Staat van het sanitair
28-7-2010
Dit was geen camping voor ons. Ziet er mooi en netjes uit, sanitair wordt ook altijd netjes bij gehouden. Restautantje is goed, lekker eten, aardige bediening. Maar daar hield het voor ons eigenlijk ook wel op.
Zwembad kost een euro per persoon, maar men kan/wil niet altijd wisselen. Jeugd onder de 13 mag niet alleen zwemmen, ook al heb je zwemdiploma;s. Hard in het water springen mag niet, want dan worden de tegels nat en daar kunnen ze blijkbaar niet tegen. krakkemikkige waterfietsen, waar je elke keer borg voor moet betalen, maar receptie is niet altijd open. Surfplank, zoals op de site aangegeven was er niet. Restaurantje/bar gaat om 10 uur dicht, jeugd moet dan ook van de trampoline. Rond 23 uur is het stil en doods op de camping. Tussen 11 en 16 uur kan er niet gedouched worden. Max 4 1/2 minuut douchen (niet echt warm). Water in het meertje ligt drab op.
Al met al geen camping voor oudere jeugd, wel goed gesitueerd, je bent zo in Praag, Theresienstadt, diverse kastelen enz.
24-6-2010
Wij, twee oudjes van 48, hebben in juni 2 weken in zo'n stacaravan gezeten. Deze stacaravan zag er prima uit met alles erop en eraan. Camping is erg verzorgd en netjes. Prima restaurantje, wel wat weinig keus, maar wat ze hebben is OK. Veel uitstapjes in de omgeving te maken: kastelen, grotten, canyons, glasblazerijen, bierbrouwerijen, mooie stadjes enz. Eigenaar is erg behulpzaam en OK: worstjes grillen in zijn tuin, goeie adviezen, liftje naar het station, samen een pilsje drinken en met de tractor rondscheuren als nederland een wedstrijd op het WK gewonnen heeft. Wandelen en MTBen gaat prima in de omgeving maar laat de gewone fiets maar thuis staan.
Staat van het sanitair
19-1-2010
Rigtig dejlig campingplads, utrolig god og venlig behandling ved ankomst, fine og meget rene sanitære forhold, ideel for ture til prag, men også rundt i omegnen. Vi kommer helt sikkert igen