Hotel Club Med Beldi*** in Beldibi (bij Kemer) Mediterraan | Zoover

Beoordelingen Hotel Club Med Beldi***

9,4
6,8

2 juni 2012

Hotel Club Med Beldi*** Beldibi (bij Kemer)

Beoordelingen Hotel Club Med Beldi***

Beldibi Tatil Koyu P.O. Box 695, 07983, Beldibi (bij Kemer)
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Club Med Beldi*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Club Med Beldi*** achterlaten.

29 beoordelingen over Club Med Beldi***

9,4
6,8
met partner, Mei 2012
"Best holiday ever!!"
Bob Velleman
30-5-2012 A first class beautiful holiday resort!
Fantastic accommodation (family room)
Beautiful surroundings, swimming pool and beach.
Absolute first class food ( all day long!)
Amazing entertainment for all ages. (cabaret at night)
But first and foremost the most incredibly nice staff (GO's and GE's) who create a wonderful ambience and will make your holiday a holiday you won't ever forget.
For us it was the best holiday we've ever had.

Bob and Merle Velleman

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Fantastische vakantie!!"
Visser
7-9-2011 Wij zijn vanaf eind augustus tot begin september 2011 naar dit geweldige clubdorp geweest.
We hebben een vakantie gehad om nooit meer te vergeten. Wat zijn wij in de watten gelegd door al het personeel! We hadden ons zoontje (23 mnd) met ons mee en voor hem was er genoeg te doen de hele dag. Het strand was wel helemaal met grote stenen bedekt dus waterschoenen is zeker een must. Hoewel ze wel een goede oplossing hebben gevonden hiervoor. Voor de rest niets op aan te merken.

Super kindvriendelijk! Alle GO's zijn echt super vriendelijk!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Prima vakantie"
Maarten
21-7-2011 Top vakantie gehad, weinig op aan te merken. De 3 persoons kamer was acceptabel, wel klein maar goede bedden en dat vinden wij belangrijker dan ruimte.
De shows heb ik bij Club Med beter gezien, maar dat mocht de pret niet drukken.
Risicoloze keuze!

met partner, Juni 2011
"Eerste zeer aangename Club med ervaring"
Sabrina
16-6-2011 Dit was echt een top vakantie! Het eten was ongelooflijk lekker, de locatie, de GO's, de sporten, het zwembad, de zee top.
Wij hadden een standaard kamer, deze was zeer klein maar wel hygiënisch (wat voor mij het belangrijkste is). Wij hebben de familiekamers gezien en deze waren veel groter. als je dus met kinderen gaat best een familiekamer nemen. top top top

met jonge kinderen, Juni 2010
"Sport et resto ok, inégal pour le mini club"
escargot
13-7-2010 rien à dire pour la restauration, propreté du village et encadrement et qualité des activités sportives.Par contre pour le mini club : 5, 7 et 9 ans, trés bonne prise en charge pour le kid s club (8 à 10ans), mais pour les 4 à 7 ans : manque de cohésion et de soutien avéré malgré quelques bons GO : cela ressemble un peu trop souvent à de la garderie plutôt que le club (à 700€ la semaine cela fait mal).
Pour les spectacles et animation générale : avons vu mieux dans d'autres club med (pour un même budget)

met oudere kinderen
"DROOMVAKANTIE!! "
Julie
24-1-2010 Een droomvakantie...om Club Med Beldi in 1 woord te omschrijven. Wij zijn er nu twee keer geweest en het blijft echt pure verwennerij. Superlekker eten. Véél keuze en allemaal even lekker. Het personeel is uiterst vriendelijk en de GO's zijn ook stuk voor stuk schatten. Een ongedwongen sfeer, je doet waar je zin in hebt. De animatie is ook geweldig, ze komen telkens zeer aangenaam verrassend uit de hoek en 'les spectacles' zijn van topkwaliteitè! Wij zijn in september geweest en toen heeft het een dag geregend en we hebben er eigenlijk niets van gemerkt. De GO's maakte er echt het beste van om voor ons de zon te laten schijnen. Wij hebben een paar keer de taxi genomen naar Kemer, daar zijn winkels met zo van die namaakspulletjes! Ga je naar Club Med Beldi, dan is uw vakantie voor 200% geslaagd! EEN AANRADER DUS!!

met jonge kinderen, Sept. 2009
"Prima bestemming"
Frans persoon
6-10-2009 Prima locatie, meeste beschrijvingen kloppen wel, prima eten, ethousiaste animatie. Kamers zijn eenvoudig, gedateerd, maar keurig schoon. Ik mis wel hekken rond het zwembad bij de bar, met name opletten geblazen met kleine spelende kinderen in de avond. In andere Club meds is dit beter afgeschermd. Zeer kindvriendelijk, maar er zijn ook een paar minpuntjes. S' avonds bij de bar is er een hevig gebrek aan zitplaatsen, even zitten en een drankje drinken is er helaas niet bij, staanplaats, of op bedden zwembad zitten. Wij zijn geen experts, maar de wijn rose/wit is echt niet te drinken. Alleen de gekoelde rode wijn was nog enigzinds drinkbaar.........
Het tweede zwembad met afgescherms peuterbadje heeft geen bar, alleen drinkwater reservoir.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Leuke vakantie gehad, wel opmerkingen"
GJ, Eline, Thom
3-8-2009 zeer veel te doen, personeel is zeer vriendelijk, goede keuken. Nadeel is de kamers. Die moeten echt worden gerenoveerd. Verhouding Frans-Nederlands, Brits: 8;1;0,5. Alle extra activiteiten duur: voorbeeld reisje naar Istanbul (vlucht + taxi) is ongeveer 4 keer duurder dan wanneer je het zelf regelt (via Internet vanuit Nederland). Plaatsje Beldi; lange rij simpele winkeltjes (kleding, sigaretten, kleding, prullaria)

Familie, Okt. 2008
"Voor herhaling vatbaar"
h en b
19-10-2008 Wij vonden het als gezin met kinderen en kleinkinderenbijzonder en boven verwachting op dit park. Goed voor kinderen, veel activiteiten, klasse wat een kwaliteit en een fantasie met het eten. Kamers basic maar zeker acceptabel. Geen vraag te veel, steeds een goede oplossing

met partner, Sept. 2008
"Nogal een tegenvaller"
Ellyke
2-10-2008 Normaal ben ik altijd lyrisch over Club Med (ik heb in totaal 31 keer club med bezocht), maar dit was toch wel benedenmaats (zeker na het lezen van alle positieve beoordelingen viel het nogal tegen).
Het eten was ok, niet heel bijzonder. Voor de "lekkere" dingen stond dan ook altijd een lange wachtrij, maar vaak als resultaat dat het op was als je aan de beurt was.
De kamers waren zeer sober en niet schoon. Vooral de badkamer kon wel een schuursponsje gebruiken. De gordijnen waren te kort en te smal om het raam te bedekken. Problemen werden niet opgelost door receptie.
Let op als je dit boekt: als je in de 600-700 serie kamers zit zit je aan de goede kant. De 400 serie kamers zijn beduidend minder!
Het club dorp zat helemaal vol vorige week en dan is het allemaal te klein: geen vrije bedjes meer bij het zwembad vanaf 8 uur 's morgens, geen plaats 's avonds om bij de bar te zitten etc. Personeel bij bar en receptie niet altijd even vriendelijk.
Niet voor herhaling vatbaar.