Perdikia***
Beoordelingen Hotel Perdikia***
Ovacik 5, TR-48300, Olüdeniz
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Perdikia*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Perdikia*** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

68 beoordelingen over Perdikia***

8,9
met partner, Sept. 2012
"Middelmatig hotel, niet voor herhaling vatbaar"
Jeroen
21-10-2012 N.a.v. de reviews op Internet dachten we iets perfects, fantastisch’, of geweldigs geboekt te hebben. De werkelijkheid is gewoon een middelmatige beleving voor deze prijs.
Kamers zijn inderdaad schoon en klein, maar goed genoeg voor de overnachting. Stevige maar goed liggende bedden. De (lawaaiige) airco is centraal geregeld en wordt verdeeld over de kamers. De koeling ging 's nachts uit en dus werden we rond 6:00 uur wakker van de warme bries. Tegen 8:00 uur blies dit centrale systeem de sigarettenrook van de buren binnen. Niet prettig, dus snel ontbijten. Overwegend Engels ontbijt, maar prima.
Het stadje en steentjesstrand vonden wij mooi. Leuke winkeltjes en lekker eten. Waterschoenen zijn handig (let op: zee wordt snel diep). Ook excursies geboekt, perfect geregeld (paragliding was geweldig).
Avondeten vonden wij te gaar/droog en bestaat voor het grootste gedeelte uit koud buffet. Dus meestal buiten de deur gegeten. Zonde van het halfpension, maar heerlijk gegeten.

"Voor herhaling vatbaar!"
Hillechien Luining-...
30-9-2012 Het is een heel gastvriendelijk hotel, het personeel wil graag een praatje maken en is erg behulpzaam. Je kunt ze alles vragen, ze proberen het beste voor je te doen. Het is een kleinschalig hotel. Je zit vlakbij het centrum, aan het einde van de straat loop je zo het centrum in en aan het einde van die straat zit het strand. Vanuit het hotel kijk je tegen een berg aan. Het is een nette buurt, alles wordt heel goed schoon gehouden, ook in het hotel is alles schoon. De prijs-kwaliteitverhouding was zeer goed. Het eten was er prima ( ochtend, middag en avond). In het centrum zijn ook meer dan voldoende eetgelegenheden en ook helemaal niet prijzig. De schoonmaakster kwam elke dag, ook werden de handdoeken vaker aan gevuld dan er vermeld wordt. Het bed wordt elke dag netjes op gemaakt. De kamer was ruim genoeg voor ons tweeen. Er is ook speelgelegenheid voor kinderen en je kunt er ook tafeltennisen. Ook zijn de behandeling daar zeer aan te bevelen. En een super nette buiten zwembad!

met partner, Sept. 2012
"Perfect hotel in Oludeniz"
Ciska Kapteijn
16-9-2012 Een perfect 3 sterren hotel in Oludeniz, vlakbij het centrum en de boulevard.
Kamers zijn aan de kleine kant. Personeel heel attent. Het eten is prima, vooral
het saladebuffet. Ook een uitgebreide lunchkaart. Het hotel heeft een relaxte sfeer.

met partner, Aug. 2012
"Fijn hotel op een leuke plek!"
willempie
12-8-2012 Hotel is geweldig, met fantastisch eten. Fijn zwembad waar ook in het hoogseizoen altijd plek is. Kleine maar prima kamers, schoonmaak geweldig. Ölüdeniz is een gezellig stadje waar altijd wat te doen is.

met partner, Aug. 2012
"Zeer goede prijs kwaliteit verhouding"
Henri
1-11-2012 Een heel net hotel voor een relax vakantie. Vlakbij alle bars en restaurants maar ver genoeg om er geen overlast van te hebben.
De afstand naar het openbare strand is goed te lopen ca. 5 minuutjes
Het personeel is wel vriendelijk maar erg afstandelijk, komt voornamelijk ook door dat alle drankjes via een afgetekend bonnetjes gaan, en deze dan ongevraagd onder je neus worden gelegd om afgetekend te worden.
Dit geeft niet veel ruimte om zo nu een dan een fooitje te geven.
Het eten is echt heel goed, ook meerdere malen in 5 sterren hotels verbleven in Turkije de kwaliteit is het zelfde alle de keuze per avond is veel kleiner.
Zeker aan te bevelen, als wij terug naar Oludeniz gaan we zeker hier heen!

met oudere kinderen, 2012
"Super"
m_nieubuurt
16-7-2012 Super locatie,100 meter centrum, 200 ,300 meter strand
Super vriendelijk personeel ,en attent,..lekker eten,een salade,voorgerechtenbar....eindeloos... toetjes....!
rondom het zwembad leuke ,kleine,kamers

met partner, Mei 2012
"Eenvoudig maar goed hotel."
Annet
15-6-2012 Fijn hotel met super vriendelijk personeel.
Kamers eenvoudig maar goed in het gerenoveerde gedeelte.Iedere dag schone handdoeken.Eten niet zo uitgebreid maar wel lekker. 2x per week animatie.
Al met al een leuk hotel. Goede prijs kwaliteit verhouding.

met partner, Sept. 2011
"Met een gerust hart aan te bevelen."
leostar
7-11-2011 Hotel Perdikia in Oludeniz is een sfeervol en ongedwongen hotel. Met uitermate vriendelijk personeel. Hier krijg je echt een vakantiegevoel.
Echt een uitzicht heb je daar niet maar de sfeervolle zitjes en prachtige tuin doen je dit snel vergeten. Het hotel is gelegen op nog een 100 meter van het gezellige centrum en van het strand. Wij genoten van halfpension en het eten was uitermate goed verzorg, ruim voldoende en goed aangevuld.Kamers zijn wel wat aan de smalle kant maar verder goed verzorgd en schoon.

met oudere kinderen, 2011
"Erg leuk familie hotel"
fam Meuwissen
27-7-2011 Hotel in juli met vrienden bezocht. Eigenlijk alleen maar goeds te melden; vooral de vriendelijkheid van het personeel. Je komt hier niets te kort.
Aanraders om te doen zijn zeker de Jeepsafari en het Paragliden.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Geweldige vakantie gehad!"
fam. Wolf
20-7-2011 1 koffer van ons was zoek en het personeel hielp ons super, hij was na 3 dagen weer aangeleverd. De kamer was zeer ruim en netjes alleen de badkamer dient wel aan renovatie. Het eten was heerlijk en de koks en obers waren ook erg gezellig. Voor de vakantieganger die een rustige en gezellige vakantie zoekt is dit een echte aanradar! Het strand en het stadje was ook maar 1 min. lopen! Ook zijn er leuke excursie's te boeken voor weinig geld. De excursie's van Gravity waren erg goed vooral de jeep safari. Wij hebben echt een geweldige vakantie gehad om nooit te vergeten.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

Welke Europese toerist gaat het best gekleed?