Beoordelingen Hotel Saturn Palace*****

9,2
met partner, mei 2013
"Prachtig hotel"
Armand&Annita
22-5-2013 Heel mooie vakantie gehad in dit prachtige hotel van 8 mei tot 15 mei.
Het weer was wel iets minder dit jaar.Geweldige service,zeer behulpzaam en vriendelijk personeel vooral Mehmet en Fefzi.Handdoeken werden tweemaal per dag ververst,kamer prima onderhouden.We hadden een familiekamer gekregen i.p.v.een voordeelkamer.
Guest relation manager Ozay fijne kerel zeer behulpzaam,spreekt zeer goed nederlands evenals de general manager.
Hij sprak ons zelf aan i.v.m.de gratis verlenging van onze kamer omdat onze vlucht verlaat was.
Heel goed hotel,we komen zeker terug

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Heel leuk hotel!! Héél vriendelijk personeel"
Elke & Wesley
22-4-2013 In april met 5 personen ( 3 volw en 2 kids ) naar Saturn geweest. Voor ons tot nu toe de beste ervaring in Turkije. Dit kwam zeker ook door het vriendelijk personeel.
Nog nergens in Turkije heb ik zo een vriendelijk personeel geweten.
Ook het eten ( waar meer dan genoeg van was, overal ) was perfect!.
Genoeg rust en ruimte, mss enkel onze hotelkamer kon iets ruimer met onze bezetting.
Maar het prachtige weer heeft er ook voor gezorgd dat we amper op onze kamer zaten!
We komen graag terug!
Groetjes, Elke, Wesley en co

ps: ook vele groetjes aan onze limburgers die tevens hun positieve commentaar al hebben neergeschreven. Wie weet tot volgend jaar!

"Gewoonweg fantastisch"
Van Dingenen Jan
30-4-2013 Echt een reuze vakantie gehad ! Supervriendelijk personeel , heel goede service , prachtige tuin ,prachtige kamer ,in ons geval met jaccuzi .Pendeldienst naar Antalya. Lekker eten .Echt een reis om nooit te vergeten .

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Super hotel!!!!"
Kelly
27-4-2013 Beste hotel wat we tot nu toe al bezochten in Turkije!!! Alles was fantastisch!! Mooie kamers, vriendelijk personeel, overheerlijke vers gebakken wafels, leuk kinderbadje . Enige minpuntje was dat het eten soms lauw was, maar dit is ook wel echt het enige!!! Constant lekkere hapjes aan het zwembad, mobiele drinkservice, gewoon perfect!! Wij komen heel zeker nog ns terug.

met oudere kinderen, 2013
"Een echte aanrader!"
Kimberly
15-4-2013 We zijn net terug van een weekje Turkije! Ik ben al verschillende keren in Turkije geweest en dit was echt het beste hotel tot nu toe! Geweldig animatieteam, zeer mooie kamers, lekker eten en een zeer goede service! Dit hotel is echt een aanrader!

met oudere kinderen, Apr. 2013
"Fantastische plek"
Van Hecke-Van Even
15-4-2013 Saturn Palace is een aanrader als je even weg wil, relaxen, genieten van het mooie weer. Heel vriendelijk personeel, een general manager die nederlands spreekt en super lekker eten. Wij zijn dit jaar voor de 2de keer geweest en dit keer was qua eten en service nog beter dan verleden jaar!
Wi hebben telkens een kamer geboekt met jacusie op het terras, een echte aanrader. Volgend jaar paasvakantie zijn we terug daar!

"Gezellig"
geert en pakkie Iep...
26-4-2013 Tot nu het beste hotel dat we hadden in Turkije. Niet groot wat het gezellig maakt. Geen grote afstanden tussen kamer en restaurants of zwembaden.
Ligt direct aan het strand. Personeel alsook annimatieteam is heel vriendelijk. Ook een heel attente en simpatieke manager. We namen een suite met jacuzie wat het nog gezelliger maakte(slechts een klein prijsverschil met een gewone kamer). We raden iedereen dit hotel aan.k1005 Ieper

met partner, Apr. 2013
"Een heerlijk hotel zeker zijn 5 ***** waard"
VANHEMELRYCK Guido
25-4-2013 Niet voor de eerste keer in Turkije wel voor de eerste en zeker niet de laatste keer in Hotel Saturn Palace , wat zeker een topaanbieding ( via touroperator ) was.Een net hotel met heel vriendelijk personeel zowel aan de receptie de bars en het restaurant.Heel lekker gevarieerd eten, voor elk wat wils. Meer dan genoeg en nauwkeurig in de gaten gehouden door het sympathieke keukenpersoneel. Elke dag weer eens iets anders via thema avonden wat wij zeer op prijs stelden.De rode huiswijn is iets aan de zoete kant maar op aanraden van Cent de beste ober hebben wij de rosé genomen welke heel verfrissend en lekker was.Ook het Otomaans restaurant waar men in alle rust kan genieten van iets speciaal.
Mooie tuin met heel veel ligbedden verspreidt over de verscheidene zwembaden waar men ook eens rustig kon verpozen.
Animatie was perfekt en niet opdringerig of storend.
De kamers waren net en ruim met zeer goede bedden.(kamer 2135)

"Prijs-Kwaliteit Topper"
Van Overloop
22-4-2013 Vakantie doorgebracht van 13/4 tot 21/4/2012. De positieve punten die in andere beoordelingen staan werden echt bevestigd. Bijkomende info. Er is een guest relation officer (Mehmet), die je echt heel veel info kan geven en zeer goed duits en engels spreekt. De manager spreekt ook perfect Nederlands. Kamer suite A met jaccuzi heeft ook zeezicht en is echt super en groot;ook heel tof groot bed. Er is ook op sommige dagen hotelbusje dat gratis naar antalya rijdt. Wel tijdig reserveren. Hotel was voor 75 % bezet en er waren zowel aan zwembad aan hotel als in de tuin als aan het strand massa's ligbedjes vrij. Het hotel ligt aan het einde van Lara, waardoor het wel een kwartiertje stappen is naar de dichtsbijzijnde shopping.

"Heel toffe vakantie"
Mijlemans
10-5-2013 mooi niet al te groot hotel. mooie tuinen alles héél proper kamers goe onderhouden heb al veel in turkije geweest maar heb nog nooit meegemaakt dat ze terwijl je naar het avondeten bent je badkamer nog is komen opruimen en proper handdoeken hangen supper !!! idd oppassen als je niet meer van de jongste !! bent voor de glijbanen op de 3kleuren glijbaan ferm pijn gedaan maar ja daar kan het hotel niets aan doen he !! vriendelijke bediening manager heel vriendelijk vroeg alle dagen hoe het was of alles inorde was echt aangenaam!! Savonds achter de bar liep het wel is fout 1 persoon achter de bar is te weinig moet nog aangewerkt worden ,heb altijd gezegd ik ga nooit 2keer naar hetzelfde hotel maar hier kom ik zeker terug !!!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?