Appartement Sultan Maris*** in Marmaris Egeïsche Zee | Zoover
Appartement Sultan Maris*** Marmaris

Beoordelingen Appartement Sultan Maris***

Yunus Nadi Cd. , 48700, Marmaris
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Sultan Maris*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Sultan Maris*** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 volgende

56 beoordelingen over Sultan Maris***

7,4
7,7
met partner, Sept. 2011
"Prima prijs / kwaliteit verhouding"
Peter
Hoeveelheid ruimte
18-9-2011 Heerlijke tijd gehad in dit app. complex.
Personeel is super vriendelijk en erg behulpzaam. De kamers zijn degelijk, ruim opgezet en van alle basisbehoeften voorzien. Het zwembad is schoon en het strand ligt op 10 min lopen. Voor het eten kun je om de hoek terecht, volgens ons was dit meer de Engelse wijk, hebben de meeste tijd in de haven doorgebracht, makkelijk te bereiken met Dolmus kost maar 1,75 lira pp. Lopen kost je 25-30 min. maar vanaf het strand loop je lekker langs de boulevard dus van alles te beleven! We zaten in het na seizoen, het zt nog helemaal vol 30% nederlanders, 70% engelsen maar geen moment overlast. Bij twijfel over Sultan Maris, gewoon doen!

met partner, Aug. 2011
"Je krijgt waar voor je geld"
michel agricola
Hoeveelheid ruimte
14-8-2011 het hotel is niet meer het nieuwste van het nieuwste maar het is wel schoon, elke dag worden de kames schoon gemaakt.

De eerste 2 dagen hebben we ons kapot geergerd aan de kamer die we op zolder hadden gekregen, deze was erg klein (lees meer als de helft van de kamer waar je niet kunt staan) en heel warm. Na een tip dat je kon vragen om een andere kamer hebben wij hier dankbaar gebruik van gemaakt en konden we na een melding bij de receptie de volgende dag verhuizen naar de 2e etage (vele male beter en koeler)

Voor het eten hoef je niet naar het centrum in de haven (5 minuten in de dolmus lijn 2) 200 meter lopen en er zitten gelijk een stuk als 15 restaurants

na het eten kun je er heerlijk coctails drinken voor weinig (11 lire voor 2) bij mad boys

met partner, Juli 2011
"Leuk om een keer marmaris mee te ontdekken."
Lieke
Hoeveelheid ruimte
26-7-2011 Net terug van een verblijf in Sultan Maris. Het is wel goed bevallen alleen hebben wij op de bovenste verdieping gezetten en dat was erg warm, zo warm dat de airco het niet aan kon. Kamers zijn verder wel schoon. Het is ongeveer vanaf het complex een half uur lopen, maar met taxi en bus is het wel beter te doen. Het personeel was erg vriendelijk, behalve de receptie die wilde na 4 keer vragen de tafel in ons appartement nog niet laten maken.

met jonge kinderen, Sept. 2009
"Super"
steven walker
Hoeveelheid ruimte
15-8-2010 have stayed in hotel twice the last time 30/08/2009 everything about the hotel is great,staff,manager, food,pool.Going back end of this month with members of family,and have recommended it to my friends who are going later this year.This hotel is one of the best 3 star hotels in Marmaris so if you are planning to go to Marmaris give this a try you will not be disappointing.

met partner
"Geweldig!"
Jessica & Joey
Inrichting
29-7-2009 Wij zijn 2 weken in dit appartement geweest en we hebben het onwijs naar ons zin gehad. Het appartement is echt super. Heel erg vriendelijk personeel zijn erg gastvrij en als er wat is kun je altijd bij ze terecht. Wij hadden een 2 persoonskamer maar het was echt heel erg groot en schoon. Ook hebben wij een keer een turkse avond bij het appartement gehad wat helemaal fantastisch was eerst barbecuen en daarna allerlei shows en spellen. Verder ligt het centrum wel even van het appartement maar met de dolmus busjes die aan de straat bij het appartement langskomen ben je er binnen 5 min en maar voor 75 eurocent p.p. Ook was het eten bij het appartement goed tedoen en erg goedkoop. Het strand is bij het centrum en je betaald voor 2 ligbedden 5euro met parasol. Wij hebben het onwijs naar ons zin gehad en komen zeker nog wel een keertje terug!

Familie
"Goed arpartement"
ronald
14-8-2008 leuk arpartement wij hadden een familiekamer met 2 kinderen
wel veel engelsen
en was iedereavond wat te doen
bij het zwembad
eten is gewoon betaalbaar
alleen de muziek zowat iedere avond het zelfde
er stonden 3 poolbiljarts leuk voor de kinderen en nog pinpong talen
en omgeving leuk voor de kinderen
met golfbanen tegen betaling er is altijd van alles te doen alleen strand is 10 tot 15 min lopen maar dat is het wel waard
stand gratis ligbedden eten was betaalbaar en ook goed eten
de chinees 10lira per persoon
was lopennd buffet echt van alles patat tot soep 2minuten van het appartement was daar achter
bij het strand links daarvan was een pizzahut dat was echt heerlijk kip lekker patat en broodje kaas knoflook echt lekker was dat is het echt waard was 8,5 lira per persoon er was ook pizza ook lekker

Familie, Juli 2008
"Uitmuntend kan niet beter"
lia nelis,mallory b...
Hoeveelheid ruimte
17-7-2008 gaan volg.jaar terug,alles was geweldig,miste alleen wasmachine,maar kan tegen vergoeding gedaan worden,de mensen waren zo liefdevol en attent,in ons hart gesloten voor life,super vacantie gehad

met partner
Wim Evers
15-8-2007 Leuk en net appartement, goede prijs-
kwaliteit verhouding.
Erg vriendelijk management en personeel.
Engelsen hebben wel erg de overhand.
Laten zich op vakentie niet van hun beste kant zien.

met vrienden
Nienke& Marloes
Hoeveelheid ruimte
18-7-2007 We zij net 2 dagen tetug uit Turkije waar we in Club Sultan Maris verbleven. Het Appartement ziet er vanbinnen goed uit, groot genoeg omdat je er alleen maar slaapt. Het personeel is super klantvriendelijk en je kunt er goed mee lachen. Ze doen niet moeilijk als je een andere kamer wil i.v.m de wamrte. De ligging van het appartement ligt best ver van het centrum af maar goed met een dolmus busje te bereiken(1 lire. Jammer was dat er de eerste week veel engelse waren (bijna geen nederlanders) maar de 2e week kwam er een grote groep nederlanders binnen dus dat was wel weer Super. Het uitgaan is ook echt super en vooral leuk als je de Kroegentocht boekt, omdat je dan weer een hoop nieuwe mensen leert kennen!
Club Sultan Maris is een aanrader!!!

onbekend
alida en bianca
8-7-2007 We zijn dit jaar voor het eerst in club sultan geweest, zelf heb ik al heel veel van de wereld gezien, en weet dus ook hoe andere appartementen er uit kunnen zien.
Apart sultan was prima de kamers werden iedere dag schoon gemaakt, er was voldoende animatie(alleen Savonds).
Er zijn voldoende winkels in de buurt, en supermarkten.
De mensen van het appartement zijn er behulpzaam, en het zwembad was netjes en schoon, iedere dag wordt het zwembad schoon gemaakt, het is alleen jammer dat ze te veel rekening houden met de engelsen en de britten, voor al savonds tijdens de animatie hadden zo wel de engelsen als britten een stapje voor jammer, er wordt te weinig rekening gehouden met de nederlanders, wat muziek betreft:
en het dansen met de kinderen was te veel op de engelsen gebazeerd.
Verder kan ik zeggen dat dit appartement zeker de moeite waard is

1 2 3 4 5 6 volgende