Hotel Kervansaray Bodrum***** in Torba (bij Bodrum) Turkije 7.9 vakantie beoordelingen | Zoover
Home > Turkije > Egeïsche Zee > Torba (bij Bodrum) > Hotel Kervansaray Bodrum*****

Beoordelingen Hotel Kervansaray Bodrum*****

30 januari 2012

zicht vanuit het zwembad naar de kamers
Beoordeling toevoegen

zicht vanuit het zwembad naar de kamers
7,9
Beoordelingen Hotel Kervansaray Bodrum***** Zeytinli Kahve Mevkii, 48400, Torba (bij Bodrum)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

112 beoordelingen over Kervansaray Bodrum*****

6,8
met vrienden, 2011
Nooit meer
bert
1,0
24-10-2011 In één woord : slecht !
zeker geen 5 steren waard,eten: altijd hetzelfde en zoals vele al gezegd hebben steeds lauw ipv warm zelfs de vertegenwoordigster van de reisorganisatie gaf toe dat er 3sterren hotels waren die beter waren ivm het eten.Heel het geheel is verouderd en ook wij vinden dat dit beter zou moeten opgevolgd worden. Nog 1 goede raad laat U niet klissen .

Ales perfect,
Emver
30-9-2011 Le temps est parfaıt. La mer est magnıfıque. Le servıce et l anımatıon est parfaıte. Rıen a redıre tout c est tres bıen passe avec ma famılle

Superramp
Geert
1,0
28-9-2011 Dit hotel zou door geen enkele touroperator nog mogen aangeboden worden, het eten gaat van slecht naar superslecht , het vensterraam van de kamer met ong 3 kg vogelstront aan, 2x gaan klagen om kamer te poetsen niet gedaan. Koffie moet je drinken in plastic bekertjes bij avondeten zelfs geen koffie in restaurant, aan de ladders om in zee te gaan hangen algen zodat deze zeer gevaarlijk zijn, van het animatie team hebben we 2 man gezien waarvan die 2de op onze vertrek dag was. Talenkennis bij personeel groot minpunt vriendelijkheid idem dito, ik schat dat er zeker 90% russen zaten. Dit was voor ons een vakantie in hel!!!!!

Never again
myriame
1,0
11-9-2011 We zijn net terug.
Het was een mooi hotel maar verwaarloosd.
Van management is er geen sprake. Het midden en hoger personeel is onbeschoft en spreekt geen talen (nederlands, frans, engels, duits, spaans).
Het eten is saai en zonder variatie. De bar's zijn onhygienisch, er hangt een ranzige bedorven biergeur.
Wifi te betalen (10€/dag of 30€/week)en heeft alleen bereik in de lobby en aan het zwembad.
Te weinig ruimte rond het zwembad. Heel veel bedjes de ganse dag bezet door handdoek terwijl er niemand kwam opdagen. Zonde dat daar niet tegen gereageerd wordt door het personeel.
Veel Turken en Russen met onopgevoede kinderen.

met vrienden, Aug. 2011
Leuke vakantie
claesen -bex
23-9-2011 het was prijs/kwaliteit zeer goed ! minpuntje het wat slecht onderhouden maarheb er toch een leuke vakantie gehad. zeer vriendelijk personeel

met jonge kinderen, Aug. 2011
Super vakantie in een uitmuntend hotel
Fam. Lambrecht
3-9-2011 Dit was ons tweede verblijf (eerste in 2007) en opnieuw hebben we hier een super vakantie gehad!

Heel mooi hotel, met een service zoals je het verwacht van een 5*. Vriendelijk personeel, mooie en propere kamers (met dagelijkse vers beddegoed en handdoeken), lekker en vers eten met veel keuze voor iedereen, heel kindvriendelijk, aangename animatie, ... ook de thema avonden waren leuk om mee te maken.

Kortom: dit was gewoon opnieuw een topvakantie @ Kervansaray...onze reis voor volgend jaar is reeds beslist.

met partner, Aug. 2011
Goed, maar kon beter
B&S
9-9-2011 Wij hebben een fantastische vakantie gehad, maar ik begrijp nu wel de minder goede beoordelingen over dit hotel. Bij aankomst zijn wij na het zien van onze kamer ( village ) naar de receptie gegaan en werd ons een andere toegewezen. De eerste kamer was vuil, 3 afzonderlijke bedden ( waar we niet om gevraagd hadden ), geen uitzicht, geen terras. 't leek wel een bunker. Maar aangenaam verrast van de 2de. Elke dag nieuwe handdoeken: neen. Elke dag de kamer gepoetst: neen. Bediening aan de tafel: neen. Zelf bestek zoeken: ja. Tafelversiering: neen. Wij hebben ons nergens aan gestoord en genoten van een welverdiende vakantie, maar onze verwachtingen van een 5* hotel werden niet gehaald. De grootste verrassing ( lees: ontgoocheling ) was wel het early morning breakfast dat zij aanbieden. 1 pistolet & 1 stuk fruit, opgerold in vershoudfolie en af te halen aan de receptie. Ons pluspunt: hun accomidaties zoals : zwembaden, watersporten, tennis..

met oudere kinderen, Aug. 2011
Zeer mooi hotel voor een fijne vakantie
Carine en Janne
28-8-2011 Het hotel is heel mooi gelegen. De kamers zijn inderdaad stilaan aan wat renovatie toe, maar ze zijn niet vuil of zo, alleen wat verouderd. Kamers worden iedere dag gepoetst, iedere dag zuivere handdoeken gekregen. In het restaurant hebben we nooit een vuil tafelkleed gehad of ons bestek zelf moeten zoeken, ik vind dit nogal zwaar overtrokken bij andere beoordelingen. Het eten was ook niet slecht, heb ooit beter gehad, maar je kan overal over zeuren, heb echt altijd wel iets gevonden wat ik lekker vond. Vind dat veel beoordelingen heel negatief zijn, blijf dan thuis!! Laat je niet ontmoedigen, weet zeker dat je een heel fijne vakantie tegemoet gaat !! Ik zou zo weer terug gaan.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Vacances geniales
benedicte
12-8-2011 Rien a dire.. Les animations sont bien, les repas sont varies (de tout pour tout le monde),etc...
Tres bien pour se reposer, mais egalement beaucoup de musique.!

Tres bon hotel pour les petits comme pour les grands..........................................................................................................................................................

met partner, Aug. 2011
Plus jamais
dessart quentin
1,0
12-8-2011 J'adore partir en vacance au soleil et profiter de la piscine ! mais qu'on on paye le pris pour un hôtel 5 étoiles on s'attend a ce que la nourriture soit au niveau de ces étoiles alors que la c'est tout le temps la même chose et la nourriture est dégueulasse.
je déconseille fortement cette hôtel qui a perdu de ce qu'il était avant :) Il est inadapté aux enfants !
Enfin, les animateurs de l’hôtel vous propose en échange de massage ou de 10 min de jetski, d'aller sur internet poster un jolie commentaire de l’hôtel pour leur faire de la pub ! je trouve ça scandaleux !!!!

6,8

met jonge kinderen (19)
met vrienden (22)
alleenreizend (1)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?