Istanbul beoordelingen vakanties & reizen | Zoover

8,9
6,1
Stranden
met oudere kinderen, Feb. 2012
"Een stad waar veel cultuur is"
De Sterck
Sfeer in stad
7-3-2012 Een drukke stad. Wel eens aangenaam om te bezoeken en het leven in Instanbul te ontdekken. Veel cultuur.

met oudere kinderen, Okt. 2010
"Voorlopig effe niet"
hilde de wolf
Sfeer in stad
1-11-2010 De stad is prachtig. Via een touroperator een accomodatie geboekt. Perfect en niet zo duur. Veel cultuur en echt effe anders. Wat ik alleen jammer vond is dat je met betalen continu op je hoede moest zijn. De taxichaffeurs zetten je per definitie af, ze liegen zonder enige gene, sturen je zo de verkeerde kant op en verwisselen je briefje van 20 om voor een briefje van 5 en zeggen dan dat je te weinig gegeven hebt..... Niets is wat het lijkt. Als je eenmaal de taxichaffeurs kan doorgronden dan lukt het je aardig om zelfs goedkoper dan met openbaar vervoer rond te komen. Maar sta niet verbaasd dat je onderweg naar het vliegveld door de taxichaffer nog even gedropt wordt in een winkel waar ze leren jassen verkopen. Of je nog even wil shoppen......Grrrrrrrrrrrrrrr! Veelal respectloos!

En als je wat van ze wil dan verstaan ze je niet..... Als ze wat van jou willen spreken ze zelfs nederlands.

met een groep, Mei 2010
"Prachtige stad maar die mannen ..."
dylara
Stranden
5-6-2010 Istanbul is een prachtige stad met veel cultuur en te veel om te zien in 1 week. Waarom ik zo negatief ben over de sfeer ...? de mannen. Die kijken niet maar gaaaaaaaaaaaaaapen zonder gene. Op de tram zitten ze aan je. Twee maal was er soms nog meer reactie te zien ... hm, hm (onderaan in de broek) gewoon op een overvolle tram. Of je nu 13 bent of 52 , het maakt hen niet uit. En we waren zeker niet "bloot" gekleed, geen korte rokken, geen shorts, geen diep uitgesneden topjes. Nu begrijp ik gesluierde vrouwen : na 3 dagen had ik ook al een sjaal rond me!

Familie, Aug. 2008
"Zeer goede omgeving."
N
Omgeving
15-8-2008 Alles was eigenlijk perfect in Istanbul er is daar dan ook zeer veel te zien, Dus alles was er eigenlijk dit in orde. Een reis om zeker nog eens over te doen.

met vrienden, Okt. 2007
"Prachtige stad echt een sprookje"
corine
Omgeving
26-10-2008 enorm genoten van de turkse gastvrijheid de overvloed aan cultuur ,lekker eten
kortom
top

Familie, Okt. 2007
A. van der Maas
Omgeving
4-11-2007 Bijzonder aangenaam om een korte periode door te brengen. Stad geeft een veilige indruk, is proper en de mensen zijn er vriendelijk en aangenaam.

met partner, Sept. 2007
H.C. Bevelander
Omgeving
14-9-2007 smeltkroes van kultuur. Veilig ook in de late avonduren. heel vriendelijke mensen

met vrienden, Mei 2007
Nicky
Omgeving
4-5-2007 Wat een mega grote stad!wij hadden er toch zoveel van verwacht!en eens daar...zeiden we éénmaal en nooit meer!we konden er kop noch staart van krijgen!en vonden eerstdaags onze draai er niet!we zijn 5 dagen geweest en dag na dag veranderde ons inzicht.de puzzel ligt in elkaar en we hebben ons toch kunnen orienteren en op 5 dgn veel kunnen zienwe gaan er toch ooit weer naar toe!De stad van de sultans heeft ons kunnen bekoren! :-)

Familie, Mrt. 2007
Bijnens Pieke
22-4-2008 alles totaal okLigging tov centrum.wel ver.Service perfect

met partner, Aug. 2006
Cetin Deniz
Omgeving
31-8-2006 Gewoon een zalige stad.. zeker voor herhaling vatbaar. Bezoek zeker eens de terrasjes aan de Dolmahbahce sarayi. Vergeet uw zonnepitten niet :-)