Staat van het sanitair
6-8-2009
Echt een aanrader. De camping is groot, maar zelfs in het hoogseizoen niet vol. Je mag zelf je plekje zoeken en zo stonden wij dus ineens pal aan het meer, vlakbij het zandstrandje. Ideaal, schitterend plekje met voldoende schaduw door hoge bomen. Het terrein loopt hier en daar inderdaad wel erg af. Een speeltuin is inmiddels wel aanwezig, met glijbaan, schommels en tafeltennis.
Het sanitair is voor Tsjechische begrippen prima in orde. Douchen kost 20 kronen voor 30 liter warm water. Wel douchegordijnen, geen aan/uitkleedmogelijkheid, alleen in een open ruimte.
Het restaurant heeft prima eten, voor niet teveel geld en heerlijke ijsdesserts voor 55 kronen (ca 2 euro). Vlakbij Horni Plana, leuk toeristisch dorpje met supermarkt, geldautomaat etc.
Staat van het sanitair
17-2-2009
Camping met heel veel ruimte! Er zijn plaatsen vlakby het meer, maar ook erachter op een veld. Ik heb geen last gehad van de verhuurders, deden zelfs heel makkelijk met de fietsverhuur. Het gaat wel om zeer slechte fietsen, byna geen enkele heeft een goede rem.
Leuk; veel kanoverhuur en interessante steden in de buurt! Daarnaast mag je altijd kampvuur by je eigen tent maken, heerlyk met de worstjes uit de nabygelegen supermarkt ;)
Mijn mening over het sanitair; goede schone wc's en wastafelruimte, maar gedeelde omkleedruimte met douchegordijnen: bleh.