Hotel Saturn Palace***** in Antalya / Lara / Kundu Turkije 8.8 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Saturn Palace***** Antalya / Lara / Kundu

9,2
9,1
9,2
met partner, Mei 2012
"Waren wij nog maar daar"
Ronny en Anne
31-5-2012 Fantastisch all-in hotel met ganse dag mogelijkheid om te eten en te drinken, rustig aan het strand (met bediening van eten en drinken en ijsgekoelde doekjes). Lekkere wafels, ijsjes, pannenkoeken en beignets. Eten is gevarieerd en heel lekker, probeer zeker eens de bar in de lounge waar Ohran er een show van maakt als hij drankjes klaarmaakt. De mevrouw van de guest relations spreekt Nederlands. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Wij hadden kamer met jacuzzi en zeezicht, echt een aanrader, boeket bloemen op de kamer en kamer volledig versierd met ballonnen en bloemen. 2 keer daags verversen van handdoeken en eventueel opmaak van het bed. Kamers zijn wel redelijk gehorig, ons bed had al een extra matrasje zodat het minder hard aanvoelde. Winkels zijn op zo'n 10 minuten wandelen, maar neem zeker de dolmus (€ 1 per persoon) naar Antalya. Je passeert er langs het shoppingcentrum Terra City, waar de modale Turk gaat winkelen: zeker doen, is goedkoper dan toeristische winkels.

met vrienden, Apr. 2012
"Great hotel!"
annemaaike
24-4-2012 Personeel zeer vriendelijk en gedienstig! Kamers proper en modern. Eten zeer lekker.
Nog nooit een hotel gehad met zo'n goede service.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Een aanrader voor gezinnen!"
Mieke Wilmssen
16-4-2012 We hebben een heel leuke vakantie gehad! Het animatieteam doet heel goed zijn best voor de kids en de volwassenen! Bij vragen of problemen werden we heel goed verder geholpen. De managers willen het de gasten echt naar hun zin maken.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"HEERLIJKE VAKANTIE !!!"
Anja, Peter en Jona...
16-4-2012 We zijn 1 week in Saturn Palace geweest.
Een klein hotel maar super goed.
Prijs/kwaliteit een echte aanrader.
Zetels aan het zwembad en het strand waren er meer dan voldoende.
Lekker eten en drinken voor iedereen wat wils.
Winkeltjes op 5 min. wandelen.
We hebben een heerlijke vakantie gehad.

met vrienden, Apr. 2012
"Ik kom terug"
Verschaeren
7-5-2012 leuke attenties: champagne, aardbeien met chocolade, frisse doekjes,.... gebracht tot op onze strandzetel. Elke dag plezierige versiering van onze kamer. Goed gevulde frigo op de kamer. Lekker eten. Goede sfeer. Een aanrader. Aangenaam gestoord animatieteam. Bedankt aan het ganse saturn palace team. Groetjes, de belgen met de roze bril.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Een leuke vakantie"
Van loy
17-4-2012 We hebben genoten van een zeer leuke vakantie. Een zeer goed hotel, eten voor elk wat wils, een leuke kamer met jacuzzi en zeezicht. De kinderen hebben genoten van de glijbanen en hebben verschillende spelletjes minigolf gespeeld. Leuke animatoren, vriendelijk personeel. Op het strand en aan het zwembad werden we steeds verwend met een drankje. Op onze laatste dag kregen we nog gratis een late check out aangeboden, wat echt super was. Zo mochten we tot de laatste moment genieten van het zonnetje. We zijn al in vele hotels geweest, maar kunnen zeggen dat dit zeker één van de betere is geweest. Prijs/kwaliteit zeker in orde.

met partner, Apr. 2012
"Prima hotel " Prijs kwaliteit""
Saskia
16-4-2012 We zijn van zaterdag terug van een weekje Saturn Palace. We waren er van 6 tot 13 april en hebben mooi weer gehad. Gemiddeld 25 graden en 1 dag minder. Maar dit kun je oplossen door eens naar de nabijgelegen shoppingcentra te wandelen ( ongeveer 10 minuten te voet )
Het hotel is zeer kindvriendelijk. De animatie is voor hen zeker in orde. Ook de glijbanen, minigolf, en kinderdisco zijn super.
Eten is lekker; Vooral de wok. Je kiest wat je wil en een vriendelijke kok maakt het direct voor u klaar. Ook de olliebollen aan het strand vielen heel goed in de smaak.
De kamers aan de voorkant zijn netjes maar wel harde matrassen. Wij hebben dit gemeld aan de receptie en een uur later lag er een extra matje op. Ze doen echt alles om het naar u zin te maken.
Het is geen groot complex maar gezellig.

met vrienden, Nov. 2011
"Zeer goed."
Camps Diepvens
25-12-2011 Wij zijn 3 weken in de saturn geweest.wij voelde er ons super.Alles was naar wens.Tot onze verbazing sprak de manager onze taal wat heel fijn was.Het eten was super,goed verzorgd en altijd waren de obers vriendelijk en behulpzaam.Het animatie team was vriendelijk ,zij stonden elke dag klaar om er een aangename dag van te maken.Ook werden wij elke dag aangesproken om te zien of alles naar wens was.Het zwembad was zalig ook de sauna en het stoombad.Voor ons was het een super vakantie,zowel prijs,kwaliteit een aanrader.Ons mogen ze er zeker terug verwachten.

met vrienden, Nov. 2011
"Uiterst fijn hotel"
Johan JORIS
29-11-2011 Saturn Palace was is een aanrader. We sliepen op een kamer met reuzeterras (14 op 5 meter) en met jacuzzi op het hoogste niveau. Prachtig zeezicht, schitterend weer. Een minpuntje waren de nogal harde bedden. Qua eten: veel variatie, maar de warme schotels waren niet altijd op temperatuur. Voor het overige: voldoende en bekwaam personeel dat altijd voor je klaar stond. Verzorgd hotel en perfect onderhoud van de kamers. Prijs/kwaliteit vond ik dit een aanrader. Een shuttle voert je dagelijks gratis naar Antalya waar het interessant shoppen is.
De thema restaurants waren degelijk tot goed.

Gezien we laat op het seizoen toekwamen, stond de animatie op een laag pitje. Maar dat vinden we nu net prettig.

Strandzetels met handdoek waren er meer dan voldoende en we hebben in een hele week geen enkele dronken Rus gehoord of gezien.

Moet je doen

met vrienden, Okt. 2011
"Ik wil terug !"
CHLOE
26-12-2011 zeer kindervriendelijk , prachtig hotel ,jacuzzie op terras dat was relax

variabele eten

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende