Hotel RIU Bellevue Park**** in Port El Kantaoui Tunesië 9.0 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel RIU Bellevue Park**** Port El Kantaoui

9,3
met partner, Aug. 2011
"Een prima 4* RIU-hotel"
johan meulenbergs
7-9-2011 Wij waren de eerste keer in een RIU-hotel en vanaf nu gaan we zeker altijd naar een hotel van deze groep. Hotel was prima, personeel heel vriendelijk, het eten super .. echt een aanrader. Steeds voldoende plaats aan het zwembad een ook de wellness kan ik aan iedereen aanbevelen. Dit hotel stelt niemand teleur daar ben ik zeker van.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Geweldig hotel"
btorfs
10-8-2011 Mooi hotel, uitermate vriendelijk personeel. Fooi is nergens nodig maar het wordt wel in dank aangenomen. Onze kamer had wel wat last van het geluid van de airconditioning installatie buiten. We hadden aaneengrenzende kamers gevraagd voor ons en onze twee tienerdochters. Dat werd bij aankomst in orde gebracht. Regelmatig quality check door adjunct directeur. Eenmaal hadden we last van mieren en dat was enkele uren later reeds opgelost! De directeur loopt er altijd rond en is zeer aanspreekbaar. Goeie animatie, ook de avondprogramma's (ik had wel wat meer meisjes amimatrices verwacht :-)) Lekker en uitgebreide bufetten voor ontbijt, lunch (die we veel op het terras gebruikten) en diner. Eenmaal per verblijf kan je gaan eten in het aparte Tunesisch restaurant. Aanrader.

met partner, Juli 2011
"Geweldig"
Tinne
13-9-2011 ons verblijf in Bellevue Park was echt schitterend. Zeer proper hotel, grote mooie kamers, zeer vriendelijk personeel, zelfs de verkopers van de winkeltjes waren vriendelijk. Elke morgen lagen onze handdoeken klaar op de strandstoelen. De bediening is het restaurant was goed en het eten was verrukkelijk, vooral het avondmaal. We zijn die week echt tot rust gekomen! Hier komen we zeker terug! Een echte aanrader!

met partner, Juli 2011
"Fantastisch"
van ballaer
28-7-2011 Kortom een fantastisch hotel. Eentje om terug naartoe te gaan.

met partner, Juni 2011
"Fantastische plek."
Jeannine en Patrick
28-6-2011 Veel zon in juni,lekker eten,propere kamers en alles in het algemeen,mooi strand,heel vriendelijke mensen.We hebben er niet genoeg woorden voor. Het was voor ons megatoppie..................

met partner, Juni 2011
"Zeer goed hotel"
robert maddy
26-6-2011 goed hotel, zeer uitgebreide en gevariëerde buffetten.vriendelijk en gedienstig personeel.propere kamers,prijs kwaliteit een aanrader.
voor ons een pluspunt is de vriendelijke en hulpvaardige hostess , die van aanpakken weet,wij kunnen het weten want door omstandigheden hadden we ze hard nodig.
nogmaals hartelijk bedankt voor alles!

met oudere kinderen, Mei 2011
"Het was perfect !!!!"
laenen marleen
19-6-2011 wij zijn in dit hotel perfect ontvangen , sommige mensen hebben op alles kritiek , blijf dan gewoon thuis , en je hoefde helemaal geen fooi te geven voor zetels met kussens aan het zwembad , het animatie team was heel vriendelijk en amuseerde ons , niet opdringerig , het eten was lekker , frietjes werden zelfs gebakken terwijl je erbij stond !! namiddag lekkere pannekoeken aan de poolbar , het interieur is chique en alles is er zeer proper , het strand was wel niet zo proper wegens een storm die er geweest was , veel algen , niet de fout van het hotel !!! wij gaan zeker terug , mijn dochter en haar vriend vonden het ook geweldig , watersporten spotgoedkoop , tegenover turkije !!! quad juist hetzelfde , je kunt hier voor minder geld meer doen , ook goed meegenomen , koop wel niets in de winkels van hotel , zoals souvenirs , aan de grote baan zijn winkelcentrums met vaste prijzen en je hoeft niet af te pingelen en je betaalt nog veel minder als in het hotel , en vriendelijk neen zeggen

met vrienden, Apr. 2011
"Geweldig"
hilde
27-4-2011 net terug van een weekje Riu Bellevue Park met mijn nichtje !
Heel vriendelijk personeel, geweldige bediening, ongelooflijk goed animatieteam !!!
een superleuke week gehad !

met partner, Apr. 2011
"Zeer goed hotel, een aanrader!"
Luc en Christel
30-4-2011 Zeer goede service, vriendelijk personeel. Het eten is lekker en gevarieerd. Kortom een aanrader.

met partner, Nov. 2010
"Een droom van een hotel"
Jaques Johan
3-12-2010 De 2 laatste weken van november waren zalig. Het hotel en zijn personeel zijn gewoon de max. Volgend jaar zeker terug en dan voor een volle maand. Ik kijk er nu al naar uit.