15-10-2008
Derde Tunesië reis en best goed meegevallen (had veel schrik door wat ik hier las..)Propere eenvoudige kamers, mooi resort, goed onderhouden aantrekkelijk zwembad, proper bewaakt strand met tal van sporten, gevarieerd warm (niet koud!) eten, soms vrij Tunesisch, 's middags ook pizza mogelijk, diverse drankjes mogelijk (enkel het plat water smaakt slecht!). Animatie doet erg zijn best en komt je warm maken om mee te doen, shows 's avonds zijn leuk, ook de kinderdisco . Resort ligt idd ver afgelegen maar dat wist ik. Station ligt op wandelafstand en ook taxi's zijn spotgoedkoop. Naar Tunesische normen is dit zeer goed prijs/kwaliteit, zelfs tijdens de laatste weken dat het hotel open is. Misschien is er wel onvoldoende plaats in het hoogseizoen (strand, zwembad ligstoelen, eetzaal) Het blijft een zeer aangename vakantie om aan terug te denken!!
22-9-2008
Om jullie een idee te geven van ons verblijf, dag 1
aankomst, om 19 uur gaan eten, ff gaan verkennen, en dan tot dag 2 laat in de namiddag, na een nacht en een bijna dag doorgebracht te hebben in de( badkamer,) na veel immodium enz genomen te hebben, terug ff iets klein gaan eten, en terug bed in, dag 3 naar tunis, nooit zo een vuile stinkende stad gezien, of geroken, verschrikkelijk! Gaan eten met de hoop op iets lekkers, forgett it! dag 4 hoogtepunt van vakantie, de piratenboot super gewoon, echt een aanrader!!!!! zie fotos! dag 5 naar Naboul fijne uitstap, maar ook triest, veel kids die aan je hangen voor centjes! dag 6 begeleide rondleiding in Hammameth, ja we hadden all in formule en hebben de uitstappen dus zelf bekostigd om toch iets gezien te hebben! Van de begeleiding niets te merken, was van winkelke naar winkelke! dag 7 joepie naar huis!!!!! Als tieners al beginnen van dag 5 te zagen voor naar huis te gaan hmm Voor ons dus nooit meer tunesië!! was een dure grap!