Gümbet (bij Bodrum) beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Gümbet (bij Bodrum)

Beoordelingen Gümbet (bij Bodrum)

15 beoordelingen over Gümbet (bij Bodrum)

7,3

met oudere kinderen, Sept. 2011
"Absoluut een aanrader!!"
diny bouw-ploeg
Sfeer
6-10-2011 wij zijn met onze twee zoons en vriendin in dit hotel geweest,en hebben 7 dagen genoten. fantastisch personeel,goed eten,wij hadden een zeer ruime kamer met een prachtig uitzicht!! animatie vonden we goed elke avond was er wel een show o.i.d ook alles keurig schoon. elke dag schoon bed,handdoeken enz.
alleen strand van dit hotel viel echt tegen.
maar hebben heerlijk in de mid.lands zee gezwommen!

met jonge kinderen, Juli 2011
"Ideaal voor iedereen"
Michel
7-8-2011 Je kan de cultuur opsnuiven,
je kan er goed uitgaan,
vele mogelijkheden op uitstappen te doen,
veel mogelijkheden om te shoppen, zonder dat je er wordt lastiggevallen door de verkopers.

met vrienden, Juli 2011
"Druk"
Erika
Sfeer
1-11-2011 Voor wij die niet van het uitgaansleven houden is Gümbet geen aanrader. Het is er namelijk de ene discotheek/pub na de andere.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Matige lokatie"
Hendrik Demey
Stranden
24-8-2010 We verbleven in het WOW Bodrumhotel in Gumbet. Dit dorpje is een "spill over" van Bodrum met de klassieke tourisme infrastructuur (marginale bars, restaurants, alibaba winkeltjes).
Let op bij het regelen van excursies. ALLE excursies omvatteen een VERPLICHTE commerciele halte in een winkel. Zo was een avondrondvaart met wandeling door Bodrum onderbroekn door een niet te ontwijken halte van een volledig uur in een goudwinkel/fabriek. Een uitstap naar Efeze leidde ons 35-45 min naar een ceramiekfabriek.

met partner, Juli 2009
"Mooi"
Guus
Stranden
6-8-2009 Mooie baai met gezellige stranden en bars. Veel winkeltjes in het centrum (wel een beetje klimmen), wel veel hetzelfde, ze spreken je wel aan maar zijn niet echt opdringerig. Veel bars en danscafés. Zeer levendig 's avonds.

met partner, Juli 2009
"Vlakbij Bodrum"
ann henrard
18-7-2009 winkeltjes en resaurantjes in overvloed! Bruisend nachtleven8

alleenreizend, Juli 2008
"Geweldige vakantie"
Tatli kiz Nati :p
Stranden
6-6-2009 Ik ben in de zomer van 2008 14 dagen naar Gumbet geweest, en verbleef alleen in het hotel Magnific. Perfecte locatie van hotel, aan het strand en op een paar min loopafstand van Barstreet.

Dit was voor mij de eerste keer Gumbet, ik ben hiervoor een aantal keer naar Alanya en Istanbul geweest, maar Gumbet is echt een aanrader voor een goede zomervakantie.

Je kunt er leuk uitgaan, dichtbij het mooie Bodrum,waar je lekker kan eten en leuk kan stappen,shoppen.
Een aanrader om te doen is de boottrip vanaf Bodrum, gewoon lekker de hele dag op zee, af en toe een duik nemen, en genieten van de mooie omgeving.

Ik ben zelf die vakantie naar Istanbul geweest, gewoon bij een locale reisbureau in Bodrum een ticket geboekt voor een weekendje,en ter plaatse in Istanbul een hotel gezocht...
Alleen vond ik het jammer dat het dat weekend echt super warm was, beter bezoek je Istanbul in Mei of April, maar goed.

Dit jaar ga ik met mijn partner naar Gumbet,dit keer een appartement

met partner, Juli 2008
"Ga noooit naar tenedos"
evren
Stranden
28-7-2008 vlooien beeten vuile kamers je moest zelf vragen voor de kamers te kuisen. zout water uit de kraan. badkamer en kranen zo vuil van aanslag. wie dat goed vindt die moet eens naar zijn hoofd kijken evren

met vrienden, Aug. 2007
Sofie
Stranden
30-5-2008 ik en 4 vriendinnen zijn er in augustus 2007 geweest... het was een fantastische reis ervaring. Voor Jongeren is dit wel een uitstekende plaats om uit te gaan... ook de vele winkeltjes zijn leuk. alleen vervelend aangezien de verkopers echt de aandacht Zoeken! maar voor de rest... was het perfect. we zaten in een hotel op een heuvel maar we zagen er alles behalve tegen op om elke dag te dalen en te klimmen :-)