Hotel Club Magic Life Penelope Beach Imperial**** in Djerba Tunesië 9.2 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Hotel Club Magic Life Penelope Beach Imperial****

9,5
9,1
9,6
met jonge kinderen, Nov. 2011
"Prima vakantie, leuke club = graag weer :)"
Ruth
12-11-2011 Grote club, ruim maar geen lange wandelafstanden in het complex, extra gedeelte voor aquapark en zandstrand zonder stenen, rustig en prima voor lange wandelingen. Was wel wat wind en een dag flinke regenbuien, maar dat was geen probleem. Het eten is zeer gevarieerd en lekker, vers bereid. Wie animatie wil kan mee doen, wie rustig zijn ding wil doen geen probleem. Enkel de binnenpool is verwarmd. Kamers zijn ok en worden elke dag schoongemaakt. Kennis van het Frans is een pluspunt. Zeer kindervriendelijke leuke kidsclub ook voor wat oudere kinderen. We komen zeker nog een keer terug.

met partner, Okt. 2011
"Een aanrader,"
monique_ventose
28-10-2011 vooral het eten, wat een variatie. dit alleen al in het hoofdrestaurant.
voor ieder wat van sport, zeer groot terrein, zelfs met veel volk loop je in niemands weg. voor herhaling vatbaar

met partner, Okt. 2011
"Heerlijk clubhotel"
rudy
22-10-2011 het hotel is een aanrader voor iedereen : de zonaanbidder , er zijn diverse zwembaden, de sporter , alle sporten zijn gratis tot de catamaran toe, de genieter : uitgebreide barkeuze, div a la carte restos, en in het buffetrest is er iedere avond een ander thema met uitgebreide keuze en alles voor uw ogen klaargemaakt. wij hadden een bungalow genomen, deze was zeer ruim met twee badkamers maar toch aan een opknapbeurt toe.
Het personeel was top, ultra vriendelijk van directie tot poetsvrouw.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Supervakantie"
Familie Cauwels
16-9-2011 We zijn net terug van een heel leuke vakantie. Met de reviews in gedachten hadden we nog een aantal vraagtekens, maar deze bleken onterecht.
- leuke sfeer, super hygiënisch, uitgebreide buffetten, veel all-inclusief, kindvriendelijk (leuke kids club)
- kamers net geen 4*
- Frans spreken en zelf vriendelijk zijn opent vele deuren.
- op strand moet je paarden en kamelen dulden, maar dit is nu eenmaal zo.

met vrienden, Mrt. 2011
"Prachtig"
danny
13-3-2011 zeer mooi domein vlak aan het strand ,overheerlijke buffetten ,keuze in overvloed
de animatie is uitmuntend zowel voor groot en klein
al het personeel,zowel van management tot tuinman,kamermeisjes zijn er zeer vriendelijk en behulpzaam hotel is aangepast voor mindervaliden
het hotel was de eerste dag weer open na de revolutie maar alles was er picobello in orde ,er waren veel belgen aanwezig in deze periode
de all inn is zeer uitgebreid ,kapper ,hamman ,whirldpool,sauna en als je een dinartje fooi heeft word je op handen gedragen voor ons is dit hotel vijf sterren waard

met partner, Sept. 2010
"Superhotel, een echte aanrader !!!"
baten
29-9-2010 Djerba stond niet direct op ons verlanglijstje, maar aangezien we er toch even tussenuit moesten, kunnen we dit hotel ten sterkste aanraden, gewoon zalige en zeer uitgebreide buffeten, alles tip-top in orde, propere kamers, ook zowel rond de zwembaden als in de restaurants, aan het strand...alles supernetjes onderhouden, prachtige tuin, vriendelijk personeel. Enig klein min-puntje, maar wat totaal niet stoort als je een rustige vakantie wil, is dat er buiten het hotel niet veel te beleven valt, je kan wel wat langs de winkeltjes flaneren, zonder echt opdringerige verkopers rond u te hebben, probeer zeker de 2 uitkanten van het hotel eens.
Een echte aanrader, dit hotel bezoeken we zeker nogmaals !

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Prachtig hotel met 1 groot minpunt."
Gunther
5-9-2010 Een heel goed en verzorgd hotel. Enkel bij het vertrekken op excursie of vroege vlucht voor het ontbijt van 7.00u, is er slechts één kleinigheid voorzien per persoon. Dit is zeker niet voldoende. Als je dus vroeger vertrekt, neem dan de avond voordien zeker wat voorraad mee naar de kamer. Dit is besproken met de reisorganisatie en volgens hen is het niet verplicht om een vroeg ontbijt te voorzien. Wij denken daar anders over. Spijtig dat zo een goed hotel zich hieraan laat kennen.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Super!"
Isabelle
22-1-2011 We waren er een weekje midden juli 2010 met 2 gezinnen: één met 2 kinderen van 9 en 11 jaar, één met 2 kinderen van 2 en 4 jaar. Ook bij ons stond Djerba onderaan de lijst voor vakantiekeuze, maar door te zoeken op mooi zwembad, glijbanen, ruime kamers kwamen we bij dit hotel uit met een uiterst voordelige prijs. En we hebben er geen minuut spijt van gehad! Proper, vriendelijk, ambiance zonder dat je echt gedwongen wordt om mee te doen. Eten soms nogal druk, maar anderzijds de 4 kinderen hebben steeds lekker & goed gegeten (en voor mijn dochter is dat een prestatie!). Steeds een verrassing van de kamerkuis: een hartje in rozenblaadjes, een leuk gevouwen handdoek. Echt fijn. We hebben daar direct gepland om zomer 2011 een andere magic life te doen, jammer genoeg zien we voor de periode dat we kunnen dat alles al bezet is. Grr... Ah ja, wel grappig, op 21 juli hield het resto een ... Franse avond ... met Brusselse spruitjes :-)

met oudere kinderen, Juni 2010
"Perfect"
Rudi en Jessy
15-10-2010 Een perfect hotel, wij zijn normaal geen animatievrienden ,maar heb me kostelijk gemauseerd met de animatoren, ze verplichten je er tot niet maar je mag met alles meedoen :)
eten is varierend en zeer lekker

met partner, Feb. 2010
"Mooie bestemming voor strandvakantie !"
Bogaerts
10-3-2010 Zeer goede club zoals we gewend zijn van de Magic Life keten. Mooie ligging aan het strand, uitgestrekte tuin, uitgebreid aanbod sporten.
Enig klein minpuntje was het feit dat het eten bij het buffetrestaurant niet altijd echt warm was, de à la carte restaurants zijn wel een aanrader.
Goede bestemming om een weekje strandvakantie te hebben en volledig uitgerust terug te komen.
Excursie naar binnenland van Tunesie is aanrader. Te boeken via de officiële reisvertegenwoordigers - niet via verkopers buiten de hotels.