Appartement Rayon** in Marmaris Egeïsche Zee | Zoover
Vanaf -
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Rayon**

Yunus Nadi Cad., 48700, Marmaris
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Rayon** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Rayon** achterlaten.

12 beoordelingen over Rayon**

7,6
8,1
7,4
met partner, Okt. 2007
L.J.H. Henderson
Hoeveelheid ruimte
3-11-2007 Leuk appartement, met n fijn zwembad, fijn restaurant ernaast met lekker eten en superleuke obers!Ligging goed, kleine boulevard op loopafstand, centrum 5 minuutjes met de bus supercheap 1 lira dat is ongeveer 60 cent ofzo.
Wel een aanrader voor wie een gewoon, leuk appartement wil en niet teveel luxe nodig heeft.

met een groep, Okt. 2007
Ronald May
Hoeveelheid ruimte
25-10-2007 Een uitgewoond appartement,super vriendelijk pertsoneel, een leuk gebouwd zwembad.Hele week praktisch geen warm water, want manager vertikte het om het water te verwarmen.Dit moest wel, want de zon was niet krachtig genoeg tijdens ons verblijf.

met vrienden, Juli 2007
fam D
Hoeveelheid ruimte
22-3-2008 Wij gaan er al voor de 5e keer heen en we hebben het er altijd naar ons zin,alles is er even schoon en vriendelijk en je kan er ook heel goed eten,je hoef maar te kikken en ze staan voor je klaar de omgeving is ook lekker iets rustiger dan het drukke centrum alles is kort bij dit is echt een aanrader voor mensen die niet zo gesteld zijn om hun luxe, maar meer als een bed en een douche heb je niet nodig je bent toch heel de dag buiten in een woord een Top accommodatie, een lieve familie en heel erg vriendelijk personeel

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Rayon** bij:

jeroen wolff
17-7-2006 ben net terug van 8dgn rayon apart. super apart. erg aardige obers,ze willen alles voor je doen.. lekker zwembad, strand en boulevard zijn +- 10 min lopen...
eten is ook super de obers kunnen goed nederland in een woord GEWELDIG

Familie, Juli 2006
M. Gunther
Hoeveelheid ruimte
1-8-2007 het apartement was leuk en goed verzorgd door de dames werdt iedere keer netjes gepoets
alleen was het jammer dat het aan een heel drukke weg lag er was een behoorlijke verkeer overlast en net iets te ver van de zee

maaike
24-9-2005 Vandaag ben ik terug gekomen van een heerlijk weekje in Rayon Appartementen in Marmaris. Erg gezellig sfeer, goed appartement, (niet al te luxe, maar wel goed genoeg..) Leuk personeel..;)

Zeker een aanrader.

Roland
9-8-2005 Wij zijn vandaag terug gekomen uit Marmaris na een verblijf van 8 dagen in Rayon. Het app. ziet er duidelijk niet zo mooi en groot uit als op de foto's. Verder kijk je aan de achterkant uit op een braakliggend terein.
De kamers zijn netjes maar simpel ingericht, maar niet geschikt voor 4 personen, dit omdat de slaapbank net karton is. De badkamer is erg ouderwets en slecht onderhouden. De bereikbaarheid van het app. is zeer goed en ligt zo'n 10 min van het centrum. De service en het eten bij het app. zijn redelijk. Kortom als je niet te veel eisen hebt is dit een goed app. Heb je deze wel, zoek dan een andere uit.

Knaag
1-8-2005 Ben der dit jaar 2 weken geweest en het was echt super! Elke dag feest bij het zwembad. Je bent ook zo in het centrum en bij het strand. De obers die er werken zijn ok kei gezellig. Echt lachen bij Rayon!

Angela
30-7-2005 Wij zijn vorige week teruggekomen van twee weekjes Rayon. Wij zijn met onze twee kinderen geweest (6 jr en 10 mnd). We hadden een ander app. geboekt, maar zijn overgeboekt naar dit appartement.
Wij hebben een geweldige vakantie gehad, ondanks dat we dit soort appartementjes zelf nooit uit zouden kiezen. De bediening is in een woord geweldig. Bij het zwembad was het elke dag heel erg gezellig. Omdat het een kleinschalig appartement is, heb je heel snel contact met anderen. Iedereen was heel erg geweldig met onze kinderen. De appartementen zijn groot en netjes. Wel een kamer met airco vragen. Als je niet zo veel van luxe houdt, dan is dit gewoon het appartement.

Carola Muijzert
23-5-2005 Ik ben er in juli 2002 geweest, het is een erg gezellig maar kleinschalig appartementencomplex. Met schone en grote appartementen. Het is ca 10 min lopen naar het strand en het begin van de boulevard. Het einde van de boulevard is ca 40 min lopen. Een echte aanrader is het restaurant Den Tol, gelegen aan het einde van de boulevard, vlakbij de barstreet. Dit restaurant word gerund door hollandse eigenaars en is een mooi stijlvol restaurant.