Hotel SENTIDO Djerba Beach**** in Djerba Tunesië 8.7 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel SENTIDO Djerba Beach**** Djerba

Beoordelingen Hotel SENTIDO Djerba Beach****

Djerba Beach B.P. 381, 4116, Djerba

27 beoordelingen over SENTIDO Djerba Beach****

met partner, Apr. 2012
"Top"
dj
18-4-2012 aankomst hartelijk ontvangen. Kamer proper en eten op de kamer door late aankomst.
Kamers aan het zwembad hebben ook zicht op zee!
Zee is zeer proper en wordt constant bewaakd. Je hebt wel mensen die kamelen- en paardenritten proberen te verkopen, soms wel irritant.

Verder het eten zeer lekker, elke dag was er wel iets nieuws.
Animatie met pasen was er zeker al maar nog niet druk, dus ook niet superveel deelnemers.

De miniclub is heel erg goed, kinderen amuseren zich rot!

's Avonds show, waarvan enkele hele mooie!

Kortom, een zalige rustvakantie gehad!

1 klein minpunt: het zwembad is heel erg koud.

met partner, Apr. 2012
"Aanrader voor voorjaarsvakantie"
Hilde Anckaert
20-4-2012 We waren de vierde keer op Djerba, vinden Sentido één van de betere hotels, kozen telkens voor een ander hotel.De ligging is midden in de' zone touristique' ,met de taxi kan je overal goedkoop naar toe (Midoun 2 dinar,Houmt Tsouk 7dinar...)ook grotere uitstappen zijn betaalbaar.We hebben er ook gefietst maar ver kom je niet gezien de trieste staat van de huurfietsen!Je vindt er huurfietsen dicht bij het hotel.
Het hotel is zeer proper, van kamers, lobby, eetzaal, bars, strand, tot zwembad:alles wordt er op en tiptop onderhouden.
Het personeel is zeer vriendelijk en hulpvaardig, het strand wordt bewaakt zodat verkopers je niet komen vervelen en op afstand blijven.
Het animatieteam doet z'n best en zijn niet opdringerig!
Het eten is zeer lekker en gevarieerd, voor ieder wat wils:uitgebreide bufetten van ontbijt tot diner:zeer verzorgd.
Je kan er van 's morgens reeds buiten eten, mooi terras op het strand,ook 's middags mogelijk, deze periode van het jaar was het nog te fris 's avonds.

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Dit was de laatste keer"
PACO
1,0
22-4-2012 Verschil met april vorig jaar: op alles wordt er bespaard, het eten, de bar aan het strand sluit om 16u40, vorig jaar om 01u00, de poolbar was gesloten, vorig jaar open tot 18u00.
Het ergst van al is het volgende: bij het ontwaken, de eerste dag, had ik jeuk onder mijn rechterknie. Bij het krabben begon mijn been onmiddellijk op te zwellen en zag ik enkele puntjes. Ik dacht aan vlooienbeten en lichte de receptie in. Er was onmiddellijk geveinsde paniek en wij dachten dat de kamer ging ontsmet worden terwijl wij gingen ontbijten maar het enige wat gedaan werd was het vervangen van de lakens en het matras. Hierdoor werden alle sporen gewist. Bij mijn thuiskomst had de dokter het vermoeden dat het steken waren van een schorpioen aangezien ik tot op heden niet gewoon kan lopen en dagelijks pillen moet nemen voor de pijn en de ontsteking. Had ons kleinkind in dat bed gelegen had de afloop waarschijnlijk veel erger geweest. Van touroperator heb ik nog geen nieuws ontvangen.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Peil gaat naar beneden"
Paco
11-11-2011 Goed hotel maar aan de minpunten wordt niets gedaan. Na mijn klacht vorig jaar werd het binnenzwembad verwarmd. Nu wou men dit niet verwarmen, ook de airco in de kamers konden wij niet inschakelen. Toen ik om uitleg vroeg kreeg ik als antwoord: "Besparing". Van animatie aan het buitenzwembad was er nauwelijks sprake.
Volgende herfstvakantie wordt het "Magic life".
Hou je niet van zwemmen, een frisse kamer en animatie aan het zwembad dan is dit hotel een prima keuze.

met partner, Aug. 2011
"Mooi wit strand met helderblauw water"
Elke
17-8-2011 Wij zijn 9 dagen naar hotel sentido djerba beach geweest. Het was één van de beste hotels die we al gehad hebben. Uitstekende service, mooi strand (net zoals in de boekjes), héél proper, lekker eten,... De animatie zou iets beter kunnen. Buiten het hotel is er niet veel te bezichtigen, veel dorre landschappen met hier en daar een palmboom. Het stadje is vrij groot, maar de mensen zijn er nogal lastig. Ze doen alles om je in hun winkel te krijgen.
Kortom, dit hotel is een echte aanrader!!!

met partner, Juni 2011
"Prachtig hotel"
Glen Belgie
11-6-2011 Wij hadden dit hotel uitgekozen uit de brochure gezien de advertentie over ‘aangenaam rustig en een fraaie zwembad’ sprak. We zijn met een heel goed gevoel teruggekeerd. Onze hoge verwachtingen werden helemaal ingelost! Eten was erg lekker, nooit hetzelfde gegeten, all in formule goed, nette kamers, vriendelijke bediening, noem maar op.
Dé troef van het hotel was voor ons de zwembadzone. Prachtig onderhouden landschapszwembad waar je in alle rust kan genieten van de zon. Het hotel ligt ook onmiddellijk aan het strand en springt duidelijk uit het oog wanneer je een strandwandeling maakt langs de andere hotels.
Het animatieteam was super. Ze bieden ‘light’ animatie aan wat we goed vonden. Ze dringen zich niet op en storen met hun programma (aquagym, beach volley, apero games, …) zeker niet diegenen die willen rusten en maken het leuk voor de meer dynamische toeristen, toffe bende! Ze komen ook elke morgen iedereen begroeten en een praatje slaan. Elke avond geven ze ook ee

met partner, Apr. 2011
"Leuk hotel"
Bloempje
27-4-2011 Ideaal hotel voor een rustvakantie. De kamers zijn ok en worden netjes onderhouden. Ijlenlange bufetten moet je hier niet verwachten, maar wat je voorgeschoteld krijgt, is zeker lekker. Heerlijk genieten van het zonnetje kan je aan het mooie grote zwembad, op het hoger gelegen terras of aan het strand (waar je bovendien ook kan genieten van een lange strandwandeling langsheen de andere hotels). Buiten het hotel is er niet veel te waarnemen, een trip naar Houmet Souk en Midoun is bijgevolg een absolute aanrader voor wie graag eens de plaatselijke cultuur wenst op te snuiven. Voor een weekje zon, zee en strand aan een goede prijs-kwaliteitsverhouding is dit zonder twijfel een voltreffer.

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Werk de minpunten weg en het wordt een TOP-hotel"
Paco
7-11-2010 Nu het hotel overgenomen is zijn er 70% Duitsers aanwezig.
De pluspunten sinds de naamwijziging zijn: de poolbar is open van 10 tot 18u; onder Iberostar was deze in april gesloten; de beach bar is nu open tot 01u, vanaf 24u moet er betaald worden, voorheen was deze bar gesloten om 16u.
De minpunten zijn: het binnen zwembad was ijskoud, pas na onze klachten werd er wat aan gedaan maar het duurde dan wel drie dagen eer wij konden gebruik maken van het zwembad; de shampoo en douchezeepflesjes zijn afgeschaft, er hangt in de badkamer wel een zeepdispender maar na het zwemmen hadden wij daar niets aan omdat wij zoals alle toeristen gebruik maakten van de douches aan het zwembad; de annimatie is nog van weinig betekenis, het team is bijna volledig verandert; zoals de miniclub nu uitgebaat wordt kan men ze beter afschaffen; tot slot nog een opmerking over de frietjes, in de maand april waren deze de beste die wij in Djerba al gegeten hadden maar nu waren ze echt slecht.

met partner, Sept. 2010
"2de keer geweest en ooit nog eens terug !!!"
Crabbe
14-9-2010 Rustig hotel, heel goed gelegen (dichtbij het strand), supervriendelijk personeel, kamers heel goed onderhouden, lekker eten, hebben vorig jaar ook naar dit hotel geweest toen het Iberostar was en nu Sentido en waren heel tevreden want het personeel was hetzelfde, SUPER !!! Jacques en Marie-Louise.

met vrienden, Feb. 2010
"Heerlijke plek voor een weekje rust"
Liesbeth en Rita
9-3-2010 Hotel Djerba Beach is heerlijk om een weekje vakantie door te brengen, buitenzwembad was erg koud, maar het binnen zwembad was heerlijk.
Eten was prima, en heerlijk rustig buiten het hotel was er niks te doen, dat was jammer.