Hotel Elegance***** in Marmaris Turkije 7.9 vakantie beoordelingen | Zoover

6,9
met partner, Okt. 2011
"Geen 5 sterren!"
Cresis
14-10-2011 gelegen aan een mooie boulevard à la Benidorm!Strand veel te klein, loeiharde muziek gedurende de hele dag zowel aan de pool als op het strand, lauwe dranken,all inclusive niet volledig beschikbaar,animatie totaal afwezig alhoewel aangekondigd,barpersoneel kent zijn taken niet ze kunnen niet 2maal dezelfde cocktail maken, geen managment die naam waard, ze lopen wat doelloos rond behalve als er een paar jonge deernen opdagen waarvoor ze alles opofferen.Pech door slecht weer maar de gasten werden niet opgevangen in het hotel? Iedereen liep maar wat doelloos rond, er was maar 1 binnenbar en die ging pas rond de middag open(all inclusive hing er aan!)

met partner, Sept. 2011
"Uitstekend Hotel met een warme uitstraling"
Wil
6-10-2011 Hotel Elegance Marmaris heeft mijn inziens de beste ligging van alle hotels op de boulevard , goede service en uitsluitend vriendelijk personeel, met name de medewerkster van gastrelations Nara was erg behulpzaam en stond steeds klaar voor de gastren , ook als er een keer iets niet goed ging stond zij steeds klaar voor de gasten. Alles is zeer netjes en schoon.Wij hadden kamer met zeezicht, prachtig uitzicht, nette kamer alleen ligbad nogal krap met erg hoge instap. Totaal indruk van het hotel was erg goed.
Entertainment was ook vrij goed te noemen.
Met name de warme uitstraling van het hotel was mooi,
Alleen de service van de reisorganisatie was erg slordig.
We werden bij aankomst gewoon gedropt aan het hotel zonder enige info of hulp , met name de Host van deze organisatie was erg provocerend naar zijn cliënten, maar dit laatste krijgt nog een hele lange staart. Dit staat buiten de goede service van hotel Elegance

met partner, Juni 2011
"Niet aan te raden"
Alfons Boets
11-7-2011 Zeker geen vijf sterren hotel max. 3.5 sterren.
Ligging , accomodatie is goed, de mensen zijn vriendelijk maar :
- kamers werden niet degelijk gekuist en bedden maar half opgemaakt.
- weinig afwisseling voor het eten.
- dranken waren meestal niet gekoeld.
- het personeel was niet op de hoogte van hun taken.

met partner, Aug. 2008
"Vijfde keer laatste keer!!!!!"
Onsea Jan
13-9-2008 Wat een afgang. Hotel op zich nog steeds goed maar het restaurant is een echte schande geworden. Te weinig of onbekwaam personeel, je moet bijna smeken om een tafel proper te maken, het bovenste tafellaken was vuil ze leggen twee servetten erop i.p.v. eeproper tafelkleed. Het onderste tafelkleed in 3 weken niet veranderd helemaal bevlekt met wijn en etensresten en chocolade , echt schandalig. Hety eten was nog geen 3 sterren waard bv. kinderhamburger{ingekochte diepvriesrommel} kippeboutjes,gebkken vis vol graten,rijst,puree,boontjes en nog een soort van groenten , dit was de keuze die je had voor het warme avondeten.Soep vergeten. Geen dresscode, korte broek, sleffers, t-shirt zonder mouwen enz. . Vuile bvorden, smorgens vuile of geen tassen,geen lepeltjes,vuile glazen . dus bijna altijd buiten het hotel gaan eten. Deze opmerkingen aan de manager van het restaurant gegeven,hij luisterde,schreef het op en keek ernaar en ik denk dat hij er nog altijd naar aan het kijken is. Conclusie:no

met partner, Juli 2007
Onsea jan
15-3-2008 Wij waren hier al voor de vijfde keer. het hotel is er alleen maar op vooruitgegaan.Eten nog alrtijd heel goed.Verleden jaar totale vernieuwing van de airco.Ik begrijp niet wat sommige mensen wel van een hotel verwachten als ik sommige beoordelingen lees.Dit jaar in augustus terug voor 3 weken plezier.Tipje:voor een stukje mooi strand op 150 m. van Elegance bij MESSUT ,dit is de gekke patron van het gezellige eethuisje DEMIR.Gratis 2 zetels met kussen en parassol. Ze verwachten wel dat dan ook iets consummeerd maar alles word bij jou op het strand gebracht. Ook zeer propere toiletten. Een echte aanrader als je in halfpension verblijft.