Hotel Ephesia Holiday Beach Club**** in Kusadasi Turkije 8.6 vakantie beoordelingen | Zoover
Kies een internationale website
Aanbieders
Vliegtickets
Autoverhuur
Boek een hotel
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Ephesia Holiday B...
Verklein aantal aanbieders
CHARLEROI - BRUSSELS SOUTH
Van:
Naar:
jun '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
jun '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
(15)
met een groep
(1)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
BE(74)
NL(679)
FR(8)
ALL
met partner, Apr. 2012
"Eerste keer en de laatste keer!"
Sarah-Jane
8-5-2012
Wij boekten een swim-up kamer, we kwamen toe en er stonden geen ligzetels op ons terras. Direct laten weten aan de receptie en dit werd dan ook in orde gebracht. Heel mooi zwembad en mogelijkheden om te zonnen.Het eten was een ramp! Vuile borden, koud eten, weinig variatie. Elke dag rijst en elke dag kip of gehakt.
Mijn man is ziek geworden en zelf heb ik ook een nacht last gehad van mijn maag. Ook in het terugkeren met het vliegtuig ben ik ziek geweest. Heel wat mensen daar zijn ook ziek geweest. Blijkbaar zijn er zelfs mensen naar het ziekenhuis afgevoerd! Het water van de douche stonk! Het water uit de lavabo was zeer vuil! Niemand weet precies hoe het komt dat mensen ziek werden en we zullen het nooit weten.
De kamers waren proper, badkamer was wat oud, douchekop spoot langs alle kanten, wij hoorden heel wat lawaai.Het positieve is dat we leuke mensen hebben leren kennen, mooi weer gehad hebben, mooi uitzicht en dat het niet ver naar Kusadasi zelf was!
goed voor 1 keer!
met partner, Apr. 2012
"Middelmatig hotel"
kathy goessens
6-5-2012
Wij waren 1weekje in hotel Ephesia Village. Positieve punten waren de prachtige ruime kamer, properheid hotel in het algemeen, zicht op zee. Negatieve punten vonden wij de matige service, ongezellige eetzaal, beperkte buffetten, 's avonds geen mogelijkheid om binnen te zitten. Er waren hééél veel zieke mensen gedurende ons verblijf, (waarschijnlijk het eten) , maar reisorganisatie wilde of kon er niks over zeggen. Al bij al een redelijk verlof en leuke mensen leren kennen. Prijs-kwaliteit buiten het seizoen ok.
met partner, Sept. 2011
"Zeker en vast voor herhaling vatbaar!!"
Dieter
1-10-2011
Prachtig hotel! Lekker eten, goede bediening en service. Vriendelijk personeel (nuja, met uitzondering van de winkelbediende van de fotoshop).
Mooi domein, geweldig animatieteam voor jong en oud.
Enig minpuntje dat op zich niets afdoet aan de kwaliteit: geen internetbereik op de kamers via wifi, enkel in directe omgeving van receptie en snack/bar.
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Ephesia...
Verklein aantal aanbieders
met vrienden, Sept. 2011
"Zeer leuke vakantie!"
Emily
19-9-2011
Wij zijn heel tevreden over dit hotel. Wij verbleven in een tweepersoonkamer in de 4000-blokken maar ik kan zeker niet klagen van de kamer. De badkamer was misschien aan de kleine kant maar het stoorde helemaal niet dat de douche door een gordijn wordt afgescheiden. De kamers worden elke dag goed schoongemaakt.
Het eten was lekker en gevarieerd. Het ontbijt was dan wel steeds hetzelfde maar zo uitgebreid dat je elke dag wel iets anders kon eten. 's Middags en 's avonds was er ook telkens voor ieders wat wils. Het à la carte restaurant is zeker een aanrader.
Er zijn voldoende stoelen aanwezig aan het zwembad. Ook zeer leuke glijbanen die zowel in de voor- als namiddag 2 uren geopend waren. Je zit ook vlakbij de zee, enige nadeel is dat er stenen liggen als je de zee ingaat, verder de zee in, is het gewoon zand. Wij lagen niet aan het animatiezwembad maar er werd toch soms gevraagd of we mee wilden doen met een activiteit. Als je nee zei bleven ze niet verder aandringen.
met partner, Sept. 2011
"Prachtige vakantie!!!"
Christa
20-9-2011
Hebben een mooie vakantie gehad en zeker voor herhaling vatbaar, eten was lekker en genoeg keuze. Ligstoelen aan zwembad of zee waren er genoeg. Voor ons was de jeepsafari zeer geslaagd een leuke daguitstap en goede begeleiding.
Kamers waren zeker ook in orde en netjes, Dus een geslaagde vakantie!!!
met vrienden, Sept. 2011
"Gewoon geweldig!!!!!"
sas,katleen en benn...
18-9-2011
zijn nu net voor de achtste maal geweest en het was weer ongelooflijk super!aan HV(geplaatst 2 sept)als je zo over het hotel en dan vooral de animatie denkt blijf dan gewoon THUIS,wij gaan niet voor niets elke keer terug.op dit moment is er zelfs geen beter hotel te vinden in de wijde omtrek en het animatieteam zijn onze vrienden,dus wie aan onze vrienden raakt,raakt ook aan ons.mss beter is tweemaal nadenken voor je zoiets schrijft,je kwetst er meer mensen mee dan je denkt.
met jonge kinderen, Aug. 2011
"Leuk familiehotel"
Bavo Van Houcke
Bekijk foto's
2-9-2011
voor de tweede maal naar dit hotel geweest. de familiekamers in de 5000 blokken zijn fantastisch! groot, netjes, zicht op zee. het eten is enorm uitgebreid, verschillende soorten vlees en vis, zowel s'middags of s'avonds. de animatie is helemaal niet opdringerig, ze komen gewoon vragen of je zin hebt om mee te doen en voor de rest laten ze je met rust. er zijn trouwens verschillende zwembaden, voor elk wat wils; een animatie zwembad waar het druk is en vooral voor oudere kinderen en de jeugd, een kinderzwembad, een zwembad met 7 glijbanen en een relaxzwembad waar bijna geen kinderen zijn en het dus rustig is. het personeel is er supervriendelijk en proberen het je echt naar je zin te maken. kortom voor herhaling vatbaar!!
met jonge kinderen, Aug. 2011
"Goed maar te duur in vergelijking met andere hotel"
Luc, Son & Kids
16-8-2011
Algemene reactie was dat je geluk moet hebben met op welke kamer je terecht komt. Indien je in de oude blokken 4duizend terecht komt zijn het werkelijk zeer kleine kamers met douche in wc. Lavabo is in de kamer. De kamers worden schoongemaakt met zeer vuil water, aangezien er geen liften zijn nemen de kuisvrouwen één emmer mee waarmee ze alle kamers op dezelfde verdieping kuisen. Rond 6 uur moet je op om een ligstoel vrij te vinden aan het zwembad.
Restaurant is zeer goed met een ruime keuze. Sauna stelt niets voor en zeer slecht ingericht. Rond zwembaden wordt zeer weinig of niet gekuist.
Leuke glijbanen, genoeg variatie aan dranken, maar nergens een lijst te bespeuren met wat je kan verkrijgen.
met partner, 2011
"Super leuk en verzordg hotel"
Christophe
1-8-2011
Wij zijn begin juli geweest voor elf dagen. Wij hebben het daar ongeloofijk hard naar onze zin gehad. Ik lees hier slechte reacties maar daar hebben wij persoonlijk niets van gemerkt. De kamer waar wij zaten was sober maar wel verzorgd en dat dagelijks wordt gekuist. Ook hebben we van het nachtlawaai niets gemerkt. Het eten was heel lekker. Ontbijtbuffet was wel altijd hetzelfde maar uitgebreider moet dat niet zijn vind ik. De twee andere maaltijden waren steeds goed al keeg je wel vaak hetzelfde maar dat kan ook niet anders. Je kan genoeg variëren, hangt gewoon af van wat je al dan niet allemaal lust. Het personeel was viendelijk! Twee excursies gedaan en twee keer met een goed gevoel terug gekomen. Boattrip en Pamukkale. Volgend jaar keren we terug!
met jonge kinderen, Juli 2011
"Goed"
D.s
7-8-2011
Het is een goed hotel qua resort, ligging, vriendelijkheid maar enkele minpunten zijn toch wel: hetzelfde eten en de kwaliteit is niet altijd even goed. De eerste 3-4 dagen valt het eten best mee, maar na een week kom je het wel wat beu. In het restaurant heb je misschien wel té veel keuze waardoor de kwaliteit daalt. Voor een weekje is dit hotel echt super, maar ik denk dat je na meer dan 10 dagen toch wel verlangt om naar huis te gaan. Qua (kind)vriendelijkheid is dit hotel prima voor een gezin met jonge kinderen , en voor waterratten is dit ook echt de moeite ( toffe glijbanen en mooie zwembaden). Ik ben vooral verrast door de goeie sfeer die er in het hotel rondhangt.
De kamers zijn klein maar gezellig, een rustige ligging zonder veel straat lawaai...
Over het algemeen een zeer goed hotel behalve het eten kan beter.
volgende
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie