Hotel Area*** in Fethiye (en Calis) Egeïsche Zee | Zoover
Hotel Area*** Fethiye (en Calis)

Beoordelingen Hotel Area***

Calis Plaji, 48300, Fethiye (en Calis)
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Area*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Area*** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

130 beoordelingen over Area***

9,4
6,7
7,3
met vrienden, Mei 2012
"Super ligging"
margriet
15-5-2012 hotel Area,prachtige ligging aan zee,geen verkeer,en heerlijke zeebries.
aardig personeel,en in mei lekker rustig,gemoedelijk. minpunten ,hard matras en lag met mijn voeten buiten bed, te kort bed.handdoeken waren nieuw maar namen geen vocht op,leek wel synthetisch,erg vervelend.,hier waren al meer klachten over en onze reisleidster Miranda had dit ook al doorgegeven aan hoteleigenaar,maar hij heeft er nog niets aangedaan.prachtige zonsondergang.en geweldig uitzicht!!

met partner, Aug. 2011
"Voor herhaling vastbaar geweldige vakantie"
cor en jose
4-9-2011 fantastisch hotel, geweldige sfeer, perfecte ligging. Alles wat je zoekt op vakantie vind je hier, zo ontspannend, geen harde muziek, lekker zonnen op de zonneweide, alles bij de hand eten en drinken je wordt bediend en geholpen door vriendelijk personeel. De zonsondergang is hier geweldig. De boulevard is gezellig hier zijn goede restaurantjes Casa di Mamma is zeer aan te bevelen.
Volgend jaar komen we weer.

alleenreizend, Aug. 2011
"Heerlijke vakantie, fantastische plek"
Mieke
24-8-2011 Hotel Area en Fethiye is mij prima bevallen. De plek is fantastisch, direct aan het strand (heerlijk windje). Een mooi groot zwembad en een gezellige bar. Het personeel in het hotel was heel behulpzaam en vriendelijk. Ondanks de vele uren die ze moesten werken, was er altijd tijd voor een praatje en een lach. Er heerst een heel gemoedelijke gezellig sfeer. Daarnaast ligt het aan een leuke boulevard met heel veel winkeltjes en eettentjes. Hier kon je heerlijk (goedkoop) en lekker eten.
De kamer is redelijk. Niet luxe maar wel schoon. Ik moest erg aan het harde bed wennen. Als alleengaande had ik een tweepersoonskamer voor mij alleen.
Ik heb een heerlijke vakantie gehad. Dit komt mede door het personeel en de zeer vriendelijke overige gasten. Zeker een aanrader.

met partner, Aug. 2011
"Perfecte ligging en relaxte sfeer"
Gerrit en Alie uit ...
21-8-2011 Hotel Area is ons uitstekend bevallen vanwege de mooie ligging en direct aan het mooie strand waar je 's avonds de zon onder ziet gaan op het terras voor het hotel.
Gemoedelijk en vriendelijke sfeer.
Had kamer met 2 bedden gevraagd, maar kreeg deze niet. Na verzoek ingediend te hebben voor een andere kamer kon daar niet direct aan worden voldaan. Pas naar 3 dagen kregen we een andere kamer. Een prima kamer, maar had wel enig onderhoud nodig. Voor luxe hoef je hier daarom niet naartoe te gaan.
Het hotel heeft een mooi groot zwembad. In de omgeving zijn er vele leuke dingen te doen. Dit is vooral een plek voor de oudere jongere. Er hangt een super relaxte sfeer in Calis en direct in de omgeving leuke eettentjes waar je heerlijk kunt eten en een biertje kunt drinken. Ik ben samen met mijn nieuwe vriend geweest en het leek net een huwelijksreis.

met partner, Juli 2011
"Top vakantie mede dank zij het area hotel"
jan van dijk
14-8-2011 mede dankzij het het area hotel een perfecte vakantie gehad het personeel is uiterst vriendelijk het eten is eenzijdig maar goed kamers zijn goed en worden goed schoongehouden alleen de bedden zijn iets te hard.zwembad is heel goed en de ligging van het hotel is op een toplocatie wind uit zee is heerlijk.ali een hele leuke en aardige vent .
ik heb een nadeel en dat is de bazin die telkens het personeel voor schut ten overstaan van alle gasten zij is elke avond tijdens eten en erna aanwezig en dat doet de sfeer geen goed. deze zeer arrogante dame zou ik als ik personeel was direct de nek omdraaien.

met jonge kinderen, Juli 2011
"Heerlijk"
fam de wit
27-7-2011 helaas net terug van een heerlijke vakantie in turkije. ik moet zeggen ben het toch niet helemaal eens met de negatieve reacties eronder het valt eigenlijk best mee hoor. alleen het eten is wat minder maar als je het die dag gewoon niet lekker vind ga je toch uiteten zo duur is het niet. personeel is geweldig! vooral soraya ali en hakif ! jammer dat soraya maar inval was geweldige meid toch een tip voor de baas om haar als vaste kracht te nemen! andere ober ook aardig maar spreekt alleen duits tot volgend jaar!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Heerlijke vakantie"
Arie en gezin
6-8-2011 Was een zeer fijne vakantie hele mooie omgeving zijn hier per toeval terecht gekomen en is zeer goed bevallen.Wil toch een opmerking maken over het eten dit was kwalitatief gewoon goed ondanks de negatieve commentaren van mensen tijdens de vakantie en in de commentaren.Doe dit omdat wij 2X per jaar op vakantie gaan en vaak in 5 sterren dus hebben zat ervaring.Ook de kinderen van 13 en 16 jaar vonden het lekker zegt denk ik iets over de klagers die waarschijnlijk niet veel gewent zijn.Met dank aan Ali en personeel.

"Om nooit te vergeten"
Michael en Dymphy
2-8-2011 Vandaag terug gekomen van een geweldige vakantie in hotel area. vooral met dank aan Ali en Soraya ! als je kijkt naar wat je betaald is wat je krijgt heel goed. en als je niet van het eten houd kun je voor een leuk prijsje op de boulevard gaan eten. ik ben het dus niet eens met alle negatieve recensies. wij hebben het als jong stel erg naar ons zin gehad en voelde ons erg welkom! wij hopen volgend jaar weer terug te kunnen gaan.

"Super vakantie"
michael
2-8-2011 net terug van hotel area ik heb samen met mijn vriendin een top vakantie gehad .
de kamers zijn netjes en schoon . van het eten moet je houden doe je dat niet kan je altijd op de boulevard terecht. personeel is vriendelijk en ali is echt een top gozer heel erg leuk contact gehad samen met zijn vriendin volgend jaar weer terug hoop ik .

met jonge kinderen, Juli 2011
"Leuk Hotel"
Doortje
19-7-2011 Hoi,

Wij komen net terug en we hebben een heerlijke relax vakantie gehad. Ondanks de ramp verhalen op internet mbt tot de kamers en de schreeuwende baas ben ik juist zeer tevreden over dit hotel. De ligging is ideaal en we hebben heerlijk kunnen relaxen plus de kamers waren ook gewoon netjes. Het personeel is zeer vriendelijk en proberen ondanks dat ze veeeeeel uren werken de sfeer erin te houden. Het personeel is zeer aardig maar helaas moet je een beetje uitkijken voor de aanhang zo blijkt. Gelukkig heeft dit niets met het hotel te maken maar misschien is een waarschuwing wel gepast.

Lekker genieten want dat kan hier zeker en alles komt goed!!!!!!!!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende