Hotel Bodrum Beach Club***** in Bodrum Egeïsche Zee | Zoover
Vanaf -
Hotel Bodrum Beach Club***** Bodrum

Beoordelingen Hotel Bodrum Beach Club*****

Duvarli Tarla Mevkii 11.Km Güvercinlik, Bodrum
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Bodrum Beach Club***** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Bodrum Beach Club***** achterlaten.

11 beoordelingen over Bodrum Beach Club*****

6,9
7,5
7,2
6,8
6,7
met partner, Sept. 2010
"Zeker een aaanrader hoor!!"
Martin en Karin
13-9-2010 Volgens mij zijn wij bij een andere Bodrum Beach Club geweest als de vorige schrijvers, Pien en En.
Wij vonden het een wel een aanrader!! Zeer vriendelijke en behulpzaam personeel!! Kamers waren netjes, elke dag schoon gemaakt en schone handdoeken. Het eten was zeker voor Turkse begrippen GOED. Smaken verschillen, maar volgens ons was er keuze genoeg en voor elk wat wils!!! En zeker VOLOP fruit, salades en HEERLIJKE toetjes!!!!
Het zwembad was ook erg mooi en er waren de hele dag ligbedden beschikbaar!!
Met de Dolmus ben je met een kwartiertje in het gezellige Bodrum.
Wij vonden Bodrum Beach Club zeker een aanrader voor mensen die lekker een weekje willen RELAXEN !!!!!

met partner, Aug. 2010
"Prima hotel, mindere ligging"
Ans en Ruud Roozebo...
20-9-2010 Hotel Bodrum Beach club ligt aan een "snelweg" tussen twee kleinere stadjes. Dit betekent dat er in de buurt weinig te doen is. Je zult altijd je vertier elders moeten zoeken voor zover de georganiseerde activiteiten niet aansluiten bij je eigen behoefte.
Voor de rest is het een geweldig hotel dat net gerenoveerd is en dat is goed te merken. De kamers zijn groot en schoon en worden goed onderhouden. Hoewel de kamers worden aangeprezen als zijnde met bad, moet je wel wat moeite doen om daar gebruik van te kunnen maken. De stoppen zijn namelijk door het management weggehaald (kostenbesparing?) maar zijn met enige overredingskracht te verkrijgen bij de receptie.
Het eten is goed en gevarieerd. Kortom een aanrader als je even een weekje wilt ontstressen.

"Leuk voor een keer!"
Michaela
27-8-2010 Samen met mijn vriend zijn we daar geweest voor 8 dagen. We hebben wel genoten van de rust die we hadden. Maar echr super veel was er niet te doen. Je kon er dan wel op de waterscooter, parasailing, met een bootje weg om dolfijnen te zien enz, maar ze hebben er wel flikte prijzen voor. We zijn dan een dagje met de boot naar Kos ( Griekeland ) geweest en dat vond ik dan wel weer de moeite waar. Het eten vonden we ook niet lekker. De eerste 2 dagen kregen we een ander buffet, maar de dagen daarna hadden ze allemaal het zelfde en dat vonden we jammer. Het personeel is erg vriendelijk. Dat was het eerste wat ons op viel. Sommige liepen er dan wel sagarijnig bij, maar dat hou je toch wel. Niet iedereen is even vrolijk =) Voor kinderen is het leuk. Ze hebben er allerlei spelletjes voor kinderen en een mini disco voor de kinderen. Verder hebben wij het wel naar onze zin gehad. Lekker weer gehad, veel gezwommen en lekker bruin teruggekeerd naar Nederland.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Bodrum Beach Club***** bij:

"Verwacht geen 5* luxe"
Pien
6-9-2010 Door het reisbureau is ons verteld dat dit een 5 sterren hotel zou zijn, bij aankomst hoorden we dat het voor Turkse begrippen 5 sterren was en voor Europese 3+ sterren. Wij vonden het niet eens een 3 sterren hotel.

Minpunten:
- Onvriendelijk/onprofessioneel personeel, erg arrogant. Vooral de mensen met hogere functies. Wij moesten zelfs ergens anders op het strand liggen, omdat een groot deel was gereserveerd voor de vrouw van de eigenaar.
- Slechte hygiene, vooral (gerenoveerde) badkamer onder de schimmel
- Lunch en avondeten precies hetzelfde, was eentonig en weinig keuze
- Geen plek op het strand, te weinig bedjes
- Kamer waar wij verbleven was gerenoveerd, maar was nog helemaal niet af.
- 2 pers. bed voor NL begrippen 1.5 persoonsbed

Pluspunten:
- Ligging, dichtbij Bodrum centrum
- Lekker ontbijt
- Zwembad goed voor mensen met (kleine) kinderen
- Voor 08.00 uur worden de gelegde handdoeken weggehaald van bedjes
- Blauwe vlag voor de heerlijke schone zee

met vrienden, Juli 2010
"Geweldig leuke beach club"
Bert
26-7-2010 Na alle reacties gelezen te hebben op zoover was ik een beetje bang dat het hotel zou tegen vallen.
2 weken lang heb ik samen met een kameraat enorm genoten van alle facaliteiten.Het personeel is erg vriendelijk en niet opdringerig,ze werken erg hard en dat zie je terug in de orde en netheid van het resort.Het hotel is momenteel in een verbouwingsfase dus het wordt nog mooier.(hier merkt u niets van).
De hele dag door is er eten van buffet tot thea time en snackbar,het is allemaal heel lekker en zichtbaar vers.Een groot zwembad en een bar of 6 ,een mooi animatie disco ,jet ski,hamam,etc werkelijk alles vindt u terug op het resort.Betreft de kinderen is er de hele dag een leuk animatie team waar iedereen zichtbaar van geniet.Het zogenaamde taboe,de russen valt reuze mee,ze zijn iets luider mischien maar vergeet niet dat Nederlanders in Spanje zich ook vaak niet kunnen gedragen.

met partner, Juni 2010
"Absoluut géén 5 sterren hotel"
Landeweerd
19-6-2010 TO benadeelt het iets verderop gelegen hotel Samara door Bodrum Beach Club aan te prijzen als 5 sterren hotel. Bodrum Beach zal, wanneer er het nodige gerenoveerd wordt, en door een fiks aantal aanpassingen misschien een 4 sterren hotel worden maar dit lijkt nog ver weg. Het kan zich in geen enkel opzicht meten met hotel Samara.
De kamers zijn bijzonder gehorig. Voor gezinnen met kleine kinderen zal het strand tegenvallen. Er staan ligbedden op een stuk opgespoten grindgrond aan zee. Strand is er niet. De zee ligt vol met grote keien waardoor kinderen er niet kunnen spelen. Vanaf de pier kan men gaan zwemmen maar daar is het al te diep voor kinderen. Het speeltuintje en het kinderbadje liggen pal in de zon. Er is daar geen enkele beschutting. Bij de zwembadbar alsook bij de poolbar staan geen parasols of bomen waardoor je je koffie of drankje moet nuttigen in de brandende zon.

met partner, Juni 2010
"Géén 5 sterren hotel (vervolg)"
Landeweerd
19-6-2010 Bodrum Beach Club (Noa) heeft natuurlijk ook veel goeds te bieden.
De kamers zijn qua grootte oké. Het personeel is zoals bijna overal in Turkije bijzonder behulpzaam, gastvrij en vriendelijk.
Er wordt goed schoongemaakt. Het eten is bijzonder smaakvol en zichtbaar vers.
Wanneer er het nodige gedaan wordt, mag deze club misschien wel eens terecht 4 sterren krijgen.

Tip voor als je nog tijdens de voetbal naar Bodrum of omgeving gaat, bekijk de wedstrijd in het Holland café. Deze bijzonder leuke en Hollands ingestelde obers doen er alles aan om je een wedstrijd te laten beleven, die je nog lang bijblijft.
Vanaf het busstation Bodrum inlopen, aan de linkerzijde. Kan niet missen. Alles is oranje van zonnescherm tot stoelkussens. De klompen staan er ook.

met partner
"Goede basis strandvakantie"
leen
17-6-2010 rustig gelegen paar km v Bodrum,om kwartier stopt bus.goede ligging voor rustig hotel,niet dicht bij uitgaansmogelijkheden. veel trappen,receptie,zwembad en strand. fris,wit,proper hotel.renovatie gestart,bar fitness spa is a vernieuwing toe. lokale dranken,geen verse vruchtensappen.
eten is standaard,s avonds is er buiten special,pasta,vlees,vis en desert. deserts te zoet,s ochtends is confituur enorm zoet,zelden choco.middag,avondeten is goed van kwaliteit,vers.kamers proper,elke dag schoonmaak.badkamers klein, niet met twee personen tegelijkertijd in badkamer.niet overdreven activiteiten,aangenaam voor de rust, vd kinderactiviteiten had je niet teveel last v lawaai.soms werd er aan het zwembad muziek gespeeld,voor rust kon je wel terecht aan strandzijde. zitmeubels in tuin zijn super.

"Heel leuk hotel"
anne verbiest
30-6-2010 Fantastisch leuke vakantie gehad. Wij zijn er 9 dagen geweest en we hebben ons geen dag verveelt.
Het eten is zeer lekker maar niet heel gevarieerd, het ontbijt vonden we allebei minder. Het personeel is vriendelijk maar spreken niet goed Engels, ze doen wel veel moeite om je te verstaan en zijn zeer behulpzaam.
Een uitstap naar Bodrum is zeker aan te raden. Bodrum is makkelijk bereikbaar met de dolmus ( komt om de 15min voorbij het hotel)
De kamers worden elke dag inorde gebracht (nieuwe handdoeken, bed opgemaakt) maar er werd volgens mij niet elke dag gepoetst.
Dit is een perfecte vakantiegelegenheid voor jonge koppels of gezinnen met grote kinderen, want er was niet veel animatie voor kleine kinderen.

"Mooie ligging"
silvia
19-6-2010 Prachtig hotel, eten prima hoor..............
Personeel erg vriendelijk, alleen de mensen achter de receptie moeten nog even
uitvinden hoe ze met de klanten om moeten gaan, was niet echt klant vriendelijk!
maar dat is voor mij het enige minpuntje geweest deze vakantie.
Het ligt ongeveer 12 kilometer van het centrum van Bodrum af, maar met Dolmus ben je er binnen 15 min.
Zeker laatste avondje was erg gezellig, met al de coktails en maar 1 uurtje geslapen omdat wij om 03.20 al opgehaald werden om naar het vliegveld te gaan.
Best een aanrader vinden wij. maar een 5 sterren is het niet echt, ik geef het eerder een 4 sterren