Hotel Sirkeci Konak**** in Istanbul Marmara | Zoover
Hotel Sirkeci Konak**** Istanbul

Beoordelingen Hotel Sirkeci Konak****

Taya Hatun Sokak 5, 34120, Istanbul
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Sirkeci Konak**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Sirkeci Konak**** achterlaten.

16 beoordelingen over Sirkeci Konak****

9,6
9,6
met een groep, 2011
"T is allemaal waar!"
daan
17-10-2011 Al die positieve verhalen zijn waar. Wat een geweldig hotel met geweldig personeel. Altijd bereid iets voor je te regelen, een taxibusje, of de sauna een uurtje vroeger open, of een lekker kopje thee met iets lekkers, ...
Locatie is ook briljant. Je loopt zo de paleistuinen binnen en 10 minuutjes naar de brug.
Ik zat in een 3p kamer met 2 vrienden, die was niet heel groot, maar het was te doen en als 2p kamer is het perfect. We hebben er niet gegeten (ondanks het feit dat ze ons zelfs een diner aan hebben geboden, maar we hadden te weinig avonden), dus daar kan ik niet over oordelen. Maar het ontbijt washet beste dat ik ooit gezien heb en welk hotel dan ook, met alles vers, tot aan de aardbeienjam en de honing (compleet met bijenkorf er nog aan vast) toe.

met partner, Okt. 2011
"Geweldig!"
San
18-10-2011 Dit hotel is zeer aan te bevelen, perfecte ligging midden tussen de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, supervriendelijk personeel (ze zwaaien je uit als je weggaat!), en mooie kamers met een kingsize bed, nette badkamer en badjassen/slippers ed. We hebben in beide restaurants een keer gegeten, prima en goede bediening. Aanrader voor Istanbul!!

met partner, Okt. 2011
"Waanzinnig goed"
connygiraf
7-10-2011 Hotel Sirkeci Konak, van het begin tot het eind supergoed. Hotel is mooi, schoon, elke dag bedden verschonen. Koffie en thee op de kamer. Elke middag gratis thee en sap en hapjes. Wij hadden een kingsise bed van 2m bij 2m. Superheerlijk geslapen. Turks fruit op de kamer. Als er ook maar 1 mug op je kamer zit krijg je al een gratis diner. Personeel is als vrienden. Gratis excursie naar markt en ander stadsdeel. Elke woensdag. Ook krijg je gratis les turks koken en mag je dat ook opeten. Ook het ontbijt was super. Met veel fruit. Prima ligging en tram dichtbij.
Ik zou geen ander hotel meer willen, en kom hier zeker terug.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Sirkeci Konak**** bij:

met partner, Mrt. 2011
"Great"
Luc Wider
29-3-2011 We will definitively recommend The Sirkeci Konnak Hotel for his perfect location, the beauty of the room and for the incredible service that the team offered to us. Truly a great journey and al lot because of the service that the hotel gave us. The food at the restaurant was also great.

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Service en ligging fantastisch!"
Josine Strörmann
6-3-2011 Van de transfer heen tot de transfer terug zijn we in de watten gelegd. Prima kamer, alle bezienswaardigheden echt op loopafstand, en ontzettend aardig personeel. Mijn dochter heeft lekker kunnen zwemmen. 's Middags krijg je gratis thee en hapjes, fijn als je de hele dag gelopen hebt. Het ontbijt was werkelijk ongelofelijk uitgebreid en we hebben 1 keer gegeten in het restaurant in het hotel en dat was ook heel lekker. Ik moet glutenvrij eten en ook dat was geen enkel probleem. Als ik weer naar Istanbul ga, ga ik zeker weer hier logeren!

met partner, Feb. 2011
"Fantastic Hotel"
Graham Neale
24-2-2011 Great location - close to tram stop and just a short ride away from all the interesting places. The staff could not have been more welcoming. The room was small but suited our needs perfectly. In short - this was just a great hotel to spend a short city break in. Thank you everyone.

met partner
"Topper"
Resul Deli
3-2-2010 Personeel lijkt net je vrienden te zijn. Voor de we hadden kamer met uitzicht naar de Topkapi Palace en Bosporus ... Heel leuk aanrader

met oudere kinderen
"In één woord geweldit"
Fam. Rigter
14-1-2010 Geen enkel minpunt te bedenken, alles prima in orde, vooral de service, wat een vriendelijkheid en het ontbijt, wat een keuze!

met partner, Nov. 2009
"Prachtig hotel in Istanbul"
Irma
9-11-2009 Hotel Sirkeci Konak is een mooi hotel met heel vriendelijk personeel. Alles is zo goed als nieuw, inclusief de bedden, het sanitair. Er is zelfs een 'kussenmenu' met een keuze uit het soort hoofdkussen dat je wilt hebben. Schone kamers, elke dag linnengoedwisseling van het bed en de handdoeken. Op de kamer een koffie en theefaciliteit en een goed gevulde minibar met normale prijzen. Een rijkelijk gevuld en smakelijk ontbijtbuffet met ale denkbare broodsoorten, kazen, vruchten en heel attente bediening.
In de omgeving van de meest belangrijke bezienswaardigheden. In een rustige zijstraat met een leuk souvernirwinkeltje van Ali schuin tegenover het hotel.
Openbaar vervoer is om de hoek (tram), de veerboten zijn op loopafstand. Veel kleine eettentjes in de buurt. Veilige buurt om 's avonds rond te lopen.
Enige minpunt van het hotel is het geluid van de airconditioning aan de achterzijde van het hotel, als je met open raam slaapt.
Zeker een aanrader!

met partner
"Super service in mooi modern hotel"
Richard
7-7-2009 Zijn hier geweest in februari. Het personeel was meer dan vriendelijk. Nemen de tijd voor je en geven je advies over alles wat je maar wenst te bezoeken. Hotelkamers zijn keurig en voorzien met alles wat wenselijk is.
Ontbijt is voldoende. Avondeten prima. Ligging van het hotel is meer dan fantastisch. Rustig maar toch overal heel dichtbij. Toppunt van de service is dat personeel ons heeft meegenomen naar een voetbalwedstrijd van Galatasaray. Dit zonder enige verplichting maar enkel en alleen omdat ze het leuk vonden. Waar vindt je nog zo'n service en gemeende vriendelijkheid.