Appartement Atlantis in Marmaris Egeïsche Zee | Zoover
Appartement Atlantis Marmaris

Beoordelingen Appartement Atlantis

Cildir Mah.157 Sokak No. 2, 48700, Marmaris
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Atlantis gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Atlantis achterlaten.

8 beoordelingen over Atlantis

7,9
met vrienden, 2010
"Eenvoudige, schone appartementen. Fijne ligging!"
Lydia
Hoeveelheid ruimte
29-7-2010 De ontvangst is erg enthousiast. We krijgen direct een gratis drankje aangeboden in het restaurant. De ligging is fijn, dichtbij het (kiezel)strand, vlakbij de hoofdweg en ongeveer 20 minuten lopen van Barstreet. De appartementen worden goed schoongemaakt. Ze zijn wel echt voor twee personen, met vier personen zou het echt te krap zijn. Airco werkt prima, douche wisselt nogal van temperatuur. In het keukentje is het niet mogelijk om te koken. Slechte pannen, weinig kookspullen. Het zwembad en restaurant erbij zijn fijn. Je kunt voor 2,50 cocktails kopen, voor 2,50 ontbijten en voor 7,50 heb je een menu met soep, kip/pasta, fruit & drankje. Verder is er internet voor 1 euro per uur.

Wel zijn het echt eenvoudige appartementen. Je gaat hier niet heen voor luxe. Je krijgt wat je verwacht: schoon, netjes en prima ligging. Wij hebben hiervoor 440 pp betaald in het hoogseizoen. Dat is een prima prijs/kwaliteit verhouding.

met vrienden, Juli 2010
"Moooiiiii"
tinus
Hoeveelheid ruimte
22-8-2010 Ruime en schone appartementen. kamers elke dag schoongemaakt zelfs de afwas werd gedaan.

met partner, Juli 2010
"In een woord SUPER!"
anoniem
Hoeveelheid ruimte
30-8-2010 Ik ben dit jaar samen met mijn vriend naar dit appartement geweest wij zijn 18 en 20 en we hebben hier 12 dagen gezeten! het is vooral een appartement voor jongeren en jonge stellen.
het personeel is heel aardig en het appartement heel erg schoon!
toen we aankwamen hebben we even het appartement gecontroleerd
en het houdertje van de douchkop was afgebroken
dit hebben we gemeld en binnen 5 minuten hadden we al een nieuwe:D en een handoek op de grond leggen is een nieuwe!
ik zou ook zeker het restaurant onder het appartement proberen
echt super lekker voor weinig geld! ook zit er een kleine supermarkt onder altijd handig:)

het strand is om de hoek dus voor strand gangers perfect!
ook is er een zwembad bij het appartement met veel ligbedjes, loop je de staat van atlantis uit dan ben je al bij de grote winkelstraat loop je nog verder dan kom je in de barstreet waar het uigaansleven echt super is!
onze vakantie was echt super en we gaan er zeker ooit nog een keer naar toe!!

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Atlantis bij:

met vrienden
"Super gezellig hotel"
Jasper
Inrichting
22-8-2009 Zéér vriendelijk personeel, we hebben echt geweldig met ze gelachen en ze zijn erg behulpzaam en vriendelijk. Het is best een mooi hotel, meeste dingen zijn netjes en verzorgt. Onze douchehouder was afgebroken en de douche temperatuur was net een schommel maar voor de rest hadden we niks te klagen. Ohja de harde bedden maarja dat is op zoveel plaatsen zo.

1 Ding!
De nachtportier (dun haar, vrij grote brede man) moet je heel erg in de gaten houden. Hij is zeer onbetrouwbaar en heeft meerdere mensen proberen te naaien door te zeggen dat de airco bijvoorbeeld nog niet betaald is. (Wat we 100% zeker gedaan hadden)

Zorg dat je tekent als je je airco betaald. Voor de rest heb ik nog wat negatieve dingen over hem gehoord. Hij was het enige grote minpunt van dit hotel...

met vrienden
"Super appartement"
kimberley
Inrichting
13-4-2009 zomer 2008 hier geweest. Ligging ten opzichten van strand is perfect, centrum is ook te lopen en dolmus rijd vlakbij op de hoofdweg. Vriendelijk personeel en de kamers werden elke dag schoongemaakt. Echt een aanrader!.

met vrienden, Juli 2008
"Super appartement!"
A.
Hoeveelheid ruimte
23-12-2008 Wij zijn afgelopen zomer in appartement atlantis geweest. Echt een super appartement! Er wordt bijna iedere dag schoongemaakt, aardige mensen en een lekker zwembad. Wij hebben hier heerlijke 2 weken gehad. Je zit dicht bij het strand/boulevard/longbeach. Barstreet is ongeveer 15/20 minuutjes lopen, maar met de Dolmus of de taxi ben je er zo, en het kost bijna niets. Echt een aanrader!

Familie, Aug. 2007
hans en hennie
30-1-2008 Het strand is 5 min lopen
en het is een mooie en een gezellige boulevard
het gezellige mensen die er rond lopen
en de vakantie is voor herhaling vatbaar

met jonge kinderen, Juli 2006
"Kanon sted god beliggenhed"
carsten christensen
13-2-2009 altid venlig betjening, meget børnevenlig familiedreven hotel