Hotel Grand Cettia**** in Marmaris Turkije 8.1 vakantie beoordelingen | Zoover

Hotel Grand Cettia**** Marmaris
Beoordeling toevoegen

Hotel Grand Cettia**** Marmaris
8,1
Beoordelingen Hotel Grand Cettia**** Sehit Ahmet Benler Caddesi 97, 48700, Marmaris

26 beoordelingen over Grand Cettia****

7,6
met partner, 2011
Goedkoop
jos Thijs
29-10-2011 Net terug uit Mamaris, gran cettia hotel.
Het was de laatste week van het seizoen,maar dit was enkel te merken aan minder gasten en een gesloten barretje aan het zwembad.
Kamers ruim en proper, bedden aan de harde kant. Steeds goed gepoetst.
Vriendelijk personeel, goed en gevarieerd eten. Weinig plaats om te eten, lange tafels, dus aanschuiven bij anderen, veel te weinig plek om op een bedje te liggen en al vroeg reserveren anders helemaal geen plek. Hotel is vooral op Engelsen ingesteld, een beetje rumoerig maar verder zeer beleefd.(althans in het na-seizoen). Zeker in de zomer is de ruimte om te eten en te zonnen veel te klein. ALL INN is zonder minibar, coctails of ijsjes. Strand is zeker 3km lopen, en niet gratis zoals men beweerd.(hebben geen eigen strand). Beter iets meer betalen en aan het strand hotel zoeken.

met partner, Sept. 2011
Best choice. Welke best choice?
HerSon
25-9-2011 Volgens touroperator heeft dit hotel een Best Choice kwotering waar ik toch mijn bedenking bij heb.Nog nooit ben ik in een hotel geweest waar zoveel gasten op zo'n kleine oppervlakte moesten "samenhokken".De ligstoelen staan allemaal tegen elkaar zodat je deze niet kan verschuiven en natuurlijk is het s'morgens vroeg handdoekje leggen en dit voor eind September.In het restaurant is het niet beter, de tafels en stoelen zijn zo kort tegen elkaar opgesteld zodat je constant tegen elkaar aanschuurt wat de nodige irritatie opwekt.Het eten is ondermaats, te vet, vaak lauw en er is bijna geen fruit.De animatie s'avonds bestaat gewoonlijk uit enkele spelletjes bingo. De kamers zijn mooi en verzorgd maar de airco blaast alleen maar wat warme lucht uit, bij een kamertemperatuur van 31° s'nachts is dit geen overbodige luxe dacht ik.

met partner, Sept. 2011
In andere omstandigheden
Van Puyenbroeck
7-10-2011 Grand Cettia Marmaris, zeer vriendelijk personeel, getraind om vooral de Engelse niet tegen te spreken en alles maar te"slikken" zoals grote ontlasting in het zwembad, overgeven naast het zwembad, kinderen die van hun opvoeding alleen de voeding hebben gekregen en die met eten gooien in het restaurant terwijl vader- en moederlief elders hun roes uitslapen. Kortom "Cettia" heeft hier duidelijk voor de Engelse pond gekozen ipv voor een kalm en familiaal publiek. Ik kijk nu eerst uit naar een hotel zonder "touroperator-gasten" alvorens nog iets te boeken. Het hotel zelf is prima, verdient een dikke pluim maar zoals ik schreef in de titel; in andere omstandigheden..........zonder varkens aub.

met jonge kinderen, 2011
Engels gericht hotel
familie met jonge k...
29-8-2011 De ligging is niet voor personen die slecht te been zijn.Kleine maar propere promo kamer Veel te veel gasten voor dit hotel zodat de accomodatie eigenlijk niet voldoet. vb. zwembad en wat daarrond ligt.Om 7h ligbedjes al volzet omdat er te veel gasten zijn .Personeel was vriendelijk.Animatie viel wat tegen, zeer luide dance music vanaf 's middags is niet ons idee voor een ontspannen vakantie.Het hotel op zich is redelijk, het zijn alleen de gasten(bij ons vooral Engelse kinderen) die zich te goed doen aan allerlei baldadigheden zoals limonade over andere gasten gooien, terrasstoelen in het zwembad gooien, hun grote behoefte in het zwembad doen zodat men het zwembad voor enkele uren moet afsluiten enz. Het eten is volledig Engels gericht, al hebben de Turken een zeer lekkere keuken als ze willen.Dit hotel trekt duidelijk de Engelse kaart en wat ons betreft mogen de Engelsen het hebben.Eigenlijk jammer want volgens sommigen is dit één van de betere hotels in Marmaris.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Hotel Grand Cettia = Engeland !
Kurt.Clarisse
6-9-2011 De mentaliteit van de overgrote meerderheid aan Engelse toeristen stoorde ons hier het meest. OK het is een goedkoop hotel maar dat is dan ook zowat aan alles te merken. Het zwembad en het restaurant zijn veel te klein voor zoveel hotelgasten. Ook de ruimte rond het zwembad is onvoldoende, deze wordt zowel als ligplaats, eetplaats en s’avonds als zitplaats voor de animatie gebruikt. De sfeer is hier ver te zoeken. De mensen reserveren hier al een tafeltje buiten na 17u voor het diner van 19u30. Er zijn zelfs mensen die een bord nemen en in de lobby eten. Dit is voor ons een ongeziene chaos. Wil je een plaats aan het zwembad dan moet je zeker om 6u de handdoeken gaan leggen anders geen ligbed meer . Het aanbod eten is ook al zeer beperkt en vooral gebaseerd op de Engelse gasten. Er was zelfs geen mayonaise voor bij de salade of op de frietjes. De all-in formule stopt hier al om 23 u s’avonds dat is toch min. 1 uur te vroeg.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Prijs-kwaliteit: super hotel!!
Fam Janssens
9-9-2011 Onze vakantie is super verlopen: vriendelijke obers, behulpzame receptionistes..
Het enige waar wij een fout hebben begaan, is een excursie te boeken bij het plaatselijk kantoor onderaan het hotel, op straat, bij Helmut.
Deze overigens zeer vriendelijke mijnheer (in eerste instantie) beloofde ons de hemel op aarde wanneer we inschreven voor Dalyan.
Maar! Bij de 1ste uitstap: Dalyan, hebben we 3u heen en 3e terug kotsmisselijk op een overvolle boot gezeten en waren slechts 1 uur in Dalyan zelf. Er was geen nederlandstalige gids, maar een zekere vriend, die zich enkel met de Russen heeft beziggehouden.
Uit pure frustratie zijn we te rade gegaan bij onze zeer vriendelijke hostess, hebben ons verhaal gedaan en nogmaals bij haar voor deze uitstap geboekt, want we wilden toch graag Dalyan gezien hebben.
Die dag was echt een unieke belevenis: heel veel gezien, begeleid door een nederlandssprekende, zeer vriendelijke (en niet opdringerige!) gids.

met jonge kinderen, Juli 2011
Best choise hotel : prijs kwaliteit zeer goed
Van Sinay
16-7-2011 Voor de tweede maal naar Cettia geweest, was beter dan 2 jaar geleden, nieuw interieur, nieuw kinderzwembad, eten was lekker , kamers proper, personeel vriendelijk. Ligbedden wel om 07H00 reserveren of geen plaats. Schotten en Engelsen zijn vroege vogels. Voorts aangename sfeer tussen de verschillende nationaliteiten, waarbij grote hoeveelheid Schotten en Ieren, maar heel weinig Belgen en Hollanders. Animatie team was heel goed (ook in het Nederlands).
Kortom, een heel leuk vakantie gehad !

met vrienden, Aug. 2010
Fantastische vakantie
jasmien de cock
23-8-2010 Onze eerste keer naar Turkije. Maar heel tevrede nover het hotel. Vriendelijk personeel die staat te springen om je te helpen, propere kamers en een uitgebreid assortiment aan voedsel. OOk gebruik gemaakt van de hamam en het luxe aanbod van massages. we waren hier heel tevreden over. Prijs/ kwaliteit is dit hotel een echte aanrader.
Minpuntjes aan het verblijf zijn: een korte stijle helling alvorens het hotel binnen te gaan, maar zeker doenmaar. maar voor mindervaliden niet echt een aanrader. Aan het zwembad zijn er te weinig zetels, waardoo je bijna niet anders kan dan smorgens je handdoel te gaan leggen hoewel dit ' verboden' was.
Maar kortom een échte aanrader!

met een groep, Juni 2010
Een ideale familie vakantie
Vanessa
18-6-2010 Grand cettia is een heel mooi, aangenaam en leuk hotel. De service is er heel goed en vriendelijk. Dit was nu het tweede jaar op rij dat we er geweest zijn en volgend jaar gaan we er zeker en vast terug naar toe.

met jonge kinderen, Apr. 2010
Prijs kwaliteit echt een topper
Christel
6-5-2010 Met een bang hartje na deze commentaren vertrokken wij naar hotel Cetia. Wij reizen al jaren naar Turkije en hebben al veel hotels gezien. Dit hotel is zeker niet duur en voor zijn prijs echt een topper. Het eten was er heel lekker. Aan het zwembad heb je een heel mooi terras in mooie houten meubels. Het volledige complex is heel goed onderhouden. Voor de kinderen heb je in de naastgelegen club een heel leuk aqua park waar je gratis gebruik van mag maken. Ik denk dat mensen die hier slechte commentaren op geven nog niet veel hotels hebben gezien aan deze prijs. Voor een luxe hotel moet je dan maar meer betalen. Dit hotel is echt een aanrader. Er is trouwens ook een gratis busje dat je naar het mooie strand van Icmeler brengt en dat je kan nemen naar de stad. Ook heel laat kan je de dolmus nog terug nemen. Wij keren hier zeker nog terug!!!

7,6

Alle beoordelingen (26)
met partner (14)
Familie (1)
met oudere kinderen (2)
met jonge kinderen (6)
met vrienden (2)
met een groep (1)

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?