Hotel Samara***** in Torba (bij Bodrum) Turkije 9.3 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Samara***** Torba (bij Bodrum)

Beoordelingen Hotel Samara*****

Kaynar Mevkii , 48400, Torba (bij Bodrum)

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

74 beoordelingen over Samara*****

9,2
9,2
met oudere kinderen, Apr. 2012
"Perfect !"
Duwé
24-4-2012 Net terug van een weekje Samara. Geweldige ervaring ! Zeer proper, zeer vriendelijk, kennis van taal, behulpzaam, ongelooflijk lekker eten.
Animatie was prima inorde, niets opdringerigs, voor elk wat wils.
Zowel voor de ouders als de kinderen was er vanalles samen te beleven.
Ligging op een kleine afstand met het busje naar Bodrum.
Ik heb niets waarvan ik denk dat het negatief zou kunnen zijn. Werkelijk een aanrader !

met vrienden, Apr. 2012
"Netheid primeert"
Lecrenier Jacques
25-4-2012 Meevallers zijn de netheid en de ongedwongen vriendelijkheid. In dit niet te groot hotel is alles goed bereikbaar. Alles ligt op niveau en dus ideaal voor mensen minder goed te been. Eten is gevarieerd en ondanks, zoals sommigen schrijven veel "konijnenvoer", is er voor de carnivoren onder ons toch nog keuze genoeg, alle dagen croissants bij ontbijt gezien en gegeten. Hotel ligt aan het water in mooie baai met klein zandstrand en kade (vissers zijn welkom). Door mijn vroege boeking was hotel maar voor 50% bezet en dus zéér rustig. Animatie stelt in deze periode niet veel voor, 2x per dag petanque en 2x darts en je hebt het gehad. Toch enkele bedenkingen: het aanbod aan dranken is beperkt en voor de extra's is het buitensporig betalen, zo betaalde ik in een onbezonne bui voor een doordeweekse whiskey 25 lira (+/- 11 euro)!! Een laatste punt is de geluidsisolatie van de kamers, regelmatig hoorde ik mijn buren converseren, ik vrees dat dit voor wrevel kan zorgen bij een volle bezetting.

met vrienden, Apr. 2012
"Pracht vakantie"
geert wauters
10-4-2012 wij waren net 1 weekje in hotel Samara - Bodrum , een PRACHTIGE tijd gehad service was 12 op 10 , netheid van het hotel was superiuer
wij gaan ZEKER terug

met een groep, Apr. 2012
"Service"
geert en linda waut...
12-4-2012 hotel samara torba
nog nooit zo een perfecte service gehad werkelijk perfect alles kraaknet mooie buffeten , kortom een hotel om terug te gaan

met een groep, Okt. 2011
"Uitmuntend"
Annik en Danny
24-10-2011 prachtig hotel, zeer net, personeel zeer vriendelijk, buffetten van hoge kwaliteit. Hebben al verschillende hotels gedaaan in Bodrum (Voyage, Belezia, Magic Life) maar vondt dit het beste. Is voor herhaling vatbaar

met vrienden, Sept. 2011
"Goed hotel prijs kwaliteit"
Micheline en Franco...
12-10-2011 goed hotel maar de score van zoover vindt ik toch overdreven heb het gevoel dat het publiek steeds terug komt dus kan geen vergelijking gemaakt worden met ander hotels aegen dream en la blanche moeten zeker niet onderdoen voor samara , ook te weinig ruimte aan zwembad en strand is een minpunt . wij waren er van 28 sept tot 5 okt en moesten vroeg opstaan om handdoek te leggen hebben dit in juni nog nooit moeten doen , goed was het maar voor één week. wel propere bungalow . eten was goed maar niet waw.

"Super hotel"
els meulemans
6-10-2011 Net terug van 7 dagen...zeer goed hotel,zeer net,vriendelijk,rustig gelegen,zeker terug volgend jaar!
Eén minpunt zijn de harde matrassen!

met partner, Sept. 2011
"Nooit meer!"
koppel uit Belgie
23-9-2011 Wij hebben een goede vakantie gehad, maar de hoge score in zoover begrijpen wij toch niet goed.
Positief : vriendelijk personeel, lekker eten, de hygiene staat idd hoog in het vaandel, alles is kraakproper. Het animatieteam doet haar best.
Negatief : de vreselijk harde bedden in de kamers ( toen ik er over ging klagen aan de receptie hadden ze als oplossing gevonden een moltondeken te leggen tussen de matras en het onderlaken. Dat hielp iets, maar toch waren we elke morgen om 7 u wakker van de rugpijn.
Het restaurant : met zijn tweetjes aan een tafeltje zitten daar is geen sprake van.
Je moet dus aan lange tafels zitten met buren rechts en links van je , wat ik echt niet vond kunnen. Bovendien zit het terras overvol en moet je zo tussen de tafels laveren dat het een wonder is dat je met een heel bord aan je tafel raakt.
Aan het zwembad hetzelfde : de parasols ( veel te weinig ) staan vast, en dienen voor 4 personen.
Voor ons in elk geval geen txweede maal in dit hotel!!!

met vrienden, Sept. 2011
"Prijs/kwaliteit beste hotel in Bodrum"
Lars
22-9-2011 Net terug van 10 dagen hotel Samara (10 - 20 september). Onthaal was vriendelijk, mochten onmiddellijk in de kamer die net en lekker koel was. Eten in het buffet restaurant is OK. In het à la carte restaurant vond ik het iets minder, geen keuze ( enkel vis of vlees), dus eigenlijk niet "à la carte".
Animatie vond ik goed omdat er niet werd aangedrongen om mee te doen.
Enige nadeel in dit hotel was dat we voor 6 uur s' morgens onze handdoeken op een ligstoel moesten leggen of er was geen plaats meer (in de zon).

met partner, Aug. 2011
"SCHITTEREND!!!!"
jos en maddy
7-9-2011 6de keer Turkeij, dit was t beste tot nu toe!!! Eten, kamers, netheid, animatie, vriendelijk personeel, het kon niet op. Hier komen wij zeker terug!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende