Home > Europa > Tsjechie > Bohemen > Nové Straseci > Camping Bucek

• Plattegrond
  • Foto's (9)
  • Video's (0)
  • Tips (0)
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Bucek gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Bucek achterlaten.

Lettergrootte: A   A   A

met jonge kinderen, Aug. 2010
Prachtige camping
vd Vaart vd Vaart
20-8-2010 Na een vakantie van vier weken in het mooie Tsjechie ,
de laatste week als afsluiter op de mooiste nederlandse camping van Tsjechie !.

Fam vd Vaart

met oudere kinderen, Aug. 2010
Heerlijk voor een week
ria ria
Staat van het sanitair
19-8-2010 Net zoals bij zijn zoon in Frymburk een nette en verzorgde camping.
Ook hier de eigenaar van goede wil een nette en vriendelijke man zo ook zijn vrouw/vriendin en werden wij in goed duits en ook nederlands vriendelijk te woord gestaan. Wij hebben een fijne tijd gehad op Bucek en zo ook het verschil in landschap van west en zuid ervaren. Uitstapjes naar Praag en de aangeboden tripjes via de stencils hebben wij enorm gewaardeerd.
Ook onze jeugd heeft deze vakantie genoten je kan raften en karten heerlijk door de bossen dwalen maar ook de cultuur (Praag) waar ook zij van hebben genoten.
Het weer was voor ons prima uitstapjes maken, maar voor de zwemmers onder ons heeft de camping ook nog een overdekt zwembad. En mocht het heel warm worden dan kun je heerlijk in het meer vertoeven.
Wij hebben van Tsjechie een goed gevoel overgehouden.

met oudere kinderen, Juli 2010
niet mogelijk om afspraken te maken
Rein en Marion Grooters Rein en Marion Grooters
18-8-2010 Helaas zijn onze ervaringen met camping niet goed. Ik belde de nederlandse eigenaar op om te vragen of er nog plaats was en of het mogelijk was om de plaats naast ons een paar dagen bezet te houden voor onze dochter met haar gezin. Wij kamperen al vele jaren samen en staan dan altijd naast elkaar. Volgens hem was dit geen enkel probleem omdat de camping nog niet voor de helft bezet was. Op de camping aangekomen zat Jan zijn tjechische vriendin achter de bali. Ze sprak alleen duits en dat nog gebrekkig ook. Ik legde haar uit welke afspraak ik met eigenaar gemaakt had maar daar wilde zij niets van weten. Volgens haar moesten we de plaats voor onze dochter ook maar meteen vol betalen ook al was ze er nog niet. Omdat mijn vrouw gebrekkig ter been is vroeg ik haar om de sleutel van het invalide toilet. Toen moest ik haar precies uitleggen wat mijn vrouw mankeerde. Ze wilde zeker voor dokter gaan studeren. zie vervolg.

met oudere kinderen, Juli 2010
vervolg van kan geen afspraken maken
Rein en Marion Grooters Rein en Marion Grooters
18-8-2010 Vervolg review camping Bucek. Later heeft ze tegen Jan nog gelogen over ons gesprek zeker om haar onacceptabele gedrag goed te praten. Typisch een geval van wanneer niets komt tot iets bgint het gedonder in de glazen. Op de avond dat mijn dochter zou arriveren belde ze me op dat ze het waarschijnlijk niet zou halen voor half elf omdat ze in donker een keer verkeerd gereden was. Marco de man van de animatie hoorde dat en vertelde me dat Jan wel vaker mensen binneliet die wat later kwamen. Dus ging ik hem erom vragen. Hij werd kwaad en vroeg me wie dat verteld had. Marco die erbij stond zei dat hij dat gedaan had. Hierop werd hij met luid geschreeuw en met scheldwoorden op staande voet ontslagen alleen omdat hij de waarheid gesproken had. Ik had nl. zelf ook wel caravans binnen horen komen na half elf. De volgende dag en de dagen erna liep Marco nog steeds fluitend rond zijn werk te doen. Jan en zijn vriendin zijn uit hetzelfde hout gesneden n.l dwarsfluitenhout.

met een groep, Juli 2010
tja
fam. coenen fam. coenen
Staat van het sanitair
15-8-2010 heb wel beters en gemoedelijkers meegemaakt.
meer t gevoel van een tussen station, en niet zo van een gezellige camping waar je gerust 14 dagen kunt blijven

met jonge kinderen, 2010
perfect rustige camping
kvg kvg
Staat van het sanitair
4-8-2010 alles mooi in orde, sanitair verzorgd en netjes, gelukkig geen hang jongeren en kwelende pubers

met jonge kinderen, 2010
ein urlaub der besonderen Art
Peter Klaus Peter Klaus
Staat van het sanitair
30-7-2010 Der Platz is schön gelegen auch sehr ruhig.Der See ist Optisch nicht schlecht zum baden sind wir nicht gekommen.da wir viel unterwegs waren, da der Service und das Angebot für Kinder nicht sehr zufriedenstellend war.Da ist der Campingplatz in Frymburg weit aus mehr zu emfehlen.Man wollte hier nicht wirklich was mit deutschen zutun haben ALLee sehr zurückhaltend uns gegenüber und man fühlte sich die ganze Zeit beobachtet.War nicht sehr angenehm.Das Restaurant war verraucht und die Bediehnung unfreundlich für uns ein grund einen großen Bogen drumzumachen.
Wahrscheinlich bein echt Holländischer Campingplatz!!!!!!!

helaas nooit weer
Jeanine Jeanine
1,0
Staat van het sanitair
28-7-2010 Dit was geen camping voor ons. Ziet er mooi en netjes uit, sanitair wordt ook altijd netjes bij gehouden. Restautantje is goed, lekker eten, aardige bediening. Maar daar hield het voor ons eigenlijk ook wel op.
Zwembad kost een euro per persoon, maar men kan/wil niet altijd wisselen. Jeugd onder de 13 mag niet alleen zwemmen, ook al heb je zwemdiploma;s. Hard in het water springen mag niet, want dan worden de tegels nat en daar kunnen ze blijkbaar niet tegen. krakkemikkige waterfietsen, waar je elke keer borg voor moet betalen, maar receptie is niet altijd open. Surfplank, zoals op de site aangegeven was er niet. Restaurantje/bar gaat om 10 uur dicht, jeugd moet dan ook van de trampoline. Rond 23 uur is het stil en doods op de camping. Tussen 11 en 16 uur kan er niet gedouched worden. Max 4 1/2 minuut douchen (niet echt warm). Water in het meertje ligt drab op.
Al met al geen camping voor oudere jeugd, wel goed gesitueerd, je bent zo in Praag, Theresienstadt, diverse kastelen enz.

met partner, Juni 2010
Prima camping met vriendelijke leiding.
Henry van der Velden Henry van der Velden
Eetgelegenheden
24-6-2010 Wij, twee oudjes van 48, hebben in juni 2 weken in zo'n stacaravan gezeten. Deze stacaravan zag er prima uit met alles erop en eraan. Camping is erg verzorgd en netjes. Prima restaurantje, wel wat weinig keus, maar wat ze hebben is OK. Veel uitstapjes in de omgeving te maken: kastelen, grotten, canyons, glasblazerijen, bierbrouwerijen, mooie stadjes enz. Eigenaar is erg behulpzaam en OK: worstjes grillen in zijn tuin, goeie adviezen, liftje naar het station, samen een pilsje drinken en met de tractor rondscheuren als nederland een wedstrijd op het WK gewonnen heeft. Wandelen en MTBen gaat prima in de omgeving maar laat de gewone fiets maar thuis staan.

met oudere kinderen, Juli 2009
Skøn plads
Ole Bording Ole Bording
Staat van het sanitair
19-1-2010 Rigtig dejlig campingplads, utrolig god og venlig behandling ved ankomst, fine og meget rene sanitære forhold, ideel for ture til prag, men også rundt i omegnen. Vi kommer helt sikkert igen

7,3
6,9
Staat van het sanitair

Toon score en beoordelingen van :
  Alle beoordelingen (40)

Mail een vriend
Acco informatie toevoegen
Print beoordelingen

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Welk Europees land heeft de mooiste eilanden?