Hotel Hawaii 2** in Marmaris Turkije 7.5 vakantie beoordelingen | Zoover

7,7
met partner, Aug. 2008
"Een aanrader !"
pascale Moudnani
28-8-2008 Hawaii2 is een uitstekend hotel met een zeer warme en familiale sfeer. Het personeel is er uitzonderlijk vriendelijk en maakten onder hen 3 goede vrienden waarmee we nog steeds in kontakt verblijven. Het zicht op het zwembad en de poolbar alsook de ligging juist naast de moskee brengt je in een unieke sfeer. Het eten is er geel lekker en de kamers piekfijn in orde. Voor mij mag er gerust een ster of twee bij. We beleefden er de beste tijden en pinkten een traan weg toen we afscheid namen. Hawaii2, The place to be in Marmaris.

Familie, Aug. 2007
Dennis
5-3-2008 Ben hier met mijn gezin geweest in augustus. Eenvoudig hotel, maar wel heel familiair. Best centraal, met de bus ben je zo in centrum, maar niet te druk zodat je lekker bij kunt komen. Kamers zijn niet enorm maar voldoende en ze zijn schoon. Markt ligt achter hotel en strand was voor ons goed te lopen. Ontbijt in buffet, prima geregeld. Personeel was heel vriendelijk, spraken goed genoeg engels. Aanrader, niet echt duur, niet echt luxe, maar wel gezellig, zelfs met klein kind geen probleem.

met partner, Mei 2007
Brigitte
8-3-2008 hawaii 2 is super! Hele aardige mensen, je voelt je meteen thuis! Topvakantie gehad.