Vakantiepark Lipno Dreams***** in Lipno nad Vltavou Tsjechie 8.8 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Lipno Dreams*****

met jonge kinderen, Juli 2011
"Een aanrader"
fam Van Duyse
Eetgelegenheden
9-8-2011 Wij hadden woning Alfa-Kwadraat 31b, een spliksplinternieuwe woning met alles op en aan. Eén groot nadeel: ze hadden geflaterd in de aanleg van de oprit, waardoor we onze auto hier onmogelijk konden op parkeren zonder hem te beschadigen (te steile hellingsgraad).
Omgeving is super, een mooi zicht op het meer en de kinderen konden vanuit hun slaapkamers naar de rodelbaan kijken.
We werden ook zeer vriendelijk onthaald door de Nederlandse beheerders.
Een ritje met de motorboot is zeker een aanrader, maar bij goed weer moet je minstens 1 dag op voorhand reserveren.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Schitterend uitzicht op het Lipnomeer"
Margriet
Onderkomens
7-8-2011 Bij aankomst bleek de door ons gehuurde Alfa-kwadraat een lekkage te hebben gehad, waardoor een hele muur nat was. De beheerder had echter al meteen een alternatief voor ons klaar: een nog ruimere 8-persoons Gamma iets hoger op het park, waardoor we een prachtig uitzicht hadden. Het linnengoed lag klaar en met slechts 10 euro extra aan schoonmaakkosten, zaten we met 5 personen erg riant. Het weer had beter mogen zijn, dan hadden we wat vaker in het meer kunnen zwemmen. Ondanks het weer toch vanalles ondernomen. Cesky Krumlov was erg mooi; raften met de kinderen over de Moldau was geweldig leuk; kasteel Hluboka bij Ceske Budojevic is zeer de moeite waard en als het weer te slecht is om te zwemmen in het Lipnomeer, is varen met een elektrische 5-persoons boot een prima alternatief.