Hotel Kervansaray Marmaris (vh Lidya Garden)**** in Marmaris Turkije 6.9 vakantie beoordelingen | Zoover
Home > Turkije > Egeïsche Zee > Marmaris > Hotel Kervansaray Marmaris (vh Lidya Garden)****

Beoordelingen Hotel Kervansaray Marmaris (vh Lidya Garden)****

12 februari 2012

6,7
6,8
Nietn,Magaliee,Matn en Lotn aan het zwembad
Beoordeling toevoegen

Nietn,Magaliee,Matn en Lotn aan het zwembad
6,9
Beoordelingen Hotel Kervansaray Marmaris (vh Lidya Garden)**** Merkez Mah. 19 Sok., 48700, Marmaris

28 beoordelingen over Kervansaray Marmaris (vh Lidya Garden)****

met vrienden, Aug. 2011
Fantastische ervaring: echt doen!
Frank
5-9-2011 Dit was gewoon het beste hotel in heel marmaris. Echt waar mensen, geloof me: het buffet was er zeer uitgebreid en ze deden echt hun uiterste best om iedere dag variatie in het buffet te brengen. Wij hadden een grote kamer, iedere verse lakens en propere handdoeken. De service was optimaal. Misschien 1 kleine opmerking: sommige bedienden spreken echt niet zo goed engels, maar het lukt uiteindelijk wel. Animatie is op en top: overdag voor kinderen, 's avonds voor jongeren en tussendoor bingo voor ouderen en dergelijke. Die mensen werken minstens 16u per dag.
Aandacht mensen: geloof niets van die negatieve commentaar die vaak geschreven wordt.

met partner, Juni 2011
Hotel teveel engelsen en russen!
petra
13-6-2011 Marmaris en Icmeler zijn zeer prachtige steden, de mooiste van Turkije, met een prachtige zeedijk, mooie groene omgeving, zeker om naar terug te keren, alleen nooit meer naar dit hotel, Kervansaray zit vol van de engelsen en de russen: die denken dat alles van hen is, nachtrust hebben die blijkbaar niet nodig: drinken, lawaai, roepen, tieren, ruzie maken...
Ook geen variatie in het eten, en qua hygiene ook niet optimaal, animatieteam was dan wel weer goed, ruime kamers, dicht bij dolmus, dranken in hotel ook te weinig keuze, prijs kwaliteit is redelijk, maar kan nog beter, eerder 3 sterren waard, geen mooi hotel van uitzicht, wel vriendelijk personeel

met jonge kinderen, 2011
Nooit meer!
An Beckers
3-1-2012 Onze kamer had als vloerbekleding tapijt,deze was verschrikkeljk vuil!!
Kamers werden niet vaak gepoetst,1 week dezelfde lakens!!
Het eten was altijd hetzelfde en heel vaak koud.
Tijdens ons verblijf waren ze nieuwe branddeuren aan het zetten,met gevolg 7u30 een hels lawaai.
Ligging was ook niets,zeer afgelegen.
Voor ons was deze vakantie echt niet mee gevallen.
Inderdaad geen duur hotel maar nog veel te veel voor wat het was!
Degene die beweren dat dit een goed hotel is zijn zeer snel tevreden!!!

met partner, Okt. 2010
Nooit meer
van slijcken linda
22-10-2010 Het hotel kervansaray in Marmaris was alles behalve goed.
De badkamer zeer veroudert,douchewand vies en geoxideerd,roest schimel tussen de tegeltjes,lege waterflesjes onder bed bij aankomst.kamer werd ook niet gepoetst.
restourant vies vuile stoelen,tafelkleedjes werden niet vervangen,koffie vlekken en eetresten bleven achter op de tafels,soeptassen van de avond voordien waren bij het ontbijd nog aanwezig ,bestek moest je zelf gaan zoeken,koffie en thee automaat waren vies vloer was smeerig ,eten was niet lekker .voor mijn part ontbrak het daar aan leiding gevende personen.

met jonge kinderen, Aug. 2010
Dik in orde
Stefaan
15-9-2010 hotel was prijs kwaliteit OK
onze dochter had het naar haar zin, dus wij ook

met partner, Aug. 2010
Leuk klein hotelletje
Inge
15-9-2010 alles was ok, goede service en vriendelijk personeel
we komen zeker nog eens terug
propere kamers

met vrienden, Juni 2010
Super gezellig
nathalie mollet
24-6-2010 hotel kervansaray marmaris had zeer goede service de mensen waren enorm vriendelijk. De hamam en massage is zeker aan te raden.
Het eten was lekker. Het zwembad was proper. Het was super. En de animatie was TOP! echt super!

met partner, Mei 2010
Zeer goed hotel
verbert
11-6-2010 elke klacht word direct behandeld .
bv: brandtrap is na klacht direct geopend .
zeer vriendelijk personeel , kamers worden elke dag met nat gepoetst .
zwembad en ligstoelen werden ook iedere dag gepoetst .
dus alles om ter best .

met partner, Okt. 2009
Komen zeker volgend jaar terug
Van Hove Johan
20-10-2009 Alles wat ze hier durven te beweren ,moet met een groot korreltje zout genomen worden.Het hotel is mss wat verouderd, maar wordt nog altijd goed verzorgd.Toen we 's middags aankwamen werden we heel goed ontvangen aan de receptie.We mochten onze bagage achterlaten en eerst gaan eten terwijl zij onze koffers naar de kamer brachten.Het eten was uitgebreid en zeker niet te versmaden (alle dagen keuze uit zes verschillende schotels en een groot groenten en fruit buffet ,alsook nog een lekkere desserttafel met alles er op en er aan.)De kamers waren groot en verzorgd (alle dagen verse lakens en handdoeken).
Degene die klagen zijn Hollanders en Engelsen,zij waren met niks tevreden.Als je verdorie in Turkije bent,moet je geen biefstuk friet verwachten,maar eet je hun keuken,die trouwens heel lekker is.
En welk hotel**** heeft er in oktober nog iedere avond een animatieprogramma?Zij dus wel.
De ligging (een kwartiertje wandelen van het strand)was heel rustig en goed om eens echt uit te rusten

met partner, Aug. 2009
Leuk hotel
Nick Mortier
7-9-2010 zeer vriendelijke bediening, het eten is wel wat aan de mindere kant, goed zwembad en gewoon een leuk hotel

Alle beoordelingen (28)
met partner (14)
Familie (5)
met jonge kinderen (3)
met vrienden (5)
alleenreizend (1)

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?