Hotel Salima Club**** in Beldibi (bij Kemer) Turkije 8.5 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Hotel Salima Club****

2 juni 2012

Hotel Salima Club**** Beldibi (bij Kemer)

Beoordelingen Hotel Salima Club****

Tatil Koyu, 07981, Beldibi (bij Kemer)

2 beoordelingen over Salima Club****

9,5
9,5
7,5
9,8
Familie, Juli 2008
"Leuk hotel! Jammer van de vele Russen."
Viktor en Chantal S...
20-7-2008 Prima hotel. Eten is echt voortreffelijk, niet evident voor een all-in. De animatie is zeer verzorgd, het hele concept is "geïnspireerd" op de Club Med, alleen geen GO's toestanden, maar al de rest is volledig herkenbaar. Een echte Club-sfeer dus, niet zozeer het klassieke rustige hotel. Opvallend veel tieners ook. We zijn hier met 3 kinderen en de Turkse service is echt super vriendelijk. De 3 zwembaden zijn perfect ok. Overal redders aanwezig die het zaakje goed onder controle houden. Leuk kinderzwembad. Strand is volledig met rotsen bezaaid, dus zonder zwemschoenen kom je er best niet op. Nadelen? De familiekamer vinden we aan de kleine kant. Verse lakens en handdoeken om de drie dagen. En vooral het publiek...bijna exclusief Russen. In het EK nors kijken winnen ze zonder twijfel de titel. Moeilijk thuiskomen zo voor ons, we zijn de enige Nederlandstaligen. Maar dat laten we niet aan ons hart komen :). Oh ja...nog vergeten, fantastische shows 's avonds. De moeite!

met partner, Juni 2006
patje
18-2-2008 zeer open en goed gelegen clubhotel, mooie tuin en direct aan het strand.Gezellige animatie niet opdringerig, klant en kindvriendelijk. Ga terug met partner in april 2008 ( na 14 reizen naar Turkeye )
de eerste maal het zelfde hotel gekozen.