Hotel Grand Ring***** in Beldibi (bij Kemer) Mediterraan | Zoover

Beoordelingen Hotel Grand Ring*****

7,6
7,5

2 juni 2012

Hotel Grand Ring***** Beldibi (bij Kemer)

Beoordelingen Hotel Grand Ring*****

Çifteçe?meler mevkii, Beldibi 3, Beldibi (bij Kemer)
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Grand Ring***** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Grand Ring***** achterlaten.

40 beoordelingen over Grand Ring*****

7,6
7,5
met partner, Nov. 2011
"Een prima hotel"
uit
11-2-2012 Het hotel was prima, zeer goede en ruime kamers, goed eten (aardig wat keuze), goede ligging aan de kust, prima service. Het plaatsje Beldibi is wat minder. Er is niet zoveel te doen zodat je wat verder moet reizen (wat prima kan met de bus/dolmus) om je te vermaken. Uiteraard kun je ook in/bij het hotel het nodige doen maar dat richt zich meer op zwemmen en schoonheidsbehandeling/massage. Opvallend: het buitenzwembad was kouder dan de zee.

merel
19-5-2008 mooi hotel,maar wel veel russen.
animatie team was zeer goed. het eten
was wat minder,het is zeker geen 5 sterren hotel

Ali Veli
8-4-2008 't meer een drie sterren hotel kwa eten en ligging. Als je van Ukrainische eten en mensen houd moet je zeker heen gaan.

Antoinette
13-3-2008 wij zijn hier vorig jaar geweest met 2 kinderen van 11 en 13 en hebben een geweldige vakantie gehad! leuke mensen super personeel en alles mooi schoon. Kortom..... wij gaan weer terug!

janneke
29-1-2008 Wij hebben er een geweldige vakantie gehad en zou direct weer terug willen.
Ook de kinderen 11 en 13 hebben zich uitstekend vermaakt.Het personeel is super vriendelijk, de kamers mooi en schoon, ik kan niet anders zeggen dat wij het super hebben gehad, ben echt wel wat gewend maar heb een hele mooie vakantie gehad in Grand Ring

S. Aarts-Megens
19-11-2007 Een geweldig hotel, erg mooi, grote familiekamers met extreem groot balkon(in hoofdgebouw.) Eten was uitstekend ook voor onze kinderen van 2-9-10 jaar. Animatie was uitstekend.Ruimte genoeg aan het zwembad ook toen het hotel vol was. Strookje strand/keien was niet geweldig. Wij waren hier meivakantie 2007 en vonden het allemaal fantastisch

Familie, Okt. 2007
van Loon
28-10-2007 We zijn met de familie in de herfstvakantie hier geweest. We hebben er een prima vakantie gehad.
Een klein detail is de animatie overdag. Voor onze kinderen 12, 13 en 15 jaar was niet veel te doen zonder extra betalen (game hal, internet etc)
Desondanks kunnen iedereen dit aanraden.
De bediening is goed, al hoewel ze soms wat overdreven doen. Er zij veel Russen in dit Hotel, hoewel we er geen last van hebben gehad.

Familie, Aug. 2007
L. van Oudshoorn
15-8-2007 Mooi groot en schoon hotel. Veel tebeleven heerlijk zwembad en fijn strand. Ondanks kiezels goed te doen dmv een trap en zakken zand in het water. Rond om het hotel een mooi uitzicht op de bergen. Vriendelijk personeel en een goed animatie team. Voor oud en jong voor iedereen wat wils.

onbekend
linda
7-6-2007 Supervakantie gehad(29-05-2007 - 05-06-2007),ik begrijp niks van de negatieve reacties,je moet wel een enorme zeur zijn wil je het hier niet naar je zin hebben.

Zee was inderdaad door de grote stenen moeilijk in en uitkomen,maar de laatste 2 dagen van onze vakantie kwamen er trapjes aan de steiger,zodat je in en uit de zee kon,via de steiger,helemaal perfect.

Eten was ook heerlijk,kortom,wij waren met zijn vijven (3 kinderen 14,17 en 20) en hebben een topvakantie gehad.

onbekend
ester
30-5-2007 mooi hotel met een prachtig uizicht over de zee en het zwembad. Het personeel loopt de hele dag te boenen zodat het er mooi schoon is. Uitgebreide tafels met lekker eten. vooral de tafels met het koude eten (toetjes en salades) was er goed. Het enige min puntje was dat het warme eten niet altijd warm was. Het showbuffet maakte veel goed.
Mooie zwembaden en een leuke glijbaan. Wij hebben het er erg naar ons zin gehad.