Hotel Marti Resort de Luxe***** in Içmeler (bij Marmaris) Turkije 9.0 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Marti Resort de Luxe***** Içmeler (bij Marmaris)

Beoordelingen Hotel Marti Resort de Luxe*****

Kumluorencik Mevkii, TR-48720, Içmeler (bij Marmaris)

25 beoordelingen over Marti Resort de Luxe*****

9,6
8,9
met partner, Mei 2012
"Heerlijke Vakantie"
LauraVDK
25-5-2012 Super vakantie gehad. Marti Resort ligt in het allermooiste gedeelte van Marmaris (eigenlijk Icmeler). Prachtig uitzicht. Wanneer wij ging was het niet al te druk, hoewel de eetzaal elke avond volzat. Nooit moeten aanschuiven in het restaurant. Prachtig terras om buiten te eten. Het eten zelf was zeer gevarieerd (lokale en continanetale keuken met vlees, vis en schaaldieren). Zelfs de vieze eters vinden hier hun gading. Kamer dik ok, groot en verzorgd. Wanneer je aan het zwembad ligt te zonnen komen ze rond om bestellingen op te nemen. lekkere wijn en cocktails ;-) Kort samengevat: AANRADER voor iedereen

met partner, Okt. 2011
"Gaan zeker nog terug"
Gudrun
24-10-2011 Een heel mooi hotel in een prachtige omgeving. Dranken goed gekoeld met bediening aan tafel, dus geen gedoe moet een tap voor frisdrank, bier of wijn. Eten altijd heel vers en afwisselend.

met partner, Okt. 2011
"Ideaal voor wie van rust houdt"
dhaens
18-10-2011 prachtige ligging en prima hotel!

met een groep, Sept. 2010
"Heerlijke vakantie"
teun
26-9-2010 Top vakantie gehad waren met 8mensen hebben echt genoten. Super mooie kamers top personeel heerlijk gevarieerd eten. Snap niet dat hier mensen over kunnen

met partner, Sept. 2010
"Uitermate, ongelofelijk ,heerlijke vakantie !"
tango
24-9-2010 Van 9 Sept tot 16 Sept in Marti verbleven. Hadden kamer met zeezicht geboekt maar kregen een luxe suite toebedeeld en daar waren wij niet rouwig om. Wat een ruimte , een bubbelbad en vlak tegen het zwembad gelegen. Yucel verdient ook een pluim om de 81 m2 de hele week zo netjes te houden. Buiten een enkeling was het personeel uitermate vriendelijk. Spijtig genoeg heb ik daar een infectie opgelopen en moest ik door uitdroging 9 uur aan een baxter, maar de dokter en het verplegend personeel waren zooooo geweldig dat zelfs deze tegenvaller onze pret in Marti niet heeft kunnen bederven. Als ik echt een minpuntje moet geven was het eten toch iets minder dan vorig jaar niet van smaak maar van variatie, er waren schitterende themaavonden zoals de vis(sailer) , turkse , italiaanse avond maar de prijs dat je dit hotel betaald heb je soms wel effe je bedenkingen. Maar er staat zooooveel dat je toch altijd wel iets vindt dat je lekker vindt dus ik breek het zeker niet af. 100% zeker terug Marti

met partner, Aug. 2010
"Zeer mooi hotel en mooie ligging"
De Backer Stephan
25-8-2010 animatie was goed voor ons niet te veel en niet te weinig.
het personeel was vriendelijk.
goede airco in de kamer en mooi maar onze badkamer wat klein en verouderd.
anders zeer goed hotel

met partner, Mei 2010
"Schitterend hotel!"
rita
30-5-2010 een supper vacantie gehad,kregen luxe suite met2 badkamers en 2 wc 's,hadden standaardkamer geboekt.heel vriendelijk personeel,goed eten,mooie omgeving,mooie streek,alles voor een geslaagde vacantie! Een echte aanrader!

met jonge kinderen, Mei 2010
"Mooi resort met lekker eten"
Martine
16-11-2010 Eten is super verzorgd. Ruime keuze en heel lekker. Kamers netjes. Wij hadden tussenkomst van de hoteldokter nodig voor onze dochter van 4. Duur en communicatie moeilijk. Daarna zijn we naar de Mayday Clinic geweest in het centrum van Marmaris (we werden gehaald en teruggebracht). Tijdens de consultatie blijft er indien je dit wenst een nederlandstalige contactpersoon bij om te vertalen. Hotel animatie wisselend van kwaliteit. Receptie nogal onvriendelijk. Groot terras waar je wat kan drinken. Mooi strand aan achterkant van hotel! Wat winkeltjes dichtbij, verder weinig te beleven in de omgeving. De 2 uur durende busreis van luchthaven naar hotel is niet aan te raden voor gezinnen met jonge kinderen.

met vrienden, Okt. 2009
"Onvergetelijke vakantie !!!"
Rik en Jeannine
30-10-2009 Hotel Marti Resort de Luxe is een echte aanrader.
Prima ligging aan de baai van Içmeler.
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Eten verzorgd en meer als keuze genoeg.
All inclusive formule genomen.
Wordt niet voor niets één van de betere hotels in de streek genoemd.

met partner, Okt. 2009
"Het was kei goed"
Jos&Linda
16-10-2009 Voor de derde maal naar marti resort geweest en alles was weer dik in orde,had dit keer voor all in gekozen en dat was zeker zijn prijs waard.Alle dagen ruime keuze aan eten en drank van goede kwaliteit.Dus op naar een volgende keer.