Hotel (Grand Yazici) Marmaris Palace***** in Marmaris Turkije 8.5 vakantie beoordelingen | Zoover
Home > Turkije > Egeïsche Zee > Marmaris > Hotel (Grand Yazici) Marmaris Palace*****

Beoordelingen Hotel (Grand Yazici) Marmaris Palace*****

12 februari 2012

uitzicht van de kamer
Beoordeling toevoegen

uitzicht van de kamer
Beoordelingen Hotel (Grand Yazici) Marmaris Palace***** Pamucak Mevkii, 48720, Marmaris

16 beoordelingen over (Grand Yazici) Marmaris Palace*****

9,1
7,3
met partner, Okt. 2011
Russian favorites hotel... ;-(
Ann Van Wabeeke
25-10-2011 De omgeving is prachtig maar het hotel is verouderd en weinig onderhouden.
Het personeel is niet echt vrouw-vriendelijk
Als je geen geluk hebt krijg je een kamer net boven de keuken en ruik je alles in je kamer.
Wij zaten iets hoger maar konden zelf s'morgens vroeg de pannekoeken ruiken in de badkamer.
Het kamermeisje hield zich enkel bezig met de bedspreitjes mooi te versieren.
Wc papier moesten we zelf gaan zoeken en bijhalen.
Het eten was echt niet lekker en het fruit was van weinig kwaliteit.
het enig wat je er wel kan doen is drinken.
Daarom dat er ook zoveel Russen zijn.. die zitten al aan de drank van s'morgens.
Enkel het weer was prachtig en de ene daguitstap naar Rhodos.

met partner, Mei 2011
Leuke vakantie!!!
Sylvain en Greta
7-6-2011 De omgeving is gewoon prachtig! Mooie ligging aan zee, promenade tussen marmaris en icmeler heel leuk om te wandelen.
Mooie markt in Icmeler op woensdagmorgen.
Heel veel dank ook aan de hotess Claeren. Zij is echt super en organiseerde heel wat activiteiten onder de belgen, zoals darten, petanquen, jeepsafari, kaarten, etentje onder de belgen (heel gezellig!!)
Claeren ene hele dikke merci hiervoor, we hebben het superleuk met je gehad!!!
Sylvain en Greta

met partner, Juli 2010
Super hotel in prachtige omgeving
maes
22-7-2010 Ik ben in de drukste periode gegaan (juli), maar ik heb nooit ergens moeten aanschuiven. Het eten viel goed mee. Er was elke dag iets anders. Er is een ruime keuze. Er is toffe animatie in het hotel. Elke avond is er een 'cocktail of the night'. Je krijgt er ook lekkere hapjes bij. Er zijn veel mooie shows in het theater.
Enig minpuntje: het is nooit echt rustig aan het zwembad: veel muziek. Maar aan het strand is het wel lekker rustig. 's Avonds is het zalig om naar Icmeler te wandelen. Het is er zeer gezellig. Kortom het was een vakantie om nooit te vergeten.

met vrienden, Mei 2010
Om nooit te vergeten
de decker
5-6-2010 marmaris palace is echt een zalig goed hotel ,heel vriendelijk,lekker eten,zeer netjes, animatie perfect je voelt je er direct thuis heel mooi gelegen ,je kan er s'avonds gezellig wandelen tot marmaris of icmeler heel mooie stadjes het hotel is echt aan te raden het is een favoriet voor mij we gaan er zeker terug!!!!!

met partner, Okt. 2008
Goed hotel
stephane lisabeth
6-11-2008 leuk hotel lekker eten zeer goeie cocktails airco op kamer is nie goe en grond naast zwembad is glad anders was het een aangename vakantie

met vrienden, Aug. 2008
GEWEDIG ! BESTE VAKANTIE OOIT !
Niki
21-4-2009 Marmaris palace is perfect ! goede kinder aimatie voor alle leeftijden ! zelfs de 12-.... Jarign kunnen elke avend uitgaan en soot zwembad party ! en voor de echte fuivers is een een disco en een stadje met veel fuif gelegenheid in de buurt ! op wandel afstand ! De mensen zijn vriendelijk en er zijn veel belgen het eten is lekker ! veel afwisseling ! de zee is er vlakbij eigelijk hort de zee bij het hotel ! veel water activiteiten van pedaloos tot duiken ! je kan er zelfs schaatsen !en er zijn ook survival dingens .. zelfs een gratis saune en stoombad enzoo ! en er is nOg veel meer ! de animators zijn ook lief vriendlijk zot en fijn ! ik ga deze zOmer trg ! Danku voor het lezen !

Familie, Juni 2008
Prachtige ligging!
familie debroeyer
10-7-2008 Juist terug van een zeer aangename vakantie, zonder twijfel in de mooiste kuststreek van turkije. We gaan meestal naar 5* hotels en in vgl. doet dit hotel alleen onder op gebied van hotelgebouw/kamers, maar niet storend want het is goed onderhouden en netjes. In heel het complex wordt constant aandacht geschonken aan de netheid. Grote pluspunten zijn de mooie strandboulevard, veel excursiemogel. en de vele schaduwrijke plekjes. Al het personeel verstaat Engels en wat de Russen betreft die vind je overal en alleen in het restaurant stoorden we er ons aan, voorsteken, weinig beleefd tov het personeel.
Een aanrader voor een rustig dinertje is het italiaans restaurant, zeker doen!
2 minpunten: geen nl-talige animatie en alleen een platform aan zee, geen strand, vonden de kids iets minder leuk, maar gingen dan naar het strand in icmeler (5 min met de dolmus). Je kan vandaar of vanuit marmaris terug naar het hotel met de taxiboot, tof! conclusie: zeer goede prijs/kwal.verhouding.

met partner, Juni 2008
Kies een ander hotel...
Geert
26-6-2008 Wij hebben een combinatiereis met Rhodos gedaan.
Het Grand Yazici Mares hotel was voor ons een enorme tegenvaller: ongelooflijke drukte, eten was eigenlijk niet goed, airconditioning te zwak, hotel was verouderd, na 8h30 's morgens was er geen plaats meer aan de zee en communicatie met het hotelpersoneel was erg moeilijk wegens hun (ongeveer) geen kennis van het Engels (of Frans of Duits)
Hotel zat afgeladen met Russen (zoals naar het schijnt overal aan de Turkse kust). Dit was op zich geen probleem voor ons maar toch redelijk veel ongemanierde mensen (ZEKER in het restaurant).
We hebben eerst een vijfsterrenhotel in Rhodos gehad op onze eerste week en tegenover dit hotel krijgt Grand Yazici voor mij drie (of twee) sterren...
Wij zijn absoluut niet negatief en hebben een supervakantie gehad zonder twijfel want Turkije is de moeite maar dit hotel is simpelweg niet goed... jammer maar waar...

met partner, Mei 2008
sven
4-6-2008 Wij zijn in marmaris palace geweest van 21 tot 30 mei 2008. Het hotel is zeer mooi gelegen, je hebt overal zicht op de prachtige baai en bergen. Het eten en de restaurants zijn zeer aan te raden, meer dan voldoende en lekker eten, er zijn ook massa's desserts maar er had wel wat meer fruit bijgemogen (wel elke dag appels, appelsienen en pruimpjes). Wij hadden een bungalow kamer, deze zijn zeer netjes en mooi met een gezellig terrasje. Wat wel een beetje hinderlijk was is dat de disco tot 2u duurt en openlucht is, dus vanop onze kamer zat slapen voor dat uur er niet in. Ook dient gezegd dat het hotel niet echt geschikt is voor mensen die slecht te been zijn wegens de vele trappen. Het animatieteam is professioneel en vriendelijk Ook tijdens ons verblijf waren er veel russen, maar dat is nu eenmaal in elk all inclusive hotel in Turkije, wij hebben er alvast geen last van gehad. Voor jongeren is dit hotel nog het beste geschikt, in Marmaris kan je echt wel een feestje bouwen ;-)

met partner, Mei 2008
Peter & Chantal
27-5-2008 Uitstekend hotel qua prijs/kwaliteit. De ligging is gewoon prachtig en het eten is bijzonder gevarieerd en zeer lekker. De ganse dag is er steeds iets te doen. Aan het hoofdzwembad waar het animatieteam actief is is er steeds veel actie maar er is voldoende ruimte aan het 2e zwembad, op de ligweide, op het strand en de pier waar men rustig kan genieten. Het animatieteam is professioneel, zeer vriendelijk en niet opdringerig. De kamers zijn niet supermodern maar zeer proper. Het hotel wordt dag in dag uit onderhouden.
Enige minpunt zijn de rumeorige Russen die voor een minder aangename sfeer zorgen in de restaurants.
Voor ons was alles alvast naar wens.

9,1
7,3

Alle beoordelingen (16)
met partner (8)
Familie (5)
met vrienden (3)

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?