Hotel Lara Beach***** in Antalya / Lara / Kundu Turkije 9.0 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Lara Beach***** Antalya / Lara / Kundu

9,1
met jonge kinderen, Apr. 2011
"Héél goed hotel"
sabine
25-4-2011 Het hotel is heel dicht bij de luchthaven gelegen dat was voor ons een pluspunt dat men bij aankomst 30 min later al in het hotel bent. Het eten is voor mij top iedere dag iets anders alles vers en netjes. Iedereeen vriendelijk. Wij hadden een hele mooie kamer met zicht op zwembad en zee en heel ruim minpunt lag boven bar en nogal luidruchtig. Mijn dochter was er met 2 kleine kinderen 2,5 en 1 jaar en had een familiekamer gereserveerd die was veel te klein er was juist een afscheiding in de kamer maar zij hadden dan ook geen raam waar ze sliepen dus dat was wat minder.

met een groep, Okt. 2010
"Mooi hotel"
Tony Morrhaye
20-11-2010 Zijn er met vier volwassenen en drie kinderen (13-9 jaar en 6 maanden)geweest in het Allerheiligen verlof.Voor de eerste maal in Turkije viel dit geweldig mee.De ontvangst in de mooie hall was hartelijk,de kamers vielen ook mee niet te groot maar wel netjes.Verder was er alles wat een vakantie kan doen lukken ,Goed eten veel vermaak prachtige tuin met allehande zwembaden,glijbanen voor de kinderen en een mooi prive' strand met een pier in de zee.Het animatie team sloofde zich iedere dag uit om het iedereen naar zijn zin te maken.(welliswaar niet in het nederlands).Het personeel was er zeer vriendelijk en lief vooral voor de baby.
Enige nadeel vinden wij is dat er in de direkte omgeving niet veel te beleven is.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Prachtige verwenvakantie"
Iris
29-8-2010 We zijn net terug van Hotel Lara Beach. Het is een kleiner maar gezellig hotel. Hier en daar merk je dat het al wat verouderd is tov.van de nieuwere hotels in de buurt maar het is er zeer net, het eten is heel lekker en het personeel is vriendelijk !
Er zijn veel shopping centra in de buurt maar niet zo interessant en vooral gericht op de toeristen uit de naburige hotels. Er is wel dagelijks een gratis shuttle naar Antalya die om 11u vertrekt en om 16u terugkeert. Onze dochter Lara wil er zeker nog eens terug naartoe !

alleenreizend, Nov. 2009
"Geen rust"
Freddy
12-11-2009 Mooi hotel. Uitgebreide en lekkere buffetten met vriendelijke service. Wij zitten op dit moment in Lara Beach. Voor personen die rust en stilte zoeken op dit moment geen aanrader. Volgende redenen : Aan de oostkant van het gebouw juist begonnen met bouw van nieuw hotel. Ingevolge algemeen rookverbod in Turkse hotels zijn rokers verplicht buiten op het terras van de bar te roken met als gevolg tot 1 uur 's nachts oorverdovend roepen,lachen,zingen van enkelen die te diep in het glas keken en zo de slaap van anderen onmogelijk maken voor al de kamers aan de zuidkant gelegen.

met jonge kinderen, Sept. 2009
"Een aanrader"
Koppel met kindje e...
5-10-2009 Wij zijn hier een weekje geweest met ons dochtertje van 3.5j en een supervakantie gehad ! Ben normaal vrij kritisch maar hier geen enkele negatieve opmerking over. Iedereen even vriendelijk, prachtig groot domein,propere verzorgde kamers. In één woord "fantastisch". Ook zeer belanrijk, weinig of geen russen in dit hotel wat toch zeer zeldzaam is voor Turkye. Komen hier zeker nog terug

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Een fantastische vakantieplek"
roelant geert
4-9-2009 Zijn net terug van een weekje Turkije. Het hotel is echt een aanrader. Juist in 't begin was er een probleem met de kamer, maar dat was echter de schuld van het reisbureau. Hadden een familiekamer (4 pers) geboekt maar kregen een ruime kamer met 1 groot bed, een klein bed en een zetel. In het reisbureau hadden ze echter niet vermeld dat we, mits een kleine opleg een dubbele kamer (met tussendeur) konden krijgen. Ma dit probleem was wel vlug opgelost. Daarna was het genieten aan 100 %. Lekker eten en veel variatie, professionele avondshows, heel mooi en proper zwembad en vriendelijke bediening. Hebben daar op 30/8 hun feestdag meegemaakt en toen hebben die mensen wel echt hun best gedaan om al hun gasten in de watten te leggen met speciaal versierde tafels en diverse extra standjes met eten en drinken. Ik zou het iedereen aanraden want dit hotel is echt top!

met partner, Juni 2008
jef van de vel
7-6-2008 wij hebben blijkbaar als 1 vd weinigen een slechte ervaring met lara beach. eerst en vooral een grotere kamer geboekt en niet gekregen, ten tweede een grote tegenvaller in het restaurant. wij hebben 5 van de 7 dagen op dezelfde plaats in het restaurant gezeten om dan de laatste 2 dagen te horen dat we in dat gedeelte niet welkom meer waren. plots hadden ze een papier afgedrukt met 'for adults only'. vd ene moment op de andere waren er geen kinderen meer welkom. ik ben dan uitleg gaan vragen en die konden ze mij niet geven, ontweken elke confrontatie. het personeel zelf is ongelofelijk vriendelijk als je een kind/baby bij je hebt, ze hangen er altijd rond. maar dat maakt de rest niet goed. aangezien dat ze dus een groot deel van het restaurant afsluiten voor kinderen en aangezien ze een groot zwembad hebben dat niet toegelaten is voor kinderen onder de 16 vind ik de naam 'kindvriendelijk hotel' redelijk overdreven. wij raden dit hotel nooit aan voor iemand met kleine kindjes.

Familie, Mrt. 2008
C. Vancoille
13-4-2008 Prachtig hotel met uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Zeer vriendelijk personeel. Lekker eten. Allen zwembad wat koud in het voorjaar. Gaan zeker terug!

met vrienden, Dec. 2006
A.
31-12-2006 Ik ben pas terug (24/12 - 31/12/2007). De receptie oogt mooi maar naarmate je verder gaat, bijvoorbeeld naar het restaurant is het oubollig.
De slaapkamers zijn niet goed geisoleerd. Dat viel me meteen op. Voor de rest geen opmerkingen, de zwembaden zijn heel mooi, vrij veel en kindvriendelijk. Ik denk in de zomervakantie is dit een perfect hotel voor een gezin met kinderen, de taxi's zijn ook meteen terplaatse, een 20-tal min. verwijderd van de stad Antalya. Je kan naar de haven gaan, met de boot varen, enz...

In het hotel is de hammam, sauna, kortom het relax gedeelte uitstekend. En je kan kiezen tussen een man en een vrouw die instaat voor de massage enz...

Het eten is prima en vriendelijk personeel, ook de animatie is uitstekend.

A.

zakelijk, Nov. 2006
PETER
25-2-2007 Ik ben hier beroepshalve (reisagent) in november. Het is een verzorgd, mooi hotel. Met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooie, gezellige kamers. Een heerlijke keuken. En vooral ook magnifieke zwembaden met leuke glijbanen. Kleine puntjes van kritiek zijn het ongezellige restaurant, de erg kleine fitness, weinig zitplaatsen in de lounge/bar, achter het hotel is het nog een bouwterrein. Ondanks het een nieuw hotel is komt de inrichting wat oubollig over. Maar zeker een aanrader !! Je kan ook gemakkelijk wandelen naar het prachtige winkelcentrum (1,5 KM)