Hotel Gumbet Resort Beach** in Bodrum Egeïsche Zee | Zoover
Hotel Gumbet Resort Beach** Bodrum

Beoordelingen Hotel Gumbet Resort Beach**

Metin Akman Street N7, Asarlik Mevkii, 48400, Bodrum
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Gumbet Resort Beach** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Gumbet Resort Beach** achterlaten.

11 beoordelingen over Gumbet Resort Beach**

6,9
7,1
7,6
met partner, Juni 2009
"Topper"
Peter van der Velde
27-9-2010 mooie omgeving leuke uitstapjes prachtige accomodatie met leuke activiteiten

met partner, Aug. 2008
"Erg mooie accommodatie"
Helen
24-11-2008 Erg mooie bestemming, goed geregeld. Jammer dat ze steeds dezelfde muziek draaien waarvan je om 9 uur wakker wordt. Eten was heel erg goed. Receptionist alles behalve behulpzaam en ontzettend arrogant! Rest van het personeel heel lief. Je moest telkens erg veel trappen op, was een beetje jammer voor mensen die dat door ziekte niet goed kunnen. Zag er wel mooi uit.

Familie, Nov. 2007
Angela Singer
30-1-2008 We hebben hier een geweldige vakantie beleeft, het personeel was erg vriendelijk. Het hotel ziet er goed verzorgd uit, en ook de omgeving/ligging is geweldig. We gaan zeker nog eens terug.

met vrienden, Sept. 2007
g ch van de burgt
11-10-2007 het hotel heeft een mooie ligging,mensen zijn zeer behulpzaam,heb wel gemerkt dat ze de boel aan het renoveren zijn ,het eten daareentegen ,is tijdens mijn verblijf van 15 dagen zwaar tegen gevallen.als ik punten mag geven ;hotel bediening 8,ligging 9, eten 5

met partner, Juni 2007
wil van derploeg
20-9-2007 Fantastisch mooie lokatie!
Zeer vriendelijk personeel, altijd bereid te
helpen.
Prachtig gelegen in sub.tropische tuin met
zwembad en grenzend aan een schitterende baai!
Ook nog eens erg voordelige aanbieding!

Wendy Hoos
2-5-2006 Ik ben in 2002 (met ex-vriend)2wkn op basis van LO in dit hotel verbleven. Het personeel was erg vriendelijk en bereid ons enige woorden Turks bij te brengen en ons te vertellen over de Turkse cultuur en tradities. Het is een simpel hotel, maar daar is de prijs ook naar. Voor airco op de kamer hebben wij bijbetaald. Het zwembad was niet heel groot, maar wel aanwezig en schoon. Het uitzicht was best mooi, je kijkt uit over de hele stad (dorp). Het ligt buiten het centrum, dus lekker rustig en toch bereikbaar als je savonds weer naar je kamer wilt kruipen. Het is een prima hotel als je een paar excursies geboekt heb en het leuk vind om er veel op uit te gaan om iets van het land te zien.

E. de Weerd
14-5-2005 Als dit hotel Gumbet in Gumbet is (wat ik verwacht) dan is het een slechte acc. Ontbijt is te treist voor woorden. De betaalde bbq is wel goed en erg lekker. De ligging t.o.v. is slecht vooral als je slecht ter been bent. De kamers zijn wel schoon maar erg sober en oud.

jansen
10-5-2005 PRIMA HOTEL ik wil zo weer terug

echt super groot zwembad echt niet waar wat ze schrijven

Ton de haasbeun
30-1-2005 Prima hotel, zeer goeie ligging, goeie service en de meeste kamers zijn zeer luxe en nieuw.

Een echte aanrader dus!

alleenreizend, Juli 2004
"Erg veel trappen"
Wim
31-1-2010 Hotel ligt tegen een berg wardoor er erg veel trappen zijn, gedeelte kan met lift. Eten is goed maar veel hetzelfde. Kamers redelijk. 's nachts valt de stroom een paar keer uit {of wordt uitgeschakeld} waardoor de airco er mee stopt. Wel mooie excursies te maken naar o.a. de koningsgraven. Bodrum is ook een leuk dorp/stad