Hotel Fuga Fine Times Holiday Village (gesloten)***** in Gümbet (bij Bodrum) Turkije 8.5 vakantie beoordelingen | Zoover
Vanaf -
Hotel Fuga Fine Times Holiday Village (gesloten)***** Gümbet (bij Bodrum)

Beoordelingen Hotel Fuga Fine Times Holiday Village (gesloten)*****

Asarlik Mevkii, 48400, Gümbet (bij Bodrum)

25 beoordelingen over Fuga Fine Times Holiday Village (gesloten)*****

9,3
9,2
9,1
met partner, Juli 2010
"Super vakantie"
Romantisch koppeltj...
10-8-2010 Wij zijn in juli een weekje in het fuga hotel geweest! Super vriendelijk personeel! Lekker eten. Wel veel trappen maar je geraakt altijd boven zonder je moe te maken via de lift. Kamers zijn aan een opknap beurt toe maar dat gebeurd volgen jaar want dan gaat het hotel een tijdje dicht. Ik ga zeker terug naar fuga !!!

met vrienden, Juni 2010
"Fantastisch"
mellaerts linda
24-6-2010 Gewoonweg fantastisch, lekker eten, vriendelijk, mooi verzorgd zeker om nog terug te keren raad het iedereen aan behalve oudere mensen er waren heel veel trappen om overal naar toe te gaan(receptie zwembad) .Lag op een berg met een schitterend uitzicht en heel rustig echt een lounge hotel.

met partner, Apr. 2010
"Kom zeker terug (ervaren in laagsosoen)"
manu acke
13-5-2010 12 dageb verbleven in april 2010. Hotel was net open voor de zomer, weinig gasten wat voordelen gaf aangaande service : drankjes brengen tot aan je ligstoel op de pier, iedereen had tijd voor je . Een Guest Relations (Gesa) die je graag verder helpt , bv : een tennispartner , medikamenenten ...
Een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding in deze periode.
Hotel is perfekt onderhouden , alleen kamers kunnen beter... maar daar slaap je enkel.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Fuga Fine Times Holiday Vil...

met partner, Aug. 2009
"Prachtvakantie in Fuga"
Van Herp
31-8-2009 Wij hebben net een geweldig verblijf achter de rug in Fuga.
Het eten was weer heel lekker. We hadden een mooie , ruimr kamer met zicht op de baai van Gümbet.
Maar bovenal is het personeel er super vriendelijk.
Het is er netjes en heel rustig.
Wij komen hier heel graag terug.

met partner, Juni 2009
"Fantastisch hotel!! Zeker voor herhaling vatbaar."
ikke
1-7-2009 Héérlijk! Ons zie je zeker terug, het eten was geweldig en het personeel is ongelooflijk vriendelijk, daar kunnen ze in België nog iets van leren.....

met partner, Juni 2009
"Prima prijs/kwaliteit"
slegers vé
22-6-2009 Wij verbleven in Fuga van 4 juni tot 12 juni.
Hotel is prachtig gelegen,geeft een erg relaxte indruk en heeft supervriendelijk personeel.
Na 7x in Turkije te zijn geweest(altijd 5*-hotels),was ook dit weer een aangename verrassing.
Enig minpunt:de kamers:erg basic(zelfs geen stoel op je kamer),nauwelijks gepoetst(na dag 3 zelf gaan vragen wanneer er gepoetst ging worden),gééééééééén zuiver bedlinnen,omgekeerde voetmatjes(gelukkig met de vuile kant naar onderen..),onnet terrasje,...ZEKER GEEN 5* waard!!!
Gelukkig vertoef je constant buiten,maar toch zou er hier wat meer aandacht aan gegeven moeten worden.
Het eten is dan weer super:zeer gevarieerd,supervers en zeer mooi opgediend!!!
Een dikke pluim voor de keuken-equipe!!!
al bij al:zeer goede prijs/kwaliteit!!

met partner, Juli 2008
"Heerlijk uitrusten"
Erik en Annick
3-8-2008 Zeer mooi en rustig gelegen, prachtig uitzicht, lekker gevarieerd eten, vriendelijk en gedienstig personeel, propere maar verouderde kamers en badkamer, geen drukte rond het zwembad, vele mogelijkheden om op gezellige plekjes te genieten van drank, eten en rust.
EEN AANRADER

alleenreizend, Juni 2008
"Geen 5 maar 4 sterrenhotel"
Hugo
26-6-2008 Hotel met heeeeel veeeeeel trappen.
De kamers zijn groot maar summier ingericht.
Het onderhoud van de kamers kon veel beter. Heel de week is een sigarettenpeuk, van de vorige bewoners, in de badkamer blijven liggen. Het douchegordijn was onderaan beschimmeld.
Heel duur voor alles wat buiten de all in valt.
Het eten is goed maar het koud buffet en het dessertbuffet is na een week nog altijd hetzelfde.
Het warme eten is wel gevarieerd.
Eindafrekening kon niet betaald worden met een visakaart, wel met de mastercard.
Het personeel is Ok. 's Morgens moet je vroeg opstaan om een ligstoel te reserveren. Anders wordt het zoeken. Aan het bovenste zwembad zijn de houten ligstoelen versleten.
Het is een 4 sterrenhotel zonder meer.

met partner, Mei 2008
"Bangelijke goed hotel"
maarten
9-3-2009 We hadden er vorig jaar een super vakantie en hebben dit jaar terug geboekt.
Je komt nieuw terug van vakantie : goed en veel eten, goede service, mooie kamers, rustige plek, goede verbinding naar gumbet of bodrum met dolbus voor 1€, en inderdaad veel trappen maar dat weet je vooraf want ze waarschuwen je ervoor in catalogus ,maar geen paniek want er is een lift die je van boven op de berg naar het zwembad brengt met verschillende tussenstops.
In ieder geval ik zit in mei terug op het vliegtuig naar de fuga.

groeten

met vrienden, Mei 2008
Karine
5-6-2008 Hebben een fantastische week doorgebracht in Fuga. Relax, ontspannen sfeer en veel leuke mensen ontmoet. Zou zeker niet twijfelen om terug te gaan. Natuurlijk heeft iedereen andere verwachtingen, maar voor ons was het super.