Camping Oase Praha in Zlatniky Central Bohemian (Středočeský) | Zoover

2 juni 2012

Camping Oase Praha Zlatniky

Beoordelingen Camping Oase Praha

Zlatniky , CZ-25241, Zlatniky
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Oase Praha gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Oase Praha achterlaten.

14 beoordelingen over Oase Praha

7,9
met jonge kinderen, Aug. 2011
"Een echte aanrader"
Wairata
Staat van het sanitair
22-8-2011 Een camping die hoge eisen aan zichzelf stelt en het ook waar maakt. Prachtige zwem - en speelgelegenheden en een animatieteam voor de kids. Openbaar vervoer naar Praag voor de deur. Mooie plekken. Nederlands sprekende Tjechische eigenaar. Geschikt voor alle type reizigers en kampeerders.

met een groep, Juli 2011
"Hele leuke camping!"
brigit
Staat van het sanitair
24-7-2011 bijna 3 weken op de camping geweest.
Prima camping voor kids tot een jaar of 12!
Animatie is leuk en gezellig met theresa
sanitair was in die 3 weken altijd schoon.
eigenaar was behulpzaam,toch makkelijk dat hij nederlands sprak!
medewerker waren altijd vriendelijk.
heel makkelijk al die fietsjes,speelgoed voor zandbak waar je gratis gebruik van kon maken!

met jonge kinderen, Juli 2011
"Aanrader voor bezoekers Praag"
Johan van Aarle
Staat van het sanitair
8-8-2011 Gezellige en nette camping voor het hele gezin. Voor onze twee zoons ( 7 en 10 jaar ) was er genoeg te doen. Zij hebben zich uitstekend vermaakt. De camping is niet zo groot, maar biedt alle voorzieningen ( zwembad, animatie, Wifi, etc ). Het sanitair is uitstekend en altijd schoon. Het restaurant is redelijk goed, maar eenvoudig. Praag is vanuit de camping goed te bereiken met het openbaar vervoer.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Helemaal top!"
Mirjam
Staat van het sanitair
13-8-2010 We hebben hier 5 dagen gestaan met 2 volwasenen en 3 kinderen (10, 9 en 3 jaar), voornamelijk voor het bezoeken van Praag. We hadden een ruime plek, het zwembad is lekker en het sanitair schoon. Minpuntje hierbij is wel dat onze jongste net te klein was om door de sensor op het toilet 'gezien' te worden, waardoor het toilet met veel kabaal doorspoelde zodra hij ging zitten. Hierdoor durfde hij niet meer naar het toilet te gaan (nu, na 4 weken, is hij nog bang om naar de wc te gaan...)
Verder erg goede ligging, je bent zo in Praag. De eigenaar is inderdaad niet spraakzaam, maar wel behulpzaam en hij spreekt goed Nederlands. In het restaurant hebben we voor een erg goede prijs heerlijk gegeten. We hebben een paar regenachtige dagen gehad, maar toen konden de kinderen naar de kidsclub, die de hele dag geopend is: een televisie met video's/dvd's, kleurplaten, grote bouwblokken, spelletjes: echt heel goed en netjes verzorgd!
Al met al genoeg redenen om nog een keertje terug te komen.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Har været der 3 år i træk. Super"
tiljul
Staat van het sanitair
24-10-2010 Camping Oase Praha er et dejligt sted. Har været der 3 år i træk. Campingfar kan dansk, og er meget behjælplig. Har man brug for en læge/ambulance eller en mekanikker går man bare til ham så hjælper han med at tolke til lægen eller forhandle prisen med mekanikkeren. Der bliver gjort rent på toiletterne dagen lang. Der er et animationteam af unge mennesker der aktivere børn og barnlige sjæle. Swimmingpool både ude og inde. Lille kiosk og en dejlig restaurant på pladsen. Der udlejes værelser og mobilhomes. 5-10 km fra pladsen ligger der et stort supermarked hvor man kan købe alt. Vær ikke bange for at tage på ferie i Tjekkiet. Dejlig land, dejlig øl og billigt - endnu.

met partner, Mei 2010
"Pracht camping"
piet wijdenes
Staat van het sanitair
18-6-2010 alles klopt. van toilet tot toegangspoortje, poepzakjes voor de hond , bravo.
kunnen veel campings wat van leren.

met partner, 2010
"Ok"
J Hansen
4-2-2010 Ligger roligt og i en dejlig by
Ejerene er flinke til at hjælpe med alt.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Prima camping heerlijk rustig"
fam Kwakhuis
Staat van het sanitair
26-2-2010 We hebben er 2 weken gestaan met 2 grote tenten en toch ruimte genoeg, wel moet erbij gezegd worden dat wij op het nieuwe veld stonden en niet op binnenterrein.
Zwembad is heerlijk vooral voor jonge kinderen de juiste grootte.
Sanitair is goed en met kleine kinderen krijg je een sleutel voor de familiedouche
Eigenaar spreekt inderdaad nederlands en kan je veel uitleggen van wat er te zien en doen is.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Great site close to Prague"
Keswick family
Staat van het sanitair
28-8-2009 Smallish but well appointed site with helpful and friendly owners. V clean facilities and pool a must after long day in Prague. Bus runs from outside site but suggest use P+R at nearby metro as recommended by owners (more flexible than bus service). Suummer 2009 extensive roadworks around Prague, close to site but not too close. Should improve access to site in years to come.

onbekend
"Geen spijt van!"
Gijs
Staat van het sanitair
21-8-2008 Ik stond er twee weken met familie. We hadden een te gek grote plaats! Met een grote tunneltent en een middelgrote caravan hielden we nog geen ¾ bezet. Het Sanitair is zeer netjes en word denk ik zo'n 2 á 3 keer per dag schoon gemaakt. Het systeem in de douche geeft je maar 3 minuten warm water. Dit is voor mij te kort, maar wie weet voor u niet. Entertainment genoeg! 23u is het nachtrust en daar controleert de baas streng op. De baas overigens erg behulpzaam en nl-sprekend maar niet erg spraakzaam verder. ER is ook de gelegenheid om te internetten. Dit is helaas niet gratis. Je kunt betalen per 20 min, uur of week. Ook nog de tip: betaal zoveel mogelijk met kronen! Deze kun je gewoon pinnen (in nabij gelegen Jesenice). Euro's kan; maar er word een duur valuta gerekend! Geld ook voor het restaurant, Waar je trouwens prima kunt eten! Aanrader: Kipsteak met Devil Sauce!