Grand Bazaar Istanbul. Informatie & Beoordelingen Grand Bazaar ~ Zoover

2 juni 2012

Grand Bazaar

Beoordelingen Grand Bazaar

Beyazit, Istanbul
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Grand Bazaar gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Grand Bazaar achterlaten.

Heb je deze bezienswaardigheid bezocht?

11 beoordelingen over Grand Bazaar

met vrienden, 2012
"Hoge prijzen"
ashnir
16-5-2012 Valt er tegen, wel groot maar alle verkoopwaar is hetzelfde

met vrienden, Mei 2012
"Winkelen als toerist"
Marja
17-5-2012 Super groot, je ziet nooit alles. Veel afdingen, vooral gericht op toeristen. Zeker leuk om mee te maken.

met vrienden, Jan. 2012
"Druk"
wissann
6-2-2012 Druk. Afdingen is een must!

met partner, Jan. 2012
"Leuk!"
laurena
24-1-2012 Leuke bazaar, afdingen!! Zelfs na afdingen is dit een puur toeristische bazaar. Dus koop neit te gauw, en ding zeker af! Let ook op waar je gaat zitten voor wat te drinken. Ik dacht dat ze nooit woekerprijzen rekenden voor een Turkse thee, maar 4 TL voor een thee is natuurlijk belachelijk. Dus let zeker op de prijzen.

met partner, 2011
"Shoppen"
Patricia
9-11-2011 Lekker rond neuzen en pingelen. De geuren en cultuur komen hier samen.

met partner, Mei 2011
"Druk"
Aniek
7-11-2011 De Grand Bazaar is een goed begin om de Turkse sfeer te proeven. Het is er erg groot en druk, en er is veel lawaai van alle koopmannen die hun waar aanprijzen. Ook kun je nergens rustig kijken, men wil je meteen iets verkopen. Maar dat hoort er allemaal bij. Het is zeker niet de top attractie, maar wel leuk om gezien te hebben.

met een groep, Jan. 2010
"Levende markt"
Koen
23-1-2010 Mooie plaats om een paar uur te vertoeven. Ca. 3300 kleine winkels, afdingen is een must en menig verkoper probeert je binnen te praten.

met vrienden, Nov. 2007
"Doorheen lopen en wegwezen tenzij je wilt shoppen"
debora1812
29-7-2010 Over de Grand Bazaar gaan zoveel horror verhalen de rondte, mensen die er zouden verdwalen en er niet meer uit konden komen. Het is groot, maar verdwalen is een opgave. Ik wilde het gewoon gezien hebben, maar toen ik er eenmaal was wilde ik gauw weg. Opdringerige handelslui, het is gewoon een ordinaire drukke verzamelplaats om te shoppen en waar toeristen massaal worden afgezet. Geef mij de Egyptische bazaar maar, stuk gezelliger.

met partner, Juli 2007
"Van alles te koop"
R.v.S.
8-1-2011 De grand Bazaar van Istanbul is een fantastische overdekte markt waar letterlijk van alles te koop is van veel blinkend goud, vloerkleden, kruiden, en je kan het niet bedenken en het is daar ergens te vinden.
Ook het vervoer van de koopwaar door dragers is al een schouwspel op zich zelf.
Wil je de sfeer van Azie reeds opsnuiven is een bezoek aan deze bazaar aan te raden.

met een groep, 2004
"Shoppen shoppen en nog een shoppen"
Bart
23-12-2010 De grand bazaar is een droom voor iedereen die van shoppen houd.
Ik bedoel hier uiteraard wel souvenier shoppen!
Waterpijpen, gouden producten, weefwerken.. de keuze is reuze..
Ik vond deze markt prettiger dan de Egyptische bazaar, het leek hier rustiger te zijn en de verkopers hebben meer oog en geduld voor de toeristen.
Echt een leuke bestemming!

Beste accommodaties in Istanbul