Appartement Mar Soleil** in Marmaris Egeïsche Zee | Zoover
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Mar Soleil**

Cildir Mah. Inonu Cad. 146.Sok. No:10, 48700, Marmaris
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Mar Soleil** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Mar Soleil** achterlaten.

5 beoordelingen over Mar Soleil**

7,6
7,6
met partner, Okt. 2010
"Nooit meer, geluidsoverlast giga"
A. Broekman
Hoeveelheid ruimte
28-10-2010 Mijn man en ik zijn 27 okt 2010 terug uit Marmaris. Een mooi zwembad met omliggende app. EN bar / kantine. Tot dik na 24.00 uur giga Turkse muziek overlast en NA 01.00 uur veel gebral aan de bar ( nachtwaker met kornuiten). Ondanks herhaalde vriendelijke verzoeken ... geen verbetering. We hebben nog nooit zo weinig en slecht geslapen. De 2 helwitte spaarlampen in app. deden pijn aan de ogen. Nooit meer Mar Soleil voor ons.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Prima complex met gunstige ligging"
Yvy
Hoeveelheid ruimte
23-8-2010 Wij zijn net terug van 2 weken Mar soleil in Marmaris.Hebben een heerlijke vakantie gehad in een prima appartement.Dit was voor ons de 2de keer Marmaris en vonden het er weer erg gezellig,toch gaat onze voorkeur wederom uit naar Side,Marmaris is in vergelijking met Side erg druk met verkeer en een stuk groter. Tempratuur is in het hoogseizoen vergelijkbaar met de Turkse riviera alleen viel op dat de vochtigheidsgraad(vooral s'avonds)erg hoog is waardoor het warmer lijkt en behoorlijk zweterig is.Het app was naar alle tevredemheid,wij zaten echter helemaal boven in een 3kamer app en dat is best heftig als je in die warmte iedere keer die trappen op moet,een lift in nl niet aanwezig.Verder was iedereen erg vriendelijk en was het goed schoon,met een fooi voor de schoonmaakster iedere dag schone handdoeken.Veel winkeltjes,gezellige haven, wij aten gemiddeld met 4pers voor 120 lira(€15pp)

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Prima complex met goede ligging"
Fam van Dort
Hoeveelheid ruimte
22-8-2010 Wij zijn net terug van 2 weken Mar soleil in Marmaris.
Hebben een heerlijke vakantie gehad in een prima appartement.
Dit was voor ons de tweede keer Marmaris en vonden het er weer erg gezellig, toch gaat onze voorkeur wederom uit naar Side, Marmaris is in vergelijking met Side erg druk met verkeer en een stuk groter. Tempratuur is in het hoogseizoen vergelijkbaar met de Turkse riviera alleen viel op dat de vochtigheidsgraad (vooral s'avonds ) erg hoog is waardoor het warmer lijkt en behoorlijk zweterig is. Het is maar waar je voorkeur naar uitgaat.
Het app was naar alle tevredenheid,wij zaten echter helemaal bovenin in een 3 kamer app en dat is best heftig als je in die warmte iedere keer die trappen op moet, een lift in nl niet aanwezig.
Verder was iedereen erg vriendelijk en was het allemaal goed schoon, met een fooi voor de schoonmaakster iedere dag schone handdoeken.
Veel winkeltjes, gezellige haven ,wij aten gemiddeld met 4pers voor 120 lira(€15 pp) incl drinken.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Mar Soleil** bij:

met jonge kinderen
"Intiem familie apartement met een goede ligging"
Ulas & Samantha & Z...
Hoeveelheid ruimte
9-7-2010 Intiem familie apartement met een goede ligging,dicht bij het strand&boulevard.Geschikt voor jong en oud.Eenvoudig maar erg schoon en erg vriendelijk personeel.

met vrienden, 2009
"Leuk appartement"
P.B
Hoeveelheid ruimte
10-6-2010 In de zomer ben ik hier geweest met een aantal vriendinnen. Mooi ruim appartement, groot balkon, leuk barretje. Wel waren er redelijk veel Engelse, welke nogal luidruchtig zijn. Verder is het centrum makkelijk te vinden met een taxi. Daarnaast is er een supermarkt op loopafstand.