Aparthotel Cosmopolitan*** in Marmaris Egeïsche Zee | Zoover
Vanaf -
Aparthotel Cosmopolitan*** Marmaris

Beoordelingen Aparthotel Cosmopolitan***

Armutalan Mevkii , 48700, Marmaris
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Cosmopolitan*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Cosmopolitan*** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

98 beoordelingen over Cosmopolitan***

7,5
5,6
5,6
met jonge kinderen, 2012
"Fantastisk Hotel, også med små børn."
Pernile Schulze
29-5-2012 Super dejligt sted at tilbringe sin ferie. Vi vender tilbage hvert år fordi at det bare fungere. Det kan godt være at billederne her på siden ikke stemmer helt overens med hvordan det er idag, men det er stadig super. Vi har 4 børn 4,4,6,8 år og var der første gang da de små var 1 år. Du kan sagtens finde noget mere luksus, men cosmopolitan er et super dejligt familie hotel efter vores mening. Ikke langt fra hotellet ligger september bar som er et spisested som er billigt og godt. Et stort + hvis du bliver alt for træt af deres buffet;-)

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Fantastisch"
D
26-11-2011 het was een geweldige vakantie
er was een nieuwe chef en die zorgde voor dat alles meteen werd opgelost als er wat was. onze koelkast stonk vreselijk en de volgende dag hebben we een nieuwe gekregen het was fantastisch mooie zwembaden. zwembanden konden gratis gepakt worden. ik kom hier zeker weer terug

met partner, Aug. 2011
"Fijn hotel!"
marvinpatrick
30-8-2011 Voordat wij op vakantie gingen hadden wij hier erg slechte reacties gelezen over dit hotel waardoor we niet heel fijn op vakantie gingen. Achteraf viel alles 100% mee! Kamers waren netjes en werden gewoon elke dag schoongemaakt, we zaten wel in het oude gedeelte maar het was prima te doen. Tenslotte vier je geen vakantie op je hotelkamer. We hebben zonder ontbijt geboekt omdat dat hier ook slecht werd beoordeeld, toch hebben we het ontbijt een keer geprobeerd en ook dit was naar ons idee erg goed! Etenswaren werden op tijd ververst en het zag er hygiënisch uit. Het personeel is erg vriendelijk! Al met al een geweldige vakantie gehad hier, dus mensen laat je niet afschrikken door de negatieve reacties!

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Aanrader echt familie hotel."
fam dijkstra
19-9-2011 we zijn 15 dagen geweest,en is super goed bevallen.mooi zwembad en schoon ook de kamers waren netjes en schoon.elke dag waren er schone handdoeken en werdt de kamer schoon gemaakt..het personeel was super leuk en vriendelijk..het oude gedeelte van het hotel zijn de kamers iets minder maar werden ook elke dag onderhouden.wij hebben in het nieuwe gedeelte gezeten,en dat was mooi.we waren met 4 personen 2 volwassenen en 2 kinderen.

1 advies excursies waren bij touroperator vrij prijzig ( bv 4 personen 140 euro. terwijl je dezelfde reizen bij de lokaleboekingskantoortjes voor 25 euro klaar was. je kwam toch op de zelfde boot. wel goede afspraken maken met deze mensen over het halen en terug brengen naar hotel. anders word je gedropt. en moet je maar zien hoe je bij je hotel komt. voor boodschappen kun je bij de kipa terecht zit om de hoek van het hotel.we hebben alleen ontbijt gedaan,en die was goed.. het is een echt familie hotel,geen jongeren hotel.volgend jaar weer. fam dijkstra

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Fijne vakantie"
fam schuyers (2 vol...
31-8-2011 redelijk hotel,kamers voor 2 pers goed te doen met meer pers aan de kleine kant,alleen airco op de slaapkamer,de stad en strand best wel ver weg moet met dolmus of taxi,personeel vriendelijk en behulpzaam ,schoonmaak kamers is goed ,het eten weet ik niet we hebben in de stad gegeten alleen overdag wat pizza,s en broodjes bij hotel en dat was goed ,zwembad was mooi en schoon ,uitzicht kamers of op zwembad of langs de grote weg s,avonds en overdag weinig te beleven geen animatie voor groot of klein

met jonge kinderen, Juli 2011
"Prima hotel"
korlen
18-8-2011 het cosmopolitan hotel in Marmaris is een goed onderhouden en schoon hotel.
wij zijn een gezin met twee volwassenen en twee tieners.
ze hebben zich prima vermaakt.
waar je rekening mee moet houden dat het strand/ centrum best een eind lopen is. wij zijn dan gewoon met de dolmus gegaan.
de kamers zijn schoon en wordt elke dag bijgehouden. genoeg handdoeken en beddegoed regelmatig verschoond.
wij keken uit op het haventje van Marmaris.
het personeel is erg aardig. wij hebben ontbijt bijgeboekt en is ons prima bevallen.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Arhj...børnevenlig vil jeg nu ikke kalde det....."
Fam. Sørensen
17-6-2011 Vi er lige landet fra hotel cosmopolitan i marmaris. De billeder jeg har set her inde fra 2007 stemmer slet ikke med den måde det er på nu. Ingen fine broer, ingen ø i poolen, men tilgengæld et meget slidt hotel med masser af vanskader osv. Vi havde helpension med for første gang. Maden var fin nok men ca. en time forskinket hver dag. Kl 20.00 er for sent med børn på 2 og 5 år. Vi havde givet lidt ekstra for pool-udsigt, men det fortrød vi. Vi boede lige over restauranten og "scenen" hvor der var underholdning fra 20.45 med mini-disco og alt fra tyrkisk dans til robotter og tryllekunstnere og på en god dag var der ro omkring midnat. Vi prøvede med vandskydende vat.... men det hjalp ikke. De spillede MEGET høj musik fra kl. 10 på et anlæg... så den lille kunne umuligt sove til middag. Øv. Betjeningen var dårlig. En dag fik vi først vores drikkevarer efter vi havde spist og hele 2 gange lykkedes det dem at komme med en korrekt regning på drikkevarerne på 7 dage.

met partner, Sept. 2010
"We hebben het er super gehad"
P.Veldhuis/M. Garri...
Hoeveelheid ruimte
8-10-2010 Een heel mooi Resort, alleen jammer dat wij op het benzinestation uitkeken.
Mooie zwembaden, erg schoon.
Jammer van de drukke weg.
We willen er misschien volgend jaar weer naar toe, maar dan zonder eten erbij.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Leuk voor kids aardig resort voor een kleine prijs"
Guido Klara Danilo(...
Hoeveelheid ruimte
26-9-2010 Onze jongste zoon van 2,5 jaar heeft zich hier prima vermaakt, het personeel is erg vriendelijk voor kinderen, er zijn glijbanen en er is animatie. Ook is er op zo'n 200 meter een groothandel waar het een stuk goedkoper is(kipa).Op loop afstand van het centrum dit is ons erg meegevallen.Zwembaden zijn erg ruim en redelijk schoon.eromheen is dit ook redelijk.Geen problemen gehad met de bedjes aan het zwembad er waren net voldoende. Een klein biertje kost 3,5 lira(reken maar uit)De kamers zijn erg klein en niet die u op de foto ziet,als het erg warm is kan 1 airco(alleen op slaapkamer) een probleem zijn.Op het balkon wordt de warme lucht van de airco uitgeblazen, je hebt hier dan ook last van.Wel een prima vakantie gehad al met al.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Mooi complex"
Familie Bergen
Hoeveelheid ruimte
11-9-2010 Complex is leuk en er zijn erg mooie kamers. TO adverteert met de mooiste kamers, maar neemt deze niet af!! Eerst zaten we bovenin (oude deel) waar ik (1.95) gebukt moest lopen en er op balkon slechts 2 stoelen konden staan! Uiteindelijk andere, maar ook erg kleine kamer gekregen waarbij 1 kind bij ons op slaapkamer moest omdat in woonkamer geen plaats was. Stoelen aan tafel waren er niet, die moest je van het balkon halen. Uitstoot airco komt op je balkon. TV was zeker geen plasma, maar een kleine draagbare (prima verder) maar die stond weer op de eettafel en kon je nergens anders zetten omdat er geen aansluiting was! Jammer dat TO je in deze kamers zet, want hierdoor wordt je erg negatief beinvloed!! Echter... dit even los gezien van het hele complex... is het complex zeker een aanrader!! Erg gezellig, mooi zwembad, leuk personeel, leuke animatie etc etc. Maar ik sluit me aan bij eerdere reviews: zorg dat je in het nieuwe deel terecht komt!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende