Hotel Ocaktan*** in Marmaris Egeïsche Zee | Zoover
Hotel Ocaktan*** Marmaris

Beoordelingen Hotel Ocaktan***

Cildir Mahallesi 207 Sok 36, 48700, Marmaris
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Ocaktan*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Ocaktan*** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

97 beoordelingen over Ocaktan***

9,3
6,7
6,9
met partner, Okt. 2011
"Laatste keer"
Hayo Hoekstra
10-12-2011 We zijn hier voor de 2e keer geweest,gaan volgend jaar maar naar een ander hotel.Het water was echt koud,ook na meerdere meldingen bij de receptie,hier klaagden de meesten over.Het ontbijt is okay,avond buffet is soms redelijk maar dat wisten we al.(wat wil je ook voor dat geld)De laatste week waren er nog 3 mensen in het hotel incl. wij zelf.Met als resultaat dat het buffet er niet meer stond,dus ging men met de beste bedoelingen een prakje voor ons samenstellen,dat was de laatste keer dat we er gegeten hebben,zijn naar genoeg plekjes waar je prima kunt eten voor een paar centen.Voor ons niet meer Ocaktan,personeel heeft de beste bedoelingen,en zijn natuurlijk erg aardig maar daar betaal ik niet voor.Het gezellige terras beneden blijft een aanrader,daar is het eten ook goed.

met een groep, Sept. 2011
"Hotel w pobliżu centrum"
EWA
28-12-2011 Hotel na pierwszy rzut oka nieciekawy, stary; pokoje nieduże i wąskie, jednak dużym plusem jest NAPRAWDĘ DOBRE JEDZENIE-wieczorem, śniadania skromne i wciąż to samo. Stołówka znajduje się na ostatnim piętrze, dzięki czemu można podziwiać piękne widoki na port i zatokę. Obsługa miła i przyjazna. Plaża dosłownie pod hotelem /wąska i żwirkowa/.Pokoje są bez balkonów. Wieczorami jest trochę głośno, gdyż w pobliżu są różne kluby, po sąsiedzku klub karaoke"Santana", jednak mi osobiście to nie przeszkadzało. W sumie spędziłam tam całkiem miły tydzień.

met partner, 2011
"Top hotel!"
Sam
14-9-2011 Afgelopen week in hotel Ocaktan verbleven en het geweldig naar ons zin gehad.
Kamers zijn inderdaad wat klein, maar hartstikke schoon en dat vind ik persoonlijk het belangrijkst. Vriendelijk personeel, staan altijd voor je klaar en de ligging kan haast niet mooier. Dicht bij centrum, je kan zo naar het strand rollen en een heerlijk terras aan de boulevard. Het eten vonden wij (in tegenstelling tot onderstaande reactie) hartstikke goed, het is de Turkse keuken, maar wat wil je, je bent in Turkije. Als je niks gewend bent, blijf dan lekker thuis of ga elke avond naar een Hollands restaurant ;). Daarnaast heb je tijdens het eten op het dakterras een prachtig uitzicht over Marmaris. Wij zouden zo weer terug gaan!!!

alleenreizend, Aug. 2011
"Nooit meer!!!!!!"
Mathijs
12-9-2011 De kamers zijn heel erg verouderd. De badkamer is een grote bron van bacteriën.
Het systeem met de sleutelhanger in een contact steken voor stroom, is een waardeloos systeem. Het ontbijt is heel matig met één soort brood, een hoop konijnenvoer (groente) paar vleeswaren en jam. En 2 soorten 'limonades, die zo zoet zijn dat de mond je ervan samen trekt. Het avondeten kan rechtstreeks naar de varkens. Onderandere de soep was echt niet te eten.
Het strandpersoneel van het hotel trekt de betalende (bad)gasten van buitenaf voor. Die mensen wordt een strandbed aan het water aangesmeerd. De eigen gasten van het hotel worden op de achterste rijen gedumpt. Was mijn ervaring.
De bedlakens zijn ook waardeloos.
Het enige positieve is het zwembad achter het hotel, en de ligging aan het strand.
Nooit meer Hotel Ocaktan, dan maar wat meer betalen.

met partner, Aug. 2011
"Een echte aanrader"
amanda en ron
13-8-2011 wij zijn er 9 dagen geweest en het was een super vakantie .
het hotel is zeer schoon iedere dag schone handdoeken en beddengoed daarbij is ook het personeel zeer vriendelijk .
de bedjes aan het strand zijn gratis en ze komen regelmatig langs om te vragen of je wat wil drinken wat gewoon op je kamernummer word gezet .
een goed hotel voor deze prijs , voor ons is deze vakantie voor herhaling vatbaar

met partner, Juli 2011
"Topper m.u.v. avond eten"
michiel
28-8-2011 goede ligging 5 meter van het strand (kiezel/zand)
goede service
goed zwembad verkeerde plek (ligging)

met partner, Juli 2011
"Niet doen!!!"
Blauw
1,0
21-7-2011 - het water uit de kraan was spierwit, helemaal vol kalk. Niet erg gezond dus.
- de veren in het bed waren zo versleten dat je erop lag.
- de badkamerdeur ging niet dicht. Toen ik hem dicht probeerde te doen viel er gruis uit het plafond in het bad.
- er was geen stop aanwezig voor het bad
- wanneer je de kraan op warm draaide kwam er koud water uit en andersom.
- het slot van de deur werkte uberhaupt niet goed.

Door al deze dingen hebben wij om een andere kamer geëist. Deze zouden ze eerst niet hebben, maar na lang aandringen zouden wij de volgende dag om 12uur een andere kamer krijgen en als wij ook maar een minuut te laat waren zouden ze hem aan anderen geven. Niks geen goede service dus!

Die avond hebben wij ergens anders moeten eten, omdat er nauwelijks nog eten over was toen wij om half 9 wilden eten. Dat terwijl er tot half 10 of 10 uur 's avonds gegeten kon worden. Het ontbijt was ook niet te doen. Weinig keus. Wij hebben een overboeking gedaan! Echt vreselijk!!!!

met partner, 2010
"Prima prijs - kwaliteit verhouding!"
Simba
15-8-2010 We zijn net terug, prima service, strandbedje gratis! en gereserveerd door 'het strandmannetje'. Er is een hoop te doen/zien in de omgeving. Het is maar net hoe je de vaakntie wil invullen. jong en oud kunnen zoch prima vermaken!
Ik ga nooit voor een 2de keer ergens naar toe, echter mocht ik weer naar Marmaris gaan zal ik zeker aan dit hotel denken...al heb ik wel de aanwezigheid van een balkon gemist!

met partner, Aug. 2010
"Zeker voor herhaling vatbaar."
wendy
10-12-2010 Wij zijn afgelopen zomer naar Ocaktan geweest voor 11dagen. Was echt een super vakantie. de service was super. zelf als je ziek bent dan doen ze alles voor je.
leuk personeel. vrolijk. en altijd in voor een praatje. ze spreken alleen engels maar proberen ook nederlands te spreken. de ligging is super, je bent met een min op een prive strand en 10 a 15 min op in het centrum. uitgaan is super daar. gelukkig dat ze om 12 uur dicht gingen want dan ken je rustig slapen maar als je 20min veder ging lopen dan had een hele uitgaan gebied. die gingen vaak door tot de laatste uurtjes.
Wij gingen de terug weg pas 's nachts vliegen dus we hadden een dag extra. maar het hotel doe daar helemaal niet moeilijk over je kan de hotel kamer tot 4 uur reserveren.
het eten viel ons een beetje tegen. altijd het zelfde, maar voor 7,50 kan je bij angels (10 min lopen) 5 gangen menu eten en lekker. echt super.

wij gaan zeker nog een keer terug.

met partner, Aug. 2010
"Leuk hotel goede service en vriendelijk personeel"
Bennie
6-9-2010 hotel is wel wat verouderd maar bij ons werkte alles .
het eten is niet overdadig maar ook niet slecht .
een hotel wat zijn geld zeker wel waard is wij gaan hier wel terug voor een tweede keer.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende