Hotel Royal Holiday Palace***** in Antalya / Lara / Kundu Turkije 8.9 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Royal Holiday Palace***** Antalya / Lara / Kundu

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Topvakantie in tophotel"
Mark Van Reusel
15-4-2012 zeer mooi recent hotel, kraaknet onderhouden, prachtige duplexkamers,
mooie zwembaden (periode april nog wel koud water , maar er is ook binnenbad) , nieuwe glijbanen.
supervriendelijke bediening, lekker eten (al word je de overvloed wel beu na een weekje)
werkelijk topvakantie gehad!

met een groep, Okt. 2011
"Geen aanrader als je van rust houdt"
Hilde
24-10-2011 Ze hebben nog veel te leren het 'nieuwe' personeel, heel traag !
Slechte ervaring met animatieteam tegenover de animatie in de hotels in de buurt (2010)
Zeer lekker gegeten, alles uitgeprobeerd, van ontbijt tot laat ontbijt, hapjes tussendoor, hoofdrestaurant, strandrestaurant, Italiaans restaurant, ze verdienen allemaal een 10 !
Super mooie kamers, kamermeisjes kunnen nog wat meer hun best doen, ze hebben het zelfs voor elkaar gekregen onze kamer 1 dag over te slaan ! Dit kan niet.
Aquapark en attracties voor de kindjes maken de tuin tot één chaos, spijtig, Royal Wings is hier een mooi voorbeeld van hoe het allemaal ordelijk en rustig zou kunnen zijn.

met jonge kinderen, Juli 2011
"Prachtig resort"
Fam Beekwildder
29-8-2011 Royal Holiday Palace is een geweldig resort . Ziet er prachtig uit. Zeer grote en mooie familiekamers. Het eten is gewoon heel goed , zeer veel keus.Het zwembad is heel groot en word goed onderhouden.Buiten het hotel is er niet veel te beleven.

met partner, Juli 2011
"Prachtig!!!"
mulkers wendy
1-8-2011 wij zijn eerste week van juli 2011 daar geweest met onze zoon van 3,5. Zeker te doen. De vlucht duurt maar 3 uren, hotel is zeer kortbij de luchthaven.het zwembad is immens groot. de buffetten zijn prachtig.hier vind je echt alles!!!er zijn voor de kleintjes glijbanen, alleen opletten met de vloer rond het zwembad die is zeer glad. s'avonds mini club. zeker een aanrader voor gezinnen met kleine kinderen.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Wat 'n Schitterend Hotel !!!!!!!!!"
Loes
12-5-2011 Vorige week met het hele gezin van 10 personen gast geweest in Royal Holiday Palace, wat 'n geweldig hotel alles is goed de lounge staat vol met schitterende bankstellen, de kamer's zijn giga groot, goede service,prachtige zwembaden en glijbanen voor de kinderen, die van ons zijn 8,9,12 en 12 en hebben genoten. Buiten het buffet zijn er nog 5 restaurants, chinees, italiaan,s, vis,grill,bistro, we hebben niet overal kunnen eten want we zijn maar 'n week geweest, ook aan het strand is alles goed geregeld we hebben elke dag 'n bedje gehad het is overweldigend, de hele week heel goed eten, en als je denkt dat het niet beter en mooier kan wordt er op zaterdag toch nog grootser uitgepakt, ongelofelijk goed.
Ik vind dit hotel zeker 'n aanrader en begrijp niet dat er mensen zijn die dit hotel 'n 4 geven.

met een groep, Mei 2011
"Fantastisch!!!!!!"
familie Coppens - V...
20-5-2011 prachtig hotel!! ongelooflijk van eten!! zeer goede en vriendelijke bediening!!animatie-team was super!!we gaan zeker terug, op niets iets aan te merken.Het lijkt net een sprookje, 't was een fantastische week. Voor gans het personeel een dikke proficiat. In één woord super!!!!!!
één minpuntje de airco stond ietsjes te hoog.
Ik vraag me af, mensen die in dit hotel geweest zijn en opmerkingen maken, hoe leven en eten ze thuis?????? We voelde ons als een koning te rijk.
Familie Coppens - Van Looveren

met oudere kinderen, Apr. 2011
"Eénmaal is genoeg!"
Luca
9-5-2011 Imposante bouw, mooi interieur - hotel heeft geen ziel, mist warmte.
Kamers kraaknet en erg luxueus, maaltijden goed.
Sommige eetruimtes te ver van buffetten. De bediening laat echter veel te wensen over!! De gevraagde fruitsap komt er niet, tafels niet goed gedekt, de obers zijn niet attent en niet al te vriendelijk.
Zwembaden ok - groot hotel volgens oppervlakte terrein.
Onze voorkeur gaat zeker naar Delphin Palace.

met een groep, Apr. 2011
"Superheerlijke vakantie voor iedereen!!"
huysmans
2-5-2011 We zijn net een weekje geweest in dit prachtige complex. Het personeel is zeer vriendelijk, netjes en beleefd. Ga met een taxi naar Antalya voor een dagje shoppen. In dit hotel kan je je werkelijk de hele dag vermaken. Het strand, de restaurants, de glijbanen en het fantastische zwembad!! Het eten is werkelijk heerlijk en voor mensen met een dieet hebben ze een speciale hoek. Zelfs met Pasen hadden ze voor de kinderen een hele chocoladehoek!! De kamers ruim en schoon. Vraag uitdrukkelijk zeezicht aan de voorzijde!!!

met partner, Apr. 2011
"Barslecht"
Wouter
1,0
2-5-2011 Ik heb eigenlijk helemaal niks goeds te zeggen over dit hotel.
-Airco werkte niet, het automatisch systeem voor de elektriciteit viel geregeld uit (tot 5x toe op 1 avond)
-De eerste avond is de stroom van het volledige hotel 3x uitgevallen
-Het water in het zwembad was ijskoud niemand durfde erin te zwemmen...
-De kwaliteit van het eten was zeer slecht, het vlees zat vol pezen en vet en was zeer slecht gekruid, er was keuze genoeg maar niks was echt lekker
-De omgeving van het hotel doet mij denken aan een ghetto allemaal leegstaande woonblokken, 's avonds loopt er niemand op straat, heb mij eenmaal buiten gewaagd samen met mijn vriendin en dit was NIET voor herhaling vatbaar
-ELKE dag werden we lastig gevallen door mannen die vroegen om een betaalde fotoshoot te doen soms zelfs meermaals op 1 dag, ZEER vervelend...
-Het personeel sprak zeer gebrekkig engels.
-De poetsvrouwen waren onvriendelijk en brabbelde in het turks tegen ons, kamers waren ook slecht gekuisd.

met partner, Apr. 2011
"We zijn teleurgesteld .."
Karen
23-4-2011 Ik en mijn vriend zijn terug van vorige week dinsdag. We waren helemaal in de wolken van het hotel en van de beoordelingen die wij hebben gelezen van andere mensen dat het eten 9,7 is .. Niets is er van waar. Wij waren niet content van het eten. Véél vieze stoofpotjes en turks vlees met pakke vet aan. De service was ook niet veel goeds. Je ziet dat ze nog niet ingewerkt zijn in hun job .. Er is geen vlotheid. Engels verstaan ze bijna niet .. Coctails zijn er niet te drinken als je gewent bent voor soms en coctail te drinken en er wat van kent tis echt waterachtig. Voor kinderen was er goed over nagedacht veel speeltijntjes en glijbanen! De kamers zijn echt prachtig. Helaas was het zwembad water nog ijskoud. Het hotel zit vol met oudere mensen heb ik opgemerkt ( 50-60j ) Ook nie veel ambiance dus. Tis echt een stille relax vakantie er is weinig te doen. Lara zelf is dood niks te beleven .. Er is niets verlicht, enge winkeltjes Wij gaan er NIET meer naartoe geef mij maar Side!