10-9-2011
Wij zijn er een week geweest. Een net hotel, goede ligging.
Nette (ietswat kleine) kamers), vriendelijk personeel.
Hotel goed gelegen, alles op loopafstand (Bazaar, Aya Sofia, Sulemanyi Moskee, Topkapi etc).
Zwembad en oase van rust op het dak om heerlijk tot rust te komen.
Kortom, net hotel, lekker ontbijt, mooie ligging, ideale uitvalsbasis voor een stedentrip Istanbul. Zeker een aanrader.
5-9-2011
vorige week ben ik (Maartje, 21 jaar) met een vriendin naar Klas hotel geweest in Istanbul. De 1e indruk was al super, er was een goede service, we werden netjes geholpen door het personeel. Onze kamer was erg netjes & schoon, maar ietwat aan de kleine kant. Toch waren wij het erover eens dat je beter een schone, frisse kamer kan hebben die ietwat aan de kleine kant is, dan een ruime, doch smerige kamer.
Van het ontbijt hebben we elke ochtend zitten smullen, de broodjes, beleg, granen & fruitsoorten waren allemaal heerlijk.
Het beste aan dit hotel vonden wij beiden het zwembad op het dak. Hierdoor konden we, ondanks dat we niet lang in Istanbul verbleven, toch ook echt ontspannen. Want nadat wij er 's ochtends op uit getrokken waren, keerden we 's middags terug om even een uurtje of twee te ontspannen aan het zwembad.. Een heerlijke oase in de grote stad. Al met al een SUPERhotel! ik kan het iedereen aanraden!