Hotel Sun Beach Resort**** in Tunis / Borj Cedria Tunesië 7.7 vakantie beoordelingen | Zoover
zicht zwembad vanuit kamer

9,1
met partner, Juli 2009
"Hotel Sun Beach Resort"
Nele De Wit
4-8-2009 - Ligging: Het hotel ligt zeer afgelegen maar dit stoort niet dankzij de samenwerking met het Carribean World Hotel. Je kan namelijk ook terecht in dat hotel voor alle animatie en snacks, hoofdmaaltijden moet je in je eigen hotel eten. Het resort beschikt ook over verschillende winkeltjes waar je zeker terecht kan voor souveniers. Vlak aan het strand (3min wandelen).
- Service: zijn we zeer tevreden over. Bij onze aankomst werkte het licht in onze kamer niet, we zijn dit gaan melden en 15minuten later was dit gerepareerd.
- Eten: de eerste dagen vonden we het eten super: uitgebreid en lekker. Maar helaas is het bijna dagelijks hetzelfde, dus dat ben je snel beu. De desserts daarintegen waren GEWELDIG!
- Kamers: ruim, sober. De dagelijkse poetsbeurten zijn helaas niet optimaal.
- Kindvriendelijk: uitstekend! De animatie in het hotel is GEWELDIG. De animators moedigen jong&oud aan om deel te nemen aan de verschillende activiteiten.

Familie, Okt. 2008
"Een aanrader in Tunesië"
elke haeck
15-10-2008 Derde Tunesië reis en best goed meegevallen (had veel schrik door wat ik hier las..)Propere eenvoudige kamers, mooi resort, goed onderhouden aantrekkelijk zwembad, proper bewaakt strand met tal van sporten, gevarieerd warm (niet koud!) eten, soms vrij Tunesisch, 's middags ook pizza mogelijk, diverse drankjes mogelijk (enkel het plat water smaakt slecht!). Animatie doet erg zijn best en komt je warm maken om mee te doen, shows 's avonds zijn leuk, ook de kinderdisco . Resort ligt idd ver afgelegen maar dat wist ik. Station ligt op wandelafstand en ook taxi's zijn spotgoedkoop. Naar Tunesische normen is dit zeer goed prijs/kwaliteit, zelfs tijdens de laatste weken dat het hotel open is. Misschien is er wel onvoldoende plaats in het hoogseizoen (strand, zwembad ligstoelen, eetzaal) Het blijft een zeer aangename vakantie om aan terug te denken!!

"Deel 2"
fam.cattoor
22-9-2008 Om jullie een idee te geven van ons verblijf, dag 1
aankomst, om 19 uur gaan eten, ff gaan verkennen, en dan tot dag 2 laat in de namiddag, na een nacht en een bijna dag doorgebracht te hebben in de( badkamer,) na veel immodium enz genomen te hebben, terug ff iets klein gaan eten, en terug bed in, dag 3 naar tunis, nooit zo een vuile stinkende stad gezien, of geroken, verschrikkelijk! Gaan eten met de hoop op iets lekkers, forgett it! dag 4 hoogtepunt van vakantie, de piratenboot super gewoon, echt een aanrader!!!!! zie fotos! dag 5 naar Naboul fijne uitstap, maar ook triest, veel kids die aan je hangen voor centjes! dag 6 begeleide rondleiding in Hammameth, ja we hadden all in formule en hebben de uitstappen dus zelf bekostigd om toch iets gezien te hebben! Van de begeleiding niets te merken, was van winkelke naar winkelke! dag 7 joepie naar huis!!!!! Als tieners al beginnen van dag 5 te zagen voor naar huis te gaan hmm Voor ons dus nooit meer tunesië!! was een dure grap!

"Goede reis"
???
2-9-2008 Aangename vakantie gehad. Hotel is goed, kamers zijn proper. Eten ben je wel beu na een week maar het was te eten. Alleen als je graag een stukje vlees eet moet je wel op je kin kloppen want dat was echt alleen maar vet en been.
Heb wel klachten over onze aankomst en vertrek, zijn s' nachts aangekomen, kregen sleutel in handen geduwd en daar stonden we dan, geen uitleg over waar de kamer was of wat dan ook. Uiteindelijk is iemand van het animatieteam mee gegaan om de kamer te wijzen. Bij vertrek ' morgens zouden we nog ontbijt krijgen maar het enige dat er was was koffie, jam en stokbrood dat er nog lag van de avond ervoor.
Ben toch tevreden over reis er is inderdaad buiten hotel niet veel te zien maar wist dit op voorhand. Je ziet dat het in volle opbouw is, binnen een paar jaar isalles vol gebouwd en wordt het even toeristisch als tunis of hammameth

"Tis een aanrader"
Nobels-Willems
31-8-2008 Net terug van een weekje Sun Beach Resort (2 volw. - 3 kinderen). Algemene indruk was goed. Kinderen waren zeer tevreden. Zij die klagen van koud eten, daar hebben wij niets van gemerkt. Personeel was zeer vriendelijk, animatie voor de kinderen uitstekend. Programma 's avonds vonden wij iets minder. Uitstap met piratenboot is zeker een aanrader. Buiten het hotel is er wel niets te zien. Het is een aanrader voor families met kinderen.

"Kon echt wel beter"
fam.cattoor
12-8-2008 Op het eerste zicht viel alles wel mee. Mooi ingericht zwembad en bebouwing. Maar kamers zijn heel sober ingericht. slaapkamers zijn gescheiden met half-open muur. Het eten viel eerder tegen, drank is van goedkope kwalliteit, en voor bepaalde dranken moet toch nog betaald worden. wijn en coktails moeten op zijn minst in een glas geserveerd worden ipv in een platsiek wegwerpbekertje (toch zeker in een 4sterren hotel). Het enige waar we met lof over kunnen spreken is het animatie team, die doen er alles aan om zowel jong en oud een leuke vakanite te bezorgen. maar toch is er voor de allerkleinten niet veel te beleven.
Sun Beach Resort is in mijn ogen enkel goed voor de fanatieke zonnekloppers, die niks anders willen doen dan in de zon te liggen, voor iemand die graag toch eens in een dorpje wilt wandelen om een terrasje te doen moet al direct gebruik maken van taxi's. De enige uitstap die wij echt aanbevelen is de piraten-boottocht, al de rest is te duur voor wat je krijgt. ...

Familie, Juli 2007
Marc en Hilde van d...
10-7-2007 Hilde , Marc , Jelle en Bram

Leuke vakantie gehad in een plezante omgeving. Geen overrompeling aan het zwembad ( stoelen genoeg ) of aan het strand. Eten was ook in orde ( rekening houdend met het feit dat dit een land is waar er geen overvloed aan allerlei is ) en vrij gevarieerd. Dranken ( frisdranken en alcoholische) waren steeds veelvuldig aanwezig zonder lange rijen wachtenden voor ons. Heel leuk zwembad met een groot gedeelte voor de kleinsten onder ons. Al bij al een geslaagde vakantie mogelijk gemaakt door de omgeving en de mensen ter plaatse. Tip : als er een probleem is zeg het aan een verantwoordelijke en men zorgt snel voor een oplossing.