20-8-2006
Personeel bijzonder vriendelijk en spraken goed Engels. Hotel en onze kamer waren schoon. Bedden zijn goed. We hadden een kamer aan de zijkant van het hotel en keken inderdaad tegen een zijmuur aan, voordeel hiervan is dat je iedere nacht rustig slaapt, geen last hebt van lawaai op straat 's nachts. Iedere dag schone handdoeken en als je geld op je kussen legt maken ze met je handdoeken bloemen op je bed of ze leggen een echte bloem op je kussen. Turks ontbijt was prima, in buffetvorm tomaten, komkommer, olijven, gekookt ei, worst, feta, Turkse kaas (lijkt op jonge kaas), meloen, honing, boter, jam, witte en bruine bolletjes, cornflakes, melk, koffie, thee. Als je daar niet van houdt dan is er naast het hotel nog een patisserie waar je kunt ontbijten. De receptie is 24 uur per dag bemand. Je steekt de weg over en je bent aan het strand en het is een kwartier lopen naar de oude haven.
18-8-2006
Het personeel was bijzonder vriendelijk en spraken goed Engels. Het hotel en onze kamer waren schoon. De bedden zijn goed. We hadden een kamer aan de zijkant van het hotel en keken inderdaad tegen een zijmuur aan, het voordeel hiervan is dat je wel iedere nacht rustig slaapt en geen last hebt van lawaai op straat 's nachts. We kregen iedere dag schone handdoeken en als je geld op je kussen legt maken ze met je handdoeken en deken een bloemen op je bed of ze leggen een echte bloem op je kussen. Het Turkse ontbijt was prima. Elke dag in buffet vorm tomaten, komkommer, olijven, gekookt ei, boterhamworst, feta, Turkse kaas (lijkt op jonge kaas), meloen, honing, boter, jam, witte en bruine bolletjes, cornflakes, melk, koffie, thee. Als je daar niet van houdt dan is er naast het hotel nog een pattisserie waar je kunt ontbijten. De receptie is 24 uur per dag bemand. Je steekt de de weg over en je bent aan het strand en het is een kwartier lopen naar de oude haven.