Hotel Club Izer Beach**** in Torba (bij Bodrum) Turkije 8.4 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Club Izer Beach**** Torba (bij Bodrum)

Beoordelingen Hotel Club Izer Beach****

Ismet Inönü Cad. 87, 48700, Torba (bij Bodrum)

1 2 3 4 5 volgende

46 beoordelingen over Club Izer Beach****

9,3
9,1
alleenreizend, Mei 2012
"Fantastisch!"
NOELS MARLEEN
27-5-2012 Zeer fijn en proper hotel, prijs/kwaliteit meer dan ok, familiale sfeer. Personeel enorm vriendelijk en behulpzaam, spreekt een mondje engels, frans en doen heel veel moeite om u zelfs in het nederlands te begroeten.Het minste probleempje wordt direct opgelost. Eten is lekker en goed warm,voldoende afwisseling, vers fruit. Animatieteam is niet opdringerig,fijne avondanimatie. Kortweg, een supervakantie gehad, ga dit nog eens overdoen in september, dan samen met een vriendin. Zie er nu al naar uit.

met partner, Mei 2012
"In één woord het was TOP !!!!"
Van Oost Alex
21-5-2012 Wij hebben samen met zoon ,schoondochter en kleinkind van 5 mei tot 15 mei in hotel Isir beach een onvergetelijke vakantie gehad.Wij zouden het aan iedereen aanraden,personeel super vriendelijk,lekker eten,propere kamers,zeer behulpzaam,heel verzorgd.Echt een vakantie gehad om nooit te vergeten,wij gaan er zekers nog terug.In één woord een TOP Hotel !!!!

met partner, Sept. 2011
"Fantastisch hotel"
karolien
8-10-2011 wij zijn van 19 tot 27 sept geweest naar izer beach en het is ons echt goed meegevallen heel vriendelijk personeel, ( vooral emrah en umit van het restorant )lekker eten,mooie kamers wij hadden een clubkamer geboekt en hebben een familiekamer gekregen, dus we stapten uit onze kamer en zaten direct aan het zwembad wat een luxe.amimatie team was altijd vriendelijk. wij komen zeker terug

met een groep, Sept. 2011
"Zeer goed hotel!"
jacqueline
8-10-2011 club izer beach hotel is een kleinschalig charmant familliaal hotel!
zéér vriendelijk personeel,héél behulpzaam voor gehandicapte personen,
kleine kinderen enz,,,,staan altijd paraat.het eten was heel divers,voor ieder
wat wils.én lekker!
de kamers waren goed verzorgd!dat er opmerkingen gegeven worden :geen kinder animatie is nie juist! overdag ok, was wel eind september he! s,avonds wél kinder disco.ik was er met een vriendin,en ga daar zéker nog
terug naartoe!

met partner, Sept. 2011
"Redelijk"
Christine
27-9-2011 Het hotel is goed , maar zeker niet wat we ervan verwacht hadden. We zijn s'middags aangekomen hebben twee uur en driekwart moeten wachten op een kamer en dan nog geen kamer die we gevraagt hadden , ik kan moeilijk trappen lopen en kregen kamer met trappen , familiekamer en hadden clubkamer gevraagt , dus familiekamer zit je rondom u in de kleine kinderen , is niet zo rustig van s'morgens vroeg lawaai , eten was goed maar niet wauw , vriendelijk personeel zeker Bedia in het buitenrestaurant prima meid. Ik ga zeker nietmeer terug het hotel is overroepen. Heb al betere gehad.

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Supervakantie!"
danneels p
6-9-2011 zeer goed hotel,eten zeer lekker en gevarieerd.veel belgen en nederlanders aanwezig dus ons dochtertje had vlug vriendjes,heel kindvriendelijk en clubkamers zijn niet echt groot maar ruim genoeg ,vernieuwd en proper met ruim balkon! weinig last van russen.heel familiaal hotel en het grootste pluspunt was zondermeer het ongelooflijk vriendelijk personeel,je voelt je er onmiddellijk thuis.hebben al meerdere malen turkije bezocht en steeds in 5sterren hotels maar dit is zeker evenwaardig en we overwegen volgend jaar terug te keren .bedankt ahmet,emrah,lieve dame van de guest relations en alle anderen ,het was een supervakantie!!!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Mooi 4* hotel vlakbij Bodrum"
familie Pauwels
12-9-2011 Mooi 4*hotel op 8 km v Bodrum met dolmus 15'rijden. Direct Aan 't strand gelegen, 2 zwembaden rustig en animatie gedeelte. Kamers en hotel zéér netjes en verzorgd.
Dagelijks een fles water in je koelkast en verse handdoeken op de kamer. Personeel zéér vriendelijk. Eten zeer lekker en gevarieerd. Animatie kon beter, wat meer activiteiten voor een groep v 10 en zeker geen rustdag (beurtregeling zoals in andere hotels). Wij vonden het wel geen 5 (maar 4)*waard zoals het naastgelegen luxe Voyage Torba hotel.
Koop niks in hotelwinkel (duur) buiten de slagboom is een veel goedkoper winkeltje (zelfs voor de krant). Enig minpunt handdoek leggen voor 7u noodzakelijk anders geen bed meer te vinden aan zwembad of strand. Tip betaal overal in turkse lira je bent veel goedkoper af dan in euro's, wisselkantoren in Bodrum vlakbij busstation.
We hebben een leuke vakantie gehad.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Geweldig hotel"
Franky Deschuyter
31-8-2011 Hotel Izer Beach Club is een super goed hotel, zeer vriendelijk personeel en de animatie was super!!
Hebben ons er goed geamuseerd.

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Alles erop en eraan !!"
Ellie
28-8-2011 Kwamen s avonds rond 22u aan, en er was gezorgd dat we nog iets konden eten, super.De kamers proper ,wij een badkamer, de kinderen ook een aparte badkamer,goed werkende airco ! Vriendelijk personeel, goeie animatie, kortom ,wij hadden daar een prachtige vakantie !

met een groep, Aug. 2011
"Klasse"