Hotel Orsep Royal**** in Istanbul Marmara | Zoover
Hotel Orsep Royal**** Istanbul

Beoordelingen Hotel Orsep Royal****

Nobethane cad 10, 34113, Istanbul
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Orsep Royal**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Orsep Royal**** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

6,8
met oudere kinderen, Mei 2012
"Prima hotel"
Kim
13-5-2012 Dit is een prima hotel voor een stedentrip in Istanbul.
Bij aankomst werden wij in een soort van kelderkamer geplaatst zonder raam naar buiten.
We zijn daarop gelijk teruggegaan naar de receptie en werden meteen in de agenda genoteerd voor een andere kamer de volgende dag.
Wij bleken niet de enige te zijn met dit probleem maar dit werd netjes opgelost en er werd ook niet moeilijk over gedaan.

De nieuwe kamer was schoon en netjes ingericht met alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf. Het ontbijt is ook heel lekker en afwisselend.

Het hotel heeft een ideale ligging. Op 10 min. loopafstand vind je de Blauwe Moskee en Aya Sofia. Op het plein kun je ook een hop on hop off bus nemen die langs alle hoogtepunten van Istanbul rijdt, dat is zeker een aanrader.

Al met al is het hotel prima en Istanbul zelf is een fantastische stad. Ik zou zo weer teruggaan!

met vrienden, Mei 2012
"Prima hotel!"
Rosita
13-5-2012 Het hotel heeft idd een ideale ligging....vlakbij alle belangrijke bezienswaardigheden. Het ontvangst in het hotel was netjes en vriendelijk. Onze kamer was helaas op de eerste verdieping en er zat geen raam in....airconditioner deed het niet waardoor het erg warm was. Maar toen we er de volgende ochtend wat over zeiden zijn we ook direcht geholpen. We moesten alleen onze koffers helemaal inpakken en toen we 's avonds weer terugkwamen hadden ze onze koffers al verhuisd naar een kamer op de 5e verdieping met groot raam. Goede service. Het ontbijt was redelijk, maar er was voldoende aanbod. Het is een erg schoon hotel. Elke dag schone handdoeken en schoon beddengoed. helemaal niks op aan te merken. Istanbul en dit hotel (mits je geen kamer hebt op de 1e of 2e etage) zijn absoluut een aanrader!!

met een groep, Apr. 2012
"Super hotel"
karin
30-4-2012 Super hotel ,ligging perfect, buffetontbijt goed, kamers goed,goede bedden,alles mooi schoon,receptie,lounge,restaurant zag er allemaal goed uit ,dakterras werkelijk schitterend met prachtig uitzicht over de Bosporus en Istanbul,ondanks dat het pas 1 mei open zou gaan, was het nu al open.Vriendelijk personeel, werkelijk alles perfect. Zelfs nog een heerlijke voetenmassage gehad na een hele dag cultuur snuiven. Snap niet hoe sommige mensen dit hotel slecht kunnen beoordelen, wij waren met 7 mensen en iedereen vond het een perfect hotel,zeker voor herhaling vatbaar.

met vrienden, Apr. 2012
"Prima uitvalsbasis voor historisch Istanbul"
Ank Nieuwschepen
14-4-2012 Op loopafstand van diverse bezienswaardigheden. Net hotel, goede kamer. Sanitair prima. Douche een beetje laag, maar temp water prima. Bedden goed. Kamer is dagelijks schoongemaakt.
Personeel hulpvaardig bij het bestellen van taxi.
Ontbijt uitgebreid en lekker. Warme en koude gerechten.
We hebben ook nog wat drankjes in de bar genuttigd. Kregen schaaltje noten extra.

met partner, Apr. 2012
"Niet meer"
a.leentvaar
1,0
1,0
9-4-2012 De ligging van het hotel is perfect, je zit overal dichtbij. Het personeel is zeer onvriendelijk.
Als je in een bezemkast wil zitten moet je hier boeken. Buiten het hotel is iedereen aardig en behulpzaam, in het hotel kan er nog geen goede morgen vanaf.
Stel je niets voor van het zwembad want dat is leeg. het is zonde van het dak terras, prachtig uitzicht maar er wordt niets mee gedaan.
Dus mocht je nog een dagje willen relaxen dan moet je dit niet boeken.

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Heerlijke vakantie in dit hotel"
Iris en Mirjam
24-10-2011 Het hotel ziet er prima uit, schoon, kamers zijn niet groot, maar zeker groot genoeg. Badkamer ook netjes, alleen de douche is voor lange mensen erg laag. Bedden konden beter. Personeel was heel vriendelijk. Het ontbijt uitgebreid en lekker. De ligging is prachtig ten opzichte van alle bezienswaardigheden. Zeker een aanrader om naar toe te gaan.

met partner, 2011
"Goede ligging tov bezienswaardigheden"
Anna
13-10-2011 Het hotel heeft een goede ligging tov bezienswaardigheden, Bosporus en openbaar vervoer. De kamers zijn klein maar schoon. Wij hadden een kamer aan de achterkant van het hotel met slechts een klein bovenraam. Veel herrie van de luchtsystemen en de airco werkte nauwelijks met als gevolg benauwde kamer. Ontbijt redelijk.

met vrienden, Sept. 2011
"Zeer centraal gelegen met ruime kamers"
Yvonne
18-11-2011 Prima hotel voor stedentrip Istanbul. Rechtstreeks boeken is veel duurder dan via een reisorganisatie. Alle bezienswaardigheden op loopafstand. Dicht bij alle vormen van openbaar vervoer. Ontbijt is prima. Niet gedineerd, want dat is vrij prijzig en ruimte niet echt sfeervol. Kamers zijn ruim en worden dagelijkd prima schoongemaakt. Het zwembad is eigenlijk niets, maar dakkterras heerlijk. Wel altijd veel wind, dus kom je vroeg of laat in het seizoen, dan is het snel fris boven.

met partner, Sept. 2011
"Mooie stad"
Andre
6-3-2012 Verzorgd en mooie hotel voor een trip naar Istanbul. Alle bezienswaardigheden bevinden zich allemaal op loopafstand. Ontbijt was boven mij verwachting. Het dineren op het terras van het hotel met uitzicht op de Bosphors was geweldig. Minpunt is wel dat er geen Nederlandse tv kanalen zijn maar wel Duitse, Franse, Spaanse tv kanalen en een kleine buiten zwembad. Tip maak ook gebruik van de welnness center en neem je badmuts mee.

met partner, Sept. 2011
"Nooit meer!"
Mia en Han
20-9-2011 Dit hotel is beslist geen 4 sterren waard. Veel te kleine kamer 614, zonder zitmogelijkheid, zelfs niet op bed, want het stond tegen een schuine kant. Veel te warme kamer en bijzonder onvriendelijk personeel. Er kon geen groet vanaf. Zelfs bij het uitchecken werd er geen stom woord gezegd.
Het enige positieve was er het ontbijt. Verder is de ligging t.o.v. de bezienswaardigherden fantastisch, maar er zijn veel andere hotels in deze buurt. Istanbul wordt door ons van harte aanbevolen, hotel Orka echter niet!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende