Villa Annetta in Fethiye (en Calis) Egeïsche Zee | Zoover

Beoordelingen Villa Annetta

9,4
9,6

1 juni 2012

Villa Annetta Fethiye (en Calis)

Beoordelingen Villa Annetta

Cevdet Oskay Cadessi Sokak 1040, 48300, Fethiye (en Calis)
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Annetta gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Annetta achterlaten.

11 beoordelingen over Annetta

9,4
9,6
met oudere kinderen, Mei 2012
"Een heerlijke plek"
Renske
Hoeveelheid ruimte
12-5-2012 Villa Annetta is een goed verzorgde, schone villa. In het huis is alles aanwezig wat je nodig hebt. Het eigen zwembad is ideaal. In de omgeving heel veel te doen, te zien. Een aanrader

met vrienden, Apr. 2012
"“Geweldig privé verblijf”."
Houtepen
Hoeveelheid ruimte
7-5-2012 Villa Annetta is een geweldige aanrader voor een fijne vakantie aan de Turkse zuidkust en het achterland. De villa met in de tuin privé zwembad en overkapte barbequeplaats is grandioos. De woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en bad/douche ruimten met toilet, de grote zolder met wasautomaat. Volledig, modern, comfortabel en netjes ingericht. Zelfs TV (met o.a. BVN, CNN) en WiFi behoren tot de standaard uitrusting. De villa ligt op loopafstand van het centrum en strand van Çalis,
in een villawijk in aanbouw. De geringe bouwactiviteiten geven in het geheel geen overlast. De tuinman komt dagelijks voor het onderhoud van zwembad en tuin. En de Dolmus is in een paar minuten te bereiken. Voor weinig geld kun je alle locaties bereiken. Daarmee was het lokale vervoer tijdens de laatste week zeer goed te doen, ook de boodschappen. In de villa is volop informatie aanwezig over de bezienswaardigheden en verdere mogelijkheden in de omgeving. We hebben genoten. Laura en Nihat onze dank.

met partner, Sept. 2011
"Heimwee!"
P & J
Hoeveelheid ruimte
27-9-2011 11 September een weekje geweest. super geregeld vanaf het moment hoe we werden opgehaald vanaf het vliegveld, de auto vanuit de villa konden huren, de vriendelijke bevolking, het heerlijke weer, de ruimte in de villa, het geweldige zwembad, de heerlijke Haman, de slager in de buurt, de baklava en de feta!
De plaatsjes Tlos, Gocek, Oludeniz zijn zeker de moeite waard.
Complimenten ook naar Laura hoe alles geregeld is.
Een heerlijke vakantie.

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Prachtige ruime villa die erg kindvriendelijk is"
Hilda
Hoeveelheid ruimte
24-8-2011 In augustus zijn wij ruim een week in Villa Annetta geweest.

Zoals de andere beoordelaars ook aangeven verloopt het contact met eigenaresse Laura heel erg goed. Ze is erg behulpzaam. Wij kwamen bijvoorbeeld op zaterdagavond aan en van te voren belde ze even of ze misschien wat boodschappen kon klaarzetten: kortom een topservice! Ze mailt ook altijd heel erg snel terug op vragen, meestal dezelfde dag nog. Heel fijn.

Verder verstrekt ze van te voren erg veel informatie, je krijgt verschillende pdf's met informatie over de villa zelf, over de omgeving, etc. Ook allerlei restaurant- en standtenttips, heel erg handig.

De villa zelf is echt prachtig. Je hebt genoeg ruimte. Doordat je het zwembad helemaal kunt afsluiten is het zeker geschikt voor families met kleine kinderen. Of bijvoorbeeld voor 2 bevriende stellen met kleine kinderen, of zoals in ons geval: opa, oma, vader, moeder, kinderen.

Het is inderdaad aan te bevelen om een auto te huren om de omgeving te bekijken.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Een aanrader voor groter gezelschap en kinderen!"
Karin
Hoeveelheid ruimte
5-6-2011 Gisteren teruggekomen van een fantastische week in villa Annetta met mijn gezin (2 jarige zoontje), mijn zus haar gezin (1 jarig zoontje) en onze ouders. Vooraf was ik al erg enthousiast, de eigenaresse Laura is ontzettend aardig en hulpvaardig. Al mijn vragen én meer werden snel beantwoord. Ook bij aankomst was alles top geregeld. We hadden een autobusje gehuurd (naar mijn mening wel echt een must) en hebben heerlijk alles kunnen verkennen en het prachtige Turkije bewonderd. De villa is werkelijk fantastisch en echt van alle gemakken voorzien. Er zijn 3 slaapkamers en op 1 kamer zijn de bedden inderdaad wat harder maar sommige (zoals wij) vinden dat heerlijk. Blijft persoonlijk dus. Het zwembad is heerlijk vertoefen en het overdekte terras mét omheining is perfect met kleine kinderen. Laura super bedankt en we zullen villa Annetta aan iedereen aanraden. Ps. Ligging een 8 gegeven omdat je wel echt 'de wijk' uitmoet voor de leuke, mooie en praktische dingen = auto huren.

met oudere kinderen, Sept. 2009
"Super"
harm de boer
Hoeveelheid ruimte
15-9-2009 Deze mooie grote villa hebben wij begin september voor 1,5 week gehuurd. We zijn met onze huurauto naar de villa gereden en dat ging vrij gemakkelijk met de duidelijke routebeschrijving. De villa was zelfs beter dan we verwacht hadden. We hebben genoten van het privé zwembad en het overdekte terras waar je tot 's avonds laat buiten kon zitten. Voor de drukte en gezelligheid reden we naar Calis, Fethiye of Oludeniz. Ik las bij de beoordelingen commentaar over de matrassen, dat verbaast ons. Het waren boxsping matrassen van zeker 30 cm dik en niet hard. Vooral het matras (sliep ikzelf op) in de grootste slaapkamer lag echt heerlijk. Ik las ook iets over onveiligheid. De villa is omheind met een muur met verlichting. Als ik eerlijk ben heb ik me niet onveilig gevoeld. Wij deden altijd het hekwerk dicht en dat was prima. Wat vooral veel indruk heeft gemaakt is Saklikent, een grote kloof met koud water. Echt een aanrader voor een relaxte vakantie. Laura bedankt en tot volgend jaar!

met partner, Aug. 2009
"Modern, ruim en rustig!"
EK
Hoeveelheid ruimte
10-9-2009 Wij hebben met z'n tweetjes een kleine week in de villa doorgebracht en hebben een heerlijke relaxte tijd gehad. De villa is voorzien van een complete uitrusting. Het eigen zwembad was ideaal, het was zalig om af en toe lekker een verkoelende duik te nemen! Prima zonnebedden erbij, helemaal top. De bedden waren helaas niet erg comfortabel, erg harde matrassen,maar dat is natuurlijk persoonlijk.
De villa ligt in een stille nieuwbouwwijk waar eind augustus weinig huizen bewoond waren. Dat gaf veel privacy en rust maar met name 's avonds soms een beetje een onveilige (uitgestorven) indruk. Het was ook echt zaak om de villa steeds goed af te sluiten, ook als we overdag even naar boven gingen. Hiervoor waren we door de eigenaar en de sleutelhoudster ook gewaarschuwd.
In de omgeving is genoeg te doen. Fethiye is een leuke plaats. Vooral de vismarkt is een aanrader! Ook Ölüdeniz is een bezoekje waard. Wij waren overigens wel blij dat we over een auto beschikten.

met vrienden, Aug. 2009
"Nette mooi riante villa"
Fam. Imbrogiano & F...
Hoeveelheid ruimte
17-8-2009 Dit was ook voor ons de eerste keer Turkije en ook voor ons zeker niet de laatste. De Villa ligt in een zeer rustige nieuwbouwwijk en qua ligging +/- 5 min rijden met de auto van zee. De villa is zeer schoon met heel veel ruimte zowel in als rondom de villa. De Bedden zijn inderdaad wat harde kant. De Villa is verders van alle gemakken voorzien zoals mooie ruime keuken met vaatwasser, wasmachine koffiezetapparaat enz enz.
Restaurantjes zijn er zat in de buurt en qua strand zouden we SAT Beach aanraden zeer leuke strand met bedjes en zitzakken en de bediening zeer vriendelijk en attent! Wij kregen zelfs op de laatste dag een afscheids cocktail van het huis!
Een dag met de Jeepsafari is ook een aanrader je komt dan o.a. bij de saklikent kloof,Tlos en Jakapark en een old turkish bath met massage mag je ook niet missen!

Kortom Villa Annetta is 100% zeker het geld en de moeite waard!

Nihat & Laura bedankt voor alles en Murat ook bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan!!!!!!!

met oudere kinderen, Juni 2009
"Fantastisch"
koel
2-7-2009 Villa Annetta was geweldig, alles keurig netjes, heel kompleet

met oudere kinderen, Mei 2009
"Prima plek!"
Wim
Hoeveelheid ruimte
18-5-2009 Dit was voor ons de eerste keer Turkije en zeker niet de laatste. De Villa ligt in een nieuwbouwwijk. Zeer schoon en veel ruimte. Bedden zijn wat hard. Zelf hadden we en auto gehuurd via de verhuurster en dat zouden we iedereen aanraden. Als je afhankelijk bent van de Dolmus dan is het iedere keer weer toch een redelijk stuk lopen. De Villa heeft prima voorzieningen met onder andere een mooie keuken en een veranda. Zelf hebben we ook een paar keer gekookt, waarvoor we de benodigdheden vers op de lokale markt hadden gehaald in Calis en ook in Fethye. Restaurantjes zijn er zat in de buurt, maar de markt levert zulke prachtige ingredienten dat het een feest is om mee aan de slag te gaan. Er is veel te zien in de omgeving en in het bijzonder daden wij de "old turkish bath" aan en een bezoek bij de lokale 'barbier'. Al met al hebben we een heerlijke week gehad. Jammer dat we weer terug moesten.