Hotel Ideal Pearl**** in Marmaris Turkije 8.5 vakantie beoordelingen | Zoover

6,9
8,1
7,7
alleenreizend, Mei 2012
"Eenmalig verblijf in dit hotel, kamer 314"
Dirk
18-5-2012 Positief: zeer net en hygiënisch onderhouden hotel, iedere dag verse lakens en handdoeken. Kwaliteit restaurant goed weliswaar weinige variatie. Negatief: gebrek aan voldoende fruit in restaurant; de kelners (geen vrouwelijke kelnerinnen)die enkel oog hebben op vrouwen met de nodige pogingen tot versieren, mannelijke gasten worden enkel in bar en restaurant bediend na herhaaldelijk aandringen. Zeer negatief : 23kamers (114t/m118,213t/m218,313t/m318,413t/m418) zonder zonmogelijkheden daar men van het kamerbalkon op 7meter verwijderd is van een witte muur, deze muur is de zijmuur van het hoofd- en ingangsgebouw. Deze blik op een witte muur, op 7 meter afstand een weeklang te moeten aanzien geeft een zeer naar gevoel en zeker geen vakantiegevoel. Enkel om deze reden alleen is een verblijf in dit hotel een gewaagde vakantie vooral wanneer het hotel uitgeboekt is. Dus nooit meer !

met partner, Okt. 2011
"Voor de tweede keer ,prachtige reis gehad !"
Vanhove - Osaer
9-1-2012 Wij zijn, in Oktober 2011,voor de tweede keer in het Ideal Pearl geweest en ik moet zeggen :het was weer fantastisch !!!
Toen we er toekwamen ,werden we herkend door de manager,die ons direct een pracht van een kamer gaf met een fruitkorf en een flesje wijn er bovenop.
Als we na het middageten naar de terras gingen,kwamen de obers ,van het jaar ervoor,ons begroeten als waren we famillie .Dit heeft echt een leuk vakantiegevoel en je voelt er je direct weer thuis.
Het hotel zelf is er op vooruit gegaan sinds de vorige keer,eten was uitstekend van temp. en meer dan genoeg.Kamers heel goed verzorgd en het badlinnen werdt elke dag ververst.Kortom ,vakantie geslaagd over gans de lijn ,qua hotel en bediening.

met partner, Juli 2009
"Goed voor 1 keer"
geysen veerle
7-8-2009 Het zwembad was heel klein en te weinig ligstoelen. De bedden en kussens waren kei hard.De gratis cocktails was enkel raki en rum met cola maar piacolada of malibu enz moest je betalen.Mijn luchtmatras wouden ze in t hotel niet oppompen omdat ik hem niet in hun winkeltje gekocht had Het strand was 200 m door de straten wandelen eer je er was en drinkenaan t strand was heel duur 3 euro voor grote fanta. Boulevard langs strand was wel heel mooi.Gezellige omgeving , markt in de buurt op dinsdag . Heel mooie haven in Marmaris. Vooral s avonds heel gezellig. Strand was kiezelstrand.Eten in hotel was lekker.s nachts veel lawaai op de gang van zatte jeugd. Hotel was goed voor 1 keer.