9-9-2006
Wij waren hier 8 dagen eind augustus, appartement 308, linksbovenin, goed uitzicht op het kleine zwembadje, één bank in het appartement mocht vervangen worden, deze was tot op de draad versleten, één gammel stoeltje, koelkast was niet goed schoongemaakt, bedden voldeden, er werd nagenoeg dagelijks schoongemaakt, erg zuinig met toiletrollen, maar bij verzoek daarom werd het zsm gebracht, badkamer leek van voor de oorlog maar functioneerde, algeheel voldeed het, personeel was zeer behulpzaam, ook tot laat in de nacht/ochtend (bar), leuke turkse avond gehad met de gangmaker Omer, afstand tot boulevard/stadje was 10 min. lopen, Bodrum heeft ontzettend veel winkeltjes en ook de disco Halicarnas, maar deze is vrij duur (toegang), Gümbet daartegen is een aanrader voor de jeugd, veel kroegen/bars/disco's, al met al een geslaagd verblijf daar gehad.
17-8-2006
ten eerste heb ik een leuke vakantie gehad
dit app. is voor mensen die goedkoop leuk weg willen , voor mensen met kleine kinderen tot 4 jaar raad ik het af , zelf heb ik een zoon van 1 jaar en een dochter van 14 die van 14 heeft genoten , het babybed van de kleine liet veel te wensen over het was meer voor een baby , hij kon zo over de rand van 40 cm hoog klimmen heeft met zijn hoofdje tussen de spijlen gezeten , de kinderspeeltuin is er helemaal niet , het kinderbad is ongeveer 50 cm hoog , de turkseavond kan ik niet aanraden 15 euro en je mag maar 1 keer opscheppen dus met honger naar bed , en vergeleken met ander keren weinig amusement umer proberede de avond nog te redden, toffe gast , we kregen geen schoonbeddengoed tot dat oad hostes er wat van zij maar toen werd er 1 dag niet tegen ons gesproken , ligging is prima 10 min lopen tot het begin centrum ,dus aanrader vor volwassenen en grote kinderen en je moet geen smetvrees hebben ,