Horni Plana beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Vanaf -
Horni Plana

Beoordelingen Horni Plana

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Horni Plana gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Horni Plana achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

23 beoordelingen over Horni Plana

met partner
"Geslaagde vakantie!"
Josje
Stranden
14-8-2008 Wij zijn net terug vanuit Tsjechie. Jenisov is een keurige camping. Goed restaurant. Kleine kampwinkel, met de hoognodige spullen. Dagelijks een (dag oude) telegraaf. 's Nachts bewaking. Een mooi meer, maar vanaf de kant moeilijk te bevissen. Keurig sanitair. (toiletpapier meenemen) Aan-/uitkleden en afdrogen gebeurt in een gemeenschappelijke ruimte.

Mariët
Stranden
19-7-2008 Camping Jesinov is een echte familiecamping, na elven moet het echt stil zijn.
Wij waren er de eerste 2 schoolvakantieweken. De eerste week was nog rustig en schoon. De 2e week werd het drukker en had er halverwege de dag nog wel een schoonmaakbeurt extra kunnen plaatsvinden. Het restaurant heeft een prima keuken voor weinig geld. Veel fietspaden. Wandelroutes gaan vaak over de fietspaden. Wil je door weide en bos lopen zonder asfalt, dan zijn deze te vinden in de buurt van Lipno en Vyssi Brod.

met partner, Juli 2008
"Mooie omgeving"
inge
Stranden
18-11-2008 Horni Plana is een leuk stadje om in te vertoeven. De omgeving is er heel erg mooi en er zijn een paar leuke bezienswaardigheden in de buurt. Wat jammer is, is dat er weinig strand is aan het lipno meer.

Familie, Okt. 2007
cjsssinjesus
Stranden
9-6-2008 Wir waren im Herbst in Horni Plana auf dem Campingplatz,der uns sehr gut gefallen hat!
Der Platz samt der sanitären Anlagen ist sehr ordentlich und sauber,ich konnte ohne Bedenken auch die Kinder dort alleine hingehen lassen.
Billig und freundlich ist es ebenfalls und im Gegensatz zu dem was wir in Ungarn erlebten konnten wir einwandfrei mit Euro zahlen und wurden in Deutsch gut verstanden.
Ich habe den Campingplatz mit Fotos auch in diversen Campingforen gelobt,wir haben uns sehr wohlgefühlt und werden diesen Sommer wieder kommen.

Reja
Stranden
8-8-2007 We zijn net terug van 3 weken Camping Jenisov. Prachtige camping, regels (rust vanaf 23 uur) worden goed nageleefd, alles is netjes en schoon, de warmwatervoorziening is optimaal (zijn we in Tjechie wel anders gewend) en uit de eettent/cafetaria toveren ze de lekkerste gerechten. Wel is alles schuin, omdat het terrein afloopt richting Lipnomeer. Wij hadden moeite om alles waterpas te krijgen en te houden. Wel leuk is dat er geen vaste plekken zijn, tenten en caravans staan lukraak door elkaar heen. Topcamping.
Ook topomgeving. Mooi bergachtig gebied met vele toeristische trekpleisters. Voor herhaling vatbaar

Familie, Aug. 2007
Hoogeveen Rita
Stranden
18-9-2007 De grote supermarkt in Horni Plana vonden wij juist de beste van het hele Lipnomeer: groot assortiment en je kan er een goede verse sortering vlees vinden.
Het strand is kindvriendelijk en we hebben voor weinig geld een leuk tochtje op het meer gemaakt met een electroboot. Schitterend!
Er stond een rondtrekkende zweefmolen in Horni die werd bediend door een grappig mannetje die met steeds hetzelfde enthousiasme de kinderen een extra zetje geeft. Zijn onvermoeide inzet en glimlach mag best beloond worden.

jolanda
Stranden
27-7-2007 hallo wij zijn net terug van de camping Karlovy dvorry 11. het is een mooie camping met vriendelijk personeel. De camping baas staat overal open voor en is dus van plan om het een en ander te verbeteren. Zo is er dit jar een nieuw restaurant met lekker eten en volgend jaar nieuw sanitair. Verder wil hij wat meer gaan doen voor kinderen.
Ik ben er niet zo'n voorstander van om in een meer te zwemmen, dus ik miste wel een zwembad.
Verder is het een goedkoop en mooi groen land. We komen zeker een keer terug.

grt jolanda

met vrienden, Juli 2007
Herzog
Stranden
6-7-2007 Wir sind eine Familie mit 2 Kindern und machen seit nunmehr 10 Jahren Urlaub am Lipnosee.
Und ich kann nur allen Lesern dieser Mail sagen, es wurde sehr sehr viel für die Urlauber getan.
Für eine Fam. mit einen kleinen Geldbeutel ist es der ideale Urlaub. Für das Wetter kann niemand etwas, die Umgebung entschädigt alles. Das wichtigste ist, die Menschen sind freundlich und sehr hilfsbereit und wir haben bis heute nur gute Erfahrungen gemacht. Unsere Kinder sind nun beide 22 Jahre und sie wollten beide wieder mit Freund und Freundin mit. Das sagt wohl sehr viel.
Noch ein Tip, nehmt das Fahrrad mit, der Schwarzenbergkanal ist eine oder besser sehr viele Radtouren wert. Es giebt allerdings noch sehr viiiiilel mehr zu entdecken. Also fahrt mal dort hin!!

René Meulemans
Omgeving
17-2-2007 Mijn zoon, zijn vrouw en ik hebben een appartement (eigenaar: Karel Smetana) gehuurd voor 4 dagen. Zeer goed en modern ingericht, proper, goedkoop en lieve mensen. Prachtige omgeving. Vele mogelijkheden om mooie wandelingen te maken.