Appartement Merates** in Içmeler (bij Marmaris) Turkije 9.2 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Appartement Merates**

9,3

2 juni 2012

Appartement Merates** Içmeler (bij Marmaris)

Beoordelingen Appartement Merates**

Manolya Caddesi 114 Sk No. 5, 48720, Içmeler (bij Marmaris)

2 beoordelingen over Merates**

met vrienden, Juli 2011
"2e thuis"
Marijke
Hoeveelheid ruimte
23-7-2011 Voor de 2e keer in Merates verbleven en het was weer super!!!! Metin bedankt voor de goede zorgen!! Meteen de eerste dag was het alsof we nooit weg geweest waren. Metin en zijn familie zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt. We komen volgend jaar zeker terug!!!

met partner, Juli 2009
"Een erg fijne tijd"
Joost
Inrichting
27-8-2009 Wij zijn van 24 juli tot 8 augustus bij Merates geweest. Onze eerste indruk is eigenlijk de hele tijd gebleven. Knus, relaxed en vriendelijk. Metin en zijn familie helpen je met alles en geen verzoek blijft onbeantwoord. De stad zelf was naar onze mening te toeristisch. Wij hadden het rustiger verwacht, maar Merates zelf ligt wel op een rustige plaats. Tips: 1. Boek geen boottrip o.i.d. in de bus, maar doe dat in de plaats zelf. Scheelt veel geld. 2. goede restaurants: Liberty (ponton op zee), Ozzys, Titanic en de hamburgers van Metin. 3. smeer je goed in! Klein minpuntje: de muziek van het complex naast Merates. We kunnen de liedjes nu nog meezingen!
Al met al: zeer fijne vakantie gehad.
Metin, You were the best. We'll be back!
Joost en Annika