Caunos Dalyan. Informatie & Beoordelingen Caunos ~ Zoover

2 juni 2012

Caunos

Beoordelingen Caunos

Dalyan
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Caunos gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Caunos achterlaten.

Heb je deze bezienswaardigheid bezocht?

13 beoordelingen over Caunos

met partner, Mei 2012
"Mooie oude stad. Prachtig uitzicht op zee en meer."
Ad Schrauwen
19-5-2012 Het zou nog mooier zijn wanneer de oude stad meer gerestaureerd zou worden, zodat je een beter beeld krijgt hoe de stad er vroeger eruit heeft gezien. Een leuke wandeling ernaar toe ca. 1uurtje.

met partner, 2012
"Fajne ale z lornetką"
piotr-flypl
10-2-2012 Podczas rejsu po Dalyan trzeba mieć lornetkę bo Caunos słabo widać. Jest oddalone od rzeki

"Mooi om 1 keer te zien"
Fenda
12-3-2012 Wij zijn hier lopend naartoe gegaan maar bij mooi weer is het toch wel te ver. Vonden het mooi maar hoeven het niet weer te zien.

"Best leuk"
Kelebek
20-10-2011 Ach, lekker eindje lopen, dat wel, maar niet heel bijzonder. Gewoon leuk!

"Cultuur"
saskia.pl
18-10-2011 je kan nog goed zien hoe het er vroeger uit heeft gezien .

"De bewaarde stad"
Johan Link
13-10-2011 Mooi. wie heeft dat toch allemaal vernield? De romeinen?

met vrienden, Sept. 2011
"Original, worth the walk"
Susan Janssen
3-10-2011 Really worth the walk of about 20 minutes, if you walk normal. A bit of a climb, but oh so beatufitul.. and only 1/3 is discovered yet!

Must go to, really... and then eat at the nice Turkish lady at the river side. Really good, good food, good price, really nice lady... she earns your visit!

met partner, Sept. 2011
"Geschiedenis"
Doreen
22-1-2012 Wie geïnteresseerd is in een beetje geschiedenis van Dalyan met wel na Caunos gaan...

met partner, Aug. 2011
"Caunos... ancient archeological site"
danilo
13-4-2012 nice archeological site, but there's a bit of walk to do to reach the place. the visit can be done in around 30 minutes.

met vrienden, Mei 2011
"Prachtige plek"
saskia
7-7-2011 Caunos is een prachtige plek om eens te bezoeken. Wij zijn er op eigen gelegenheid heengelopen en in Caunos zelf hebben we ons 3 uur lang niet verveeld. Alleen het uitzicht al is fenomenaal. Ik vond het erg jammer dat er geen informatieboekjes te koop waren maar bij verschillende gebouwen staat ook info. Wij zijn een heel eind de berg opgeklommen [tot vlak onder de muren] en dat is echt een aanrader. Voor mensen die houden van natuur en de schoonheid inzien van deze oude overblijfselen uit een vergane tijd is dit een echte aanrader. Voor de prijs hoef je het niet te laten: de entree is een paar euro.