Hotel Acacia Club*** in Turgutreis (bij Bodrum) Turkije 7.9 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Acacia Club*** Turgutreis (bij Bodrum)
7,9

Beoordelingen Hotel Acacia Club***

Kemer Mevkii Akyarlar, 48340, Turgutreis (bij Bodrum)

2 beoordelingen over Acacia Club***

7,9
9,5
9,5
met oudere kinderen, Juli 2009
"All-in zonder de gekte"
4delige familie
20-8-2009 Meevaller! Uit schrik vd drukke all-in hotels gekozen voor een kleiner 3* met de hoop niet te veel op comfort in te boeten. Glijbanen was niet nodig. Was zoals we hoopten. Mooie ruime kamers (de vernieuwde toch!) Heel vriendelijk personeel. Prachtige tuin en locatie aan het water met uitzicht op Kos. Lomperikken vind je overal maar het viel reuze mee (amper Russen). Eten was prima. Ruim buffet dat altijd werd aangevuld. 4 warme schotels, salad bar en dagelijks grill. 's Morgens verse eitjes of pannekoeken. Overdag Turkse pannekoeken en koekjes. Meeste gasten zaten een 1/2 uur vooraf te wachten op de buffetten maar wij gingen eerst in de tuin wat genieten van onze raki/cola. Een uurtje later was het veel rustiger en het buffet werd toch altijd aangevuld. Hebben nooit iets moeten missen. Wat ons vooral beviel is dat je de drukte van het 'clubleven' kon ontvluchten. Enige nadeel: beetje ver van Bodrum af. Met de Dolmus 45min. Dichter is Turgutreis (15min) Perfect hotel na onze rondrit.

met partner, Juni 2009
"Leuke ligging"
John en Marion
13-7-2009 De ligging is prachtig. Zicht op Kos en die zie je 's nachts verlicht. Het eten is goed maar als je gaat eten is het niet echt warm meer. Er is genoeg. 's Morgens zelf je brood snijden. Het meest irritante was de keiharde muziek. Zelfs bij het avondeten moet je vragen of het iets zachter kan. Het animatieteam was uitdrukkelijk aanwezig en dat was goed te merken. Wij waren niet de enigen die klaagden over de muziek maar als je er om vroeg dan werd het zachter gezet. Het personeel is zeer vriendelijk en de accomodatie was uitstekend. Het uitgaansleven is beperkt of je moet 's avonds naar Turgutreis gaan. Voor ons geen tweede keer hier naar toe.