4-9-2011
De handdoeken op de badkamer werden wel weggenomen, maar niet altijd vervangen, licht badkamer tot 3 maal toe stuk.Eten was niet voldoende warm, de vis was drooggebakken en smaakloos.Onvoldoende afwisseling in eten.'S morgens, zelfs als er bijna geen klanten waren, wachten tot de kok een eitje kwam bakken.Zeer lang wachten op drank bij avondmaal, tenzij je 2 Euro gaf per keer, dan ging het snel.De dag nadien geen fooi, terug lang wachten.Polsbandje all-in dient tot niets!Altijd roomkaart laten zien als je kind wat wil drinken.Dit is de eerst maal dat ik dit tegenkom en ik reis al 8 jaar all-in, nog nergens anders roomkaart moeten laten zien.Ook verbaasd dat er weinig Belgen reacties staan op deze site.Andere jaren vond ik er meer terug van het hotel waar ik verbleef.Kinderanimatie zeer ondermaats.Internetcafé duur, bedjes zwembad om 07h30 allemaal gereserveerd, en mensen komen niet opdagen.Hier is nog werk aan de winkel.Gelukkig was het weer goed.Geen aanrader voor mensen met Kinderen.