Appartement Moonshine*** in Bodrum Egeïsche Zee | Zoover

2 juni 2012

Appartement Moonshine*** Bodrum

Beoordelingen Appartement Moonshine***

Marsmabedi Caddesi 57, 48400, Bodrum
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Moonshine*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Moonshine*** achterlaten.

11 beoordelingen over Moonshine***

7,3
met jonge kinderen, Mei 2012
"Uitstekende keuze! Vergeet de oude beoordelingen"
Bert
Hoeveelheid ruimte
30-5-2012 De kamers zijn vernieuwd en zien er goed uit. Het is ruim en de bedden liggen erg lekker. DIt maak je in Turkije niet zo vaak mee...Daarnaast dicht bij het centrum (5 a 10 minuten lopen). Het ligt rustig. Een mooi zwembad en een prima barretje en restaurant. Echt een goede keuze gezien de prijs en kwaliteit.

met vrienden, Mei 2009
"Sfeervolle Accomodatie"
M.Lambers
Hoeveelheid ruimte
17-5-2009 Wij zijn van 2 t/m 10 mei in App. Moonshine geweest.
Het is echt een sfeervolle, schone en zeer gezellige accomodatie.
Vriendelijk personeel, en de muziek was niet van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Stond hij te hard, als je zat te kletsen, op verzoek werd hij zachter gezet!!! Het was een schoon en gastvrij app. Lekker zwembad, en leuk personeel. Binnen bij het zwembad was het rustig en pitoresk.
WC papier kregen we zonder problemen, en de kamer werd dagelijks schoongemaakt, en er werden zelfs verse bloemen op de kamer gezet,en het zag er schoon en verzorgd uit. De foto's kloppen met de werkelijkheid. Verder konden we zonder problemen, onze kamer 1 dag extra bijboeken.
Al met al een aanrader, en hoe anderen aan al die negativiteit komen is voor ons een raadsel. Wij waren al bang, wat gaan we aantreffen, na het lezen van de reacties. PRIMA app, een aanrader.

Adnan
12-10-2006 Ik begrijp niet waar de positieve beoordeling vandaan komt. Appartementen lijken op de eerste blik goed, maar zodra je er echt in zit valt op dat het onderhoud en de schoonmaak zeer slecht zijn. Koelkast is ronduit te walgelijk om te gebruiken. Badkamer ook niet echt fris, donkere randen in de WCpot. Personeel was niet echt te motiveren om iets op te lossen voor ons. Misschien kwam dat omdat we ons 's avonds niet aan de bar lieten zien?? De harde muziek tot 's avonds laat bracht ons daarvoor niet echt in de stemming.

Ina
18-8-2006 In juni 2 weken bij Moonshine geweest. Geen goede herinnering aan Moonshine.Het appartement was niet schoon gemaakt en niet klaar voor gasten.Het was er stoffig en vies.De bankkussens waren niet van hoezen voorzien. Achter de badkamerdeur hing nog een vuile handdoek van vordige gasten (vorig seizoen?).In de koelkast zat schimmel,werd vervangen. Schoongemaakt werd er ook slecht. 3x per week.Via de hostes werd dat later elke dag. Om hygiëenische reden ook noodzakelijk.Personeel was niet erg ijverig.Bij ons vertrek, we werden s'morgens om 8.45 uur opgehaald, was er niemand om de sleutels van kluis en appartement in ontvangst te nemen. De schoonmaakster heeft nog geprobeerd om personeel wakker te maken, maar die vonden het niet nodig ons netjes uit te zwaaien. Dat heeft de schoonmaakster toen gedaan.
Begin oktober gaan we nog een week naar Bodrum maar beslist niet naar Moonshine.

Leo
15-8-2006 Eind juli zijn we hier geweest en we hebben een fantastische vakantie gehad, 11 dagen lang. Het appartement was schoon en verzorgd. Het personeel stond dag én nacht voor ons klaar.

De eerste dag was er iets mis met onze douche, maar dat werd meteen dezelfde dag nog verholpen door de immer behulpzame Mustafa.
Ons beddengoed werd wél verschoond en we kregen ook schone handdoeken.
Toiletpapier hebben wij ook niet zelf hoeven kopen, service van de zaak.
Geen idee wat er mis is gegaan bij de dames die voor mij een stukje hebben geschreven, maar bij ons was het dik in orde!

Rebecca
6-8-2006 Twee weken terug zijn we in dit appartement geweest en het is gewoon zeer slecht. De kamers werden niet schoongemaakt. De toilet spoelde de hele nacht bij ons door en het kon niet gemaakt worden. Er hing een lamp half los met bedrading en al,stopcontact viel eruit als je een stekker eruit haalde.De douche bevatte geen putje, 1 groot gat, later is hier een putje ingezet. De koelkast bevatte 1 grote ijsblok, dat lekte op een grote teil. Het beddengoed werd niet verschoond, geen schone baddoeken.We hadden van een ander stel te horen gekregen dat ze zelf toiletpapier moesten kopen! Het ontbijt stond ook niet op tijd klaar, personeel lag in bed en je moest zowat smeken om een ontbijt op tafel te krijgen. De service is gewoon erg slecht.Als je dit soort dingen doorgaf werd er niks aan gedaan, je moest of de hostess van de reisorganisatie inschakelen of je moest de manager aanspreken.

met partner, Aug. 2006
P.van Raai
Hoeveelheid ruimte
20-9-2006 Aardig appartementen complex alleen voor ouderen lijkt het meer een discotheek die kamers verhuurt; begint 's ochtends om 9:30 en gaat soms door tot 06.00 de volgende dag. Manager is jonge vent die meer achter de vrouwen aanzit dan aan zijn werk denkt evenals de "activiteitenbegeleider". Ze moeten hier uitkijken voor "costa"- achtige toestanden. Ligging is voortreffelijk; overig personeel uiterst vriendelijk net als de hotelkatten.

met partner, Aug. 2006
Kees
Hoeveelheid ruimte
9-9-2006 Wij waren hier 8 dagen eind augustus, appartement 308, linksbovenin, goed uitzicht op het kleine zwembadje, één bank in het appartement mocht vervangen worden, deze was tot op de draad versleten, één gammel stoeltje, koelkast was niet goed schoongemaakt, bedden voldeden, er werd nagenoeg dagelijks schoongemaakt, erg zuinig met toiletrollen, maar bij verzoek daarom werd het zsm gebracht, badkamer leek van voor de oorlog maar functioneerde, algeheel voldeed het, personeel was zeer behulpzaam, ook tot laat in de nacht/ochtend (bar), leuke turkse avond gehad met de gangmaker Omer, afstand tot boulevard/stadje was 10 min. lopen, Bodrum heeft ontzettend veel winkeltjes en ook de disco Halicarnas, maar deze is vrij duur (toegang), Gümbet daartegen is een aanrader voor de jeugd, veel kroegen/bars/disco's, al met al een geslaagd verblijf daar gehad.

Familie, Juli 2006
as
17-8-2006 ten eerste heb ik een leuke vakantie gehad
dit app. is voor mensen die goedkoop leuk weg willen , voor mensen met kleine kinderen tot 4 jaar raad ik het af , zelf heb ik een zoon van 1 jaar en een dochter van 14 die van 14 heeft genoten , het babybed van de kleine liet veel te wensen over het was meer voor een baby , hij kon zo over de rand van 40 cm hoog klimmen heeft met zijn hoofdje tussen de spijlen gezeten , de kinderspeeltuin is er helemaal niet , het kinderbad is ongeveer 50 cm hoog , de turkseavond kan ik niet aanraden 15 euro en je mag maar 1 keer opscheppen dus met honger naar bed , en vergeleken met ander keren weinig amusement umer proberede de avond nog te redden, toffe gast , we kregen geen schoonbeddengoed tot dat oad hostes er wat van zij maar toen werd er 1 dag niet tegen ons gesproken , ligging is prima 10 min lopen tot het begin centrum ,dus aanrader vor volwassenen en grote kinderen en je moet geen smetvrees hebben ,

Aletta
19-6-2006 Wij kwamen hier voor de eerste keer, en waren de eerste Nederlandse gasten van het seizoen.
De appartementen waren nog niet klaar voor gebruik. Stoffig, zanderig en niet voorzien van handdoeken, bankbekleding. Ook het serviesgoed-keukeninventaris was zeer minimaal en vaak zelfs onvoldoende. Schoonmaak was zeer matig, dit lag echter niet aan de schoonmaakster, zij deed wat haar was opgedragen.
Pluspunt is het zwembad met ligbedden MET kussens. En genoeg parasols.